Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania co Wy na to?
tak, jak najbardziej tak! Taki zbiorowy z aktualizacją miesięczną na 1 stronie 😌elektro96, Prezesoowa, Majuna, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Chwilę człowieka nie było i tyle informacji do nadrabiania
!🤷🏼♀️🤣
@mummy gratuluję pięknego wyniku❤️
@notsobadd nic tak nie przyspiesza udanego cyklu, jak zmiany w pracy🤣
Wątek zbiorowy super pomysł, zagłosowane 🙏🏼
Ja dzis beż obiadu bo dla samej siebie nie chce mi się gotować a mąż służba do 21 więc dzis dzień dla siebie
Miłej soboty🦋notsobadd, MummyYummy, Malinowysorbet, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
CoffeeDream wrote:Witaj 🌸 U nas również ciężko się starać przez delegacje męża... W kwietniu mam nadzieję, że będzie pierwszy cykl, gdzie się porządnie przyłożymy 🤞😊
@Nusia28- widze, ze są tu 2 "Nusie", mam nadzieje, ze nie beda nas mylic, hihiCoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Co ja czytam... Jak będzie wątek zbiorczy to ja idę z Wami 🥰🥰 Jakoś na miesięcznym głupio mi się było odzywać, ale to teraz trochę zmienia postać rzeczy 😆
Nusia89, Smerfetkaa, Paima, MummyYummy, Majlen, Prezesoowa, elektro96, CoffeeDream, blob, KejtKa, Malinowysorbet, Majuna, Suzie, Leśneintro, Pati2804, PaulaG, Vienna lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania co Wy na to?
Jestem bardzo za!Prezesoowa lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣elektro96 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
A my to czekamy, aż się skończy marzec i zaczynamy nowy wątek, czy już od dziś?Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
MummyYummy wrote:Nadrobiłam! Człowiek tu sobie spokojnie śniadanie je, bo na na wątku w weekendy zawsze spokojniej, a tu 8 stron 🤭😍
@grazka, i jak wrażenia? Jest słynna ławeczka i sklepik? Też kiedyś oglądałam Ranczo 😍 Pamiętam, jak co sobotę czekałam na odcinek 😅
Bardzo fajnie, wszystko jest praktycznie tak samo jak w serialu 😅 Jest ławeczka, sklepik, kościół, szkoła, biuro senatora, dokładnie nie pamiętam bo byliśmy rok temu w majówkę ale wspominam super 🥰MummyYummy, Majuna, blob lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
ultramaryna_ wrote:@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣
O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Przesyłam mój dzisiejszy wielkanocny vibe 🤪 🐣
Mąż zarządził, że mam dzisiaj wyleżeć moje resztki przeziębienia. Ale niestety czuję jakiś nadmiar energii 🤣 poleżałam godzinę i wzięłam się do roboty ❤️Nusia89, pp2018, Jendza, Smerfetkaa, notsobadd, Fermina, blob, ultramaryna_, Prezesoowa, CoffeeDream, Malinowysorbet, Majuna, Rachelka23, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ogólnie to już chyba właśnie teraz pójdę do innego lekarza niż ten u którego byłam w listopadzie. Będę próbowała coś pościemniać delikatnie i zobaczymy co doradzi. -
elektro96 wrote:
Super, ja zaraz poproszę małża, aby skoczył do piwnicy po palemkę na jutro i pozostale ozdoby świąteczne. Czas udekorować trochę dom i nastroić serce!elektro96, blob lubią tę wiadomość
38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
elektro96 wrote:
Ale ładne 🥰 ja naprawdę nie ogarniam że zaraz święta 🙈
elektro96, pp2018 lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Fermina wrote:
Takie owulaki u mnie, boję się że pik będzie jutro i nie zdążę. Robilybyście jeszcze dziś wieczorem?
Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h działaj 🙌pp2018, Majuna lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀Paima lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h działaj 🙌
Nie, on jest na żywo trochę jaśniejszy niż testowa. Ja nie chcę PIKu! Mogę działać dopiero wieczorem w poniedziałek.🙈 -
nick nieaktualny
-
Teraz jak spojrzałam to już nie jest jaśniejszy. No jasny szlag...