Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No to zbiorowy możemy założyć w czwartek to ta część, która będzie chciała tam być już się zamelduje i będziemy mieć gotowy, a będziemy tu do końca miesiąca równocześnie czekać na osikańce, co Wy na to?
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️
Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześniespokojnie testuj do miesiączki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Smerfetkaa przytulam za biel, ale jeszcze nie składaj broni
Pati co dobrego miałaś? po spacerku należy się odpoczyneku mnie będzie pomidorowa z ryżem i naleśniki
blob, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Zupa warzywna i kurczak z rożna bo teściowa była na zakupach 😁
kurczakiem też nie pogardzę
mieszkasz z teściową? przepraszam, że pytam, ale dopiero Was poznajęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2024, 14:36
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześnie
spokojnie testuj do miesiączki
Nie testujesz już ? 😘 -
blob wrote:zupki to ja zawsze
kurczakiem też nie pogardzę
mieszkasz z teściową? przepraszam, że pytam, ale dopiero Was poznajęblob lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ojj to dokładnie tak jak ja, też się boję zakrzepicy i dlatego staram się spacerować tyle ile mogę 🙂 ja już po spacerze, niedawno wróciłam i zjadłam obiad , teraz odpoczynek 😊😘
Wyjdzie nam na zdrowie 🤭
A jesteś w grupie ryzyka? Robiłaś badania na Trombo?
Edit widzę, że masz badania i ci wyszła ajj co bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2024, 14:39
-
nick nieaktualny
-
KarolinaAnastazja wrote:Mi lekarka poleciła witaminy z firmy pueria UNO
Maja metylowany kwas (taki przyswajam) I ma 2x40034 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
na słodko sobie Pani życzy czy na słono 😍
Zdecydowanie na słodko!wczoraj i dzisiaj tyle łez słonych wylałam więc trochę cukru przyda się 😀
blob lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Ja też zakupiłam puerię w tym miesiącu. Czy dokładasz do tego suplementu jeszcze coś dodatkowo?
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześnie
spokojnie testuj do miesiączki
Albo schowam testy 😀 termin @ wg aplikacji to 01.04 - chyba zarty 😀 -
blob, CoffeeDream, Prezesoowa, Malinowysorbet, elektro96, Kinia92, notsobadd, MummyYummy, PaulaG, Gregorka, Pati2804, KejtKa, Liyss🧚🏻, Vienna lubią tę wiadomość
-
@Smerfetka Oj, jak bardzo Cię rozumiem... Wiem, że biel kłuje w oczy, ale weź głęboki oddech. Jeszcze jest szansa 🍀
Pewnie, pokaż wykres. Zerkne, chociaż nie uważam, żebym była ekspertem. Dopiero w tym raczkuje
Tak, ja wpisana jestem na sobotę i też się cykam 🙈 boję się brać test do rąk.