Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No to zbiorowy możemy założyć w czwartek to ta część, która będzie chciała tam być już się zamelduje i będziemy mieć gotowy, a będziemy tu do końca miesiąca równocześnie czekać na osikańce, co Wy na to?
-
Smerfetkaa wrote:U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️
Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześnie spokojnie testuj do miesiączkiWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Smerfetkaa przytulam za biel, ale jeszcze nie składaj broni
Pati co dobrego miałaś? po spacerku należy się odpoczynek u mnie będzie pomidorowa z ryżem i naleśnikiblob, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześnie spokojnie testuj do miesiączki
Nie testujesz już ? 😘 -
blob wrote:zupki to ja zawsze kurczakiem też nie pogardzę
mieszkasz z teściową? przepraszam, że pytam, ale dopiero Was poznajęblob lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ojj to dokładnie tak jak ja, też się boję zakrzepicy i dlatego staram się spacerować tyle ile mogę 🙂 ja już po spacerze, niedawno wróciłam i zjadłam obiad , teraz odpoczynek 😊😘
Wyjdzie nam na zdrowie 🤭
A jesteś w grupie ryzyka? Robiłaś badania na Trombo?
Edit widzę, że masz badania i ci wyszła ajj co bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 14:39
-
nick nieaktualny
-
KarolinaAnastazja wrote:Mi lekarka poleciła witaminy z firmy pueria UNO
Maja metylowany kwas (taki przyswajam) I ma 2x40027 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zdecydowanie na słodko! wczoraj i dzisiaj tyle łez słonych wylałam więc trochę cukru przyda się 😀blob lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Prezesoowa wrote:U mnie od początku były "ciężkie piersi" 🤞 🤞
To ja coś namieszałem najwidoczniej. Chyba, że to we Flo były pełne 😂😂😂20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Ja też zakupiłam puerię w tym miesiącu. Czy dokładasz do tego suplementu jeszcze coś dodatkowo?
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:A Ty kochana kiedy powinnaś dostać 🐒,? 🤔
Nie testujesz już ? 😘
Jak do czwartku się nie pojawią plamienia to jeszcze siknę, ale ten cykl ogólnie jest dziwny, więc nic mnie nie zdziwiPati2804 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno :* 10/11 dpo to jeszcze wcześnie spokojnie testuj do miesiączki
Albo schowam testy 😀 termin @ wg aplikacji to 01.04 - chyba zarty 😀Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
blob, CoffeeDream, Prezesoowa, Malinowysorbet, elektro96, Kinia92, notsobadd, MummyYummy, PaulaG, Gregorka, Pati2804, KejtKa, Liyss🧚🏻, Vienna lubią tę wiadomość
-
@Smerfetka Oj, jak bardzo Cię rozumiem... Wiem, że biel kłuje w oczy, ale weź głęboki oddech. Jeszcze jest szansa 🍀
Pewnie, pokaż wykres. Zerkne, chociaż nie uważam, żebym była ekspertem. Dopiero w tym raczkuje
Tak, ja wpisana jestem na sobotę i też się cykam 🙈 boję się brać test do rąk.20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸