Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Melduję się po zakupach 😁 chipsy lays paprykowe i kupilam truskawki które już zjadłam, teraz zabieram się za lays i odpalam netflixa 😅😘
Dzięki Wam za rady, mój wieczór jest lepszy właśnie dzięki Wam ❤
P.s. też czuje się jak świnka która wszystko je co popadnie 🙈
Oby tylko nie poszło w syfy na twarzy 🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
KsiążkowaEmilka wrote:Dziewczyny, mam nadzieję że te zle nastroje to przez pełnię... a jak nie to pamiętajcie ze każda ma obowiązek wręcz czasami się popłakać. To jest bitwa, bardzo często toczona z sama sobą i jeżeli czasami sobie nie popłaczemy, to zwariujemy. Także przesyłam 🫂 dla każdej, która potrzebuje✊🏼
Chipsy? Ja właśnie zjadlam sama duzo popcorn w kinie, popilam colą 😬😅 ale co tam.
Dziś (7dc) tak mnie rwie ze brzuchu, sluz taki dziwny ze pomyślałam że zrobię test owulacyjny, temperatura jak na mnie (36, to wysoka max- wyszła lekka kreska, takze nie to. Krwawienie okresowe bylo lekkie, mój organizm ewidentnie nie chce współpracować. Przez myśl mi nawet przeszedl test ciazowy. Wariatka😅 mam nadzieję że jutro mnie przyjmie na wizytę.
Miałam tak! Dziwny ten cykl mam jak ja pierdziele... nie bolał mnie brzuch w okresie ale po boli do dziś... i zrobilam w dzień owulacji test ciążowy bo te objawy były tak powalone...Daga121222, KsiążkowaEmilka lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualnyKochane dopiero będę Was nadrabiać. Niedawno skończyłam. Po jakiego grzyba mi to było:) schyliłam się do szafki kuchennej i naderwałam sobie pieprzyk na plecach. Nie wiem czy na gwałt muszę do lekarza pędzic, czy tylko obserwować troche krwi się polało.
Jutro jeszcze bratki posadzic i garderobę sprzątnąć no i można ozdoby świąteczne wyciągnąć 🐣🐥
Zrobię sobie kapiel i będę czytać pewnie jak skończę, będziecie smacznie spały ⭐️🌙🌛Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, udanego dnia 😘
Ja dziś pobudka o 3 i potem ciężko było zasnąć więc ledwo na oczy widzę 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
CoffeeDream wrote:Weź, nic nie mów... Ja to właśnie bardzo bym chciała ruszyć tyłek, ale po pracy mam jeszcze angielski zazwyczaj do zrobienia i czasu mi nie starcza. Angielski mnie przerósł. Za dużo godzin sobie wzięłam, ale całe szczęście już w marcu kończę kurs 😅 Jakbym miała robić go latem w takiej ilości to bym się zapłakała.
A co to robisz za kurs? Jakiś online?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
blob wrote:Kochane dopiero będę Was nadrabiać. Niedawno skończyłam. Po jakiego grzyba mi to było:) schyliłam się do szafki kuchennej i naderwałam sobie pieprzyk na plecach. Nie wiem czy na gwałt muszę do lekarza pędzic, czy tylko obserwować troche krwi się polało.
Jutro jeszcze bratki posadzic i garderobę sprzątnąć no i można ozdoby świąteczne wyciągnąć 🐣🐥
Zrobię sobie kapiel i będę czytać pewnie jak skończę, będziecie smacznie spały ⭐️🌙🌛
Obserwuj koniecznie, ale jak się trochę zagoi to pokaż lekarzowi, z pieprzykami nie ma żartówblob lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Liyss🧚🏻 wrote:Dzień dobry, udanego dnia 😘
Ja dziś pobudka o 3 i potem ciężko było zasnąć więc ledwo na oczy widzę 😅
Stresujesz się czymś? Często się tak wybudzasz w okolicy 2-3?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dzień dobry 🌤️
Dziś czekamy na osikańca @Jendzy ✊🏻 @Zimozielona - jak sytuacja? Będziesz jeszcze powtarzać? Za Ciebie też trzymamy ✊🏻✊🏻✊🏻
U mnie się szykuje ciężki dzień. Już się boję zadzwonić i zapytać o tatę 😔 do tego przychodzi dzisiaj pierwszy dzień nowa pracownica do działu, jak kolejna się nie nada to uznam, że sytuacja jest beznadziejna 🙄🙄
Do tego nadal złość we mnie kipi na męża, więc @ idzie i się ociąga. Raczej nie chowam w sobie urazy, ale przed okresem to bez kija nie podchodź 😅Rachelka23, Gregorka, Pati2804, PaulaG lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dzień dobry 😊☀️
Kciuki za testujące, @Rachelka23 mocne kciuki za Twoją dzisiejszą powtórkę! 🤞🏻🍀Prezesoowa, elektro96, Rachelka23, Gregorka, Pati2804, PaulaG lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Kciuki za testujące. Prezesowa tule mocno i wierze, że będzie dobrze ❤️ Ja mam wrażenie, że wiecznie się stresuje całe życie niestety 😪
Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Dzień dobry! Dzisiaj jest ten dzień, kiedy ovu częściowo się naprawiło, bo wyznaczona owulacja wróciła 😂
Rachelka23, Gregorka, Vienna lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
28/11 - badanie krwi na kontrolę u endokrynologa
3/12 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry 🌤️
Dziś czekamy na osikańca @Jendzy ✊🏻 @Zimozielona - jak sytuacja? Będziesz jeszcze powtarzać? Za Ciebie też trzymamy ✊🏻✊🏻✊🏻
U mnie się szykuje ciężki dzień. Już się boję zadzwonić i zapytać o tatę 😔 do tego przychodzi dzisiaj pierwszy dzień nowa pracownica do działu, jak kolejna się nie nada to uznam, że sytuacja jest beznadziejna 🙄🙄
Do tego nadal złość we mnie kipi na męża, więc @ idzie i się ociąga. Raczej nie chowam w sobie urazy, ale przed okresem to bez kija nie podchodź 😅
Ja nadal trzymam mocno kciuki i nie zamierzam puszczać 🤞Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
28/11 - badanie krwi na kontrolę u endokrynologa
3/12 - endokrynolog -
Hej dziewczyny. U mnie test negatywny. Wpadłam w jakaś paranoję. Chodziłam z 15min od okna do okna pod światło ale nie udało się znalezc cienia na pinku🤣 trudno. 9dpo. Wiem ze może być za wcześnie ale myślę że u mnie to już przesądzone. Jakbym miała być w ciąży to by już coś wyszło. Tyle w temacie. Niby cykl stracony miał być ale nadzieja była…
Rachelka23, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dzień dobry! Dzisiaj jest ten dzień, kiedy ovu częściowo się naprawiło, bo wyznaczona owulacja wróciła 😂27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Do tego nadal złość we mnie kipi na męża, więc @ idzie i się ociąga. Raczej nie chowam w sobie urazy, ale przed okresem to bez kija nie podchodź 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry😁 kciukaski za testujące Prezesoowa trzymamy kciuki za tatę .
Gregorka, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
elektro96 wrote:No właśnie. Zapomniałam wczoraj napisać, że moja apka też wróciła do normalności 🤣
No nie wiem, mi wczoraj pokazało, że jest owulacja i że to dzień niepłodny. 😆
Kciuki za wszystkie testy i za a Twojego tatę @Prezesowa!
@Zimnozielona tulę, ale 9 dpo to naprawdę wcześnie :*
Ja się dziś obudziłam z dobrymi przeczuciami.Anonim1992, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Melduję, że u mnie cień cienia wujka cienia praktycznie tak samo mało widoczny jak ten wczorajszym. Więc pewnie fałszywy alarm. I pozostałość po Ovi. Ale jeszcze będę testować w tym tygodniu.
Dobrego dnia ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 07:29
notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅