Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania
co Wy na to?
tak, jak najbardziej tak! Taki zbiorowy z aktualizacją miesięczną na 1 stronie 😌elektro96, Prezesoowa, Majuna, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Chwilę człowieka nie było i tyle informacji do nadrabiania
!🤷🏼♀️🤣
@mummy gratuluję pięknego wyniku❤️
@notsobadd nic tak nie przyspiesza udanego cyklu, jak zmiany w pracy🤣
Wątek zbiorowy super pomysł, zagłosowane 🙏🏼
Ja dzis beż obiadu bo dla samej siebie nie chce mi się gotować a mąż służba do 21 więc dzis dzień dla siebie
Miłej soboty🦋notsobadd, MummyYummy, Malinowysorbet, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
CoffeeDream wrote:Witaj 🌸 U nas również ciężko się starać przez delegacje męża... W kwietniu mam nadzieję, że będzie pierwszy cykl, gdzie się porządnie przyłożymy 🤞😊
@Nusia28- widze, ze są tu 2 "Nusie", mam nadzieje, ze nie beda nas mylic, hihiCoffeeDream lubi tę wiadomość
Starania na luzie- 2023
Starania konkretne-styczen 2024
♀️Ona:35
PRL,tsh,ft3,ft4,fsh,lh,dheas,testosteron glukoza,insulina✅
Amh:3.3(09'2024)
Jajowody drozne
Problem z naturalna owulacja❌wystepuja falami, kilka mscy są, potem nie ma
4.cykl na clo+ovitrelle
♂️:36
Seminogram✅ -
Co ja czytam... Jak będzie wątek zbiorczy to ja idę z Wami 🥰🥰 Jakoś na miesięcznym głupio mi się było odzywać, ale to teraz trochę zmienia postać rzeczy 😆
Nusia89, Smerfetkaa, Paima, MummyYummy, Majlen, Prezesoowa, elektro96, CoffeeDream, blob, KejtKa, Malinowysorbet, Majuna, Suzie, Leśneintro, Pati2804, PaulaG, Vienna lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania
co Wy na to?
Jestem bardzo za!Prezesoowa lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣elektro96 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
A my to czekamy, aż się skończy marzec i zaczynamy nowy wątek, czy już od dziś?♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 23+3, 663g malutkiej 🎀
• 05.08 - 26+3, wszystko b.dobrze, około 900g 🩷
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
- badania: morfologia, mocz, toxoplazmoza
- 26.08 - wizyta ginekolog + III prenatalne
✨️2025 jest nasz!✨️ -
MummyYummy wrote:Nadrobiłam! Człowiek tu sobie spokojnie śniadanie je, bo na na wątku w weekendy zawsze spokojniej, a tu 8 stron 🤭😍
@grazka, i jak wrażenia? Jest słynna ławeczka i sklepik? Też kiedyś oglądałam Ranczo 😍 Pamiętam, jak co sobotę czekałam na odcinek 😅
Bardzo fajnie, wszystko jest praktycznie tak samo jak w serialu 😅 Jest ławeczka, sklepik, kościół, szkoła, biuro senatora, dokładnie nie pamiętam bo byliśmy rok temu w majówkę ale wspominam super 🥰MummyYummy, Majuna, blob lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
ultramaryna_ wrote:@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣
O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀 -
Przesyłam mój dzisiejszy wielkanocny vibe 🤪 🐣
Mąż zarządził, że mam dzisiaj wyleżeć moje resztki przeziębienia. Ale niestety czuję jakiś nadmiar energii 🤣 poleżałam godzinę i wzięłam się do roboty ❤️Nusia89, pp2018, Jendza, Smerfetkaa, notsobadd, Fermina, blob, ultramaryna_, Prezesoowa, CoffeeDream, Malinowysorbet, Majuna, Rachelka23, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ogólnie to już chyba właśnie teraz pójdę do innego lekarza niż ten u którego byłam w listopadzie. Będę próbowała coś pościemniać delikatnie i zobaczymy co doradzi.Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
elektro96 wrote:
Super, ja zaraz poproszę małża, aby skoczył do piwnicy po palemkę na jutro i pozostale ozdoby świąteczne. Czas udekorować trochę dom i nastroić serce!elektro96, blob lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:
Ale ładne 🥰 ja naprawdę nie ogarniam że zaraz święta 🙈
elektro96, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:
Takie owulaki u mnie, boję się że pik będzie jutro i nie zdążę. Robilybyście jeszcze dziś wieczorem?
Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 hdziałaj 🙌
pp2018, Majuna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀Paima lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h
działaj 🙌
Nie, on jest na żywo trochę jaśniejszy niż testowa. Ja nie chcę PIKu! Mogę działać dopiero wieczorem w poniedziałek.🙈 -
nick nieaktualny