Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulaG wrote:Będą dwa.
Ja w ogóle nie biorę kwasu foliowego. O metylowanym nawet nie myślę bo w Irlandii nie ma....
Oj, a nie myślałaś, żeby ogarnąć jakoś w PL? Ale w ciąży też nie zalecają brać? 🤔PaulaG lubi tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
CoffeeDream wrote:Powiem szczerze, że mi bez różnicy, kiedy powstanie wątek. Od soboty będzie mnie tu mniej zdecydowanie. jedynie odmelduje się z porannego osikanca 🤪
No to zbiorowy możemy założyć w czwartek to ta część, która będzie chciała tam być już się zamelduje i będziemy mieć gotowy, a będziemy tu do końca miesiąca równocześnie czekać na osikańce, co Wy na to?blob, CoffeeDream, elektro96, Vienna, notsobadd, Pati2804, MummyYummy, Anonim1992, PaulaG, Gregorka, KejtKa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualny
-
Anonim1992 wrote:To dobrych wyników 😁 mam dziś wrażenie że się chyba się udało nie wiem czemu jak to jest prawie że nie możliwe bo ❤️❤️ było przed owu i po 2 dni bo mąż w trasie był ale jakoś tak czuje się spokojna czekając na ten test
Życzę Ci tego ♥️
U mnie to raczej bicie się z myślami. Jedna baba, która z byle ukłucia robi sobie wielkie nadzieje, a druga baba, która stąpa twardo po ziemi i nie dopuszcza do siebie tej myśli 😜
Swoją drogą, zawsze mi się przypomina moja kumpela, która uważała podczas studiów, że jestem typową realistką i na wszystko patrzyłam z dystansem. Czasami psulam jej tym humor 🙈😅 ale od tamtego czasu sporo się zmieniło. Uczę się dostrzegać małe pozytywy wszystkiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 13:30
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
CoffeeDream wrote:Oj, a nie myślałaś, żeby ogarnąć jakoś w PL? Ale w ciąży też nie zalecają brać? 🤔
Powinno się zacząć brać 3 msc przed rozpoczęciem starańCoffeeDream lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:No to zbiorowy możemy założyć w czwartek to ta część, która będzie chciała tam być już się zamelduje i będziemy mieć gotowy, a będziemy tu do końca miesiąca równocześnie czekać na osikańce, co Wy na to?
jestem za bo podejrzewam, że w Świeta będziemy mniej aktywne, chociaż za osikańce kciuki będąPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
blob wrote:i zrobisz nam dzień ?
Chciałabym, ale proszę się nie nastawiać 😜 Ja nie mam dobrych przeczuć 😅20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
Prezesoowa wrote:Powinno się zacząć brać 3 msc przed rozpoczęciem starań
No właśnie... Dlatego dziwi mnie podejście w Irlandii... 😕PaulaG lubi tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
blob wrote:jestem za bo podejrzewam, że w Świeta będziemy mniej aktywne, chociaż za osikańce kciuki będą
Ja też za, weekend będziemy zalataneCoffeeDream, blob lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, jaką dawkę kwasu foliowego przyjmujecie dziennie? Po ostatnich rekomendacjach mam mętlik w głowie. Sugerują przyjmować jednak dwie formy i w sumie 800, a ja przyjmuję tylko formę metylowana 400.
Mi lekarka poleciła witaminy z firmy pueria UNO
Maja metylowany kwas (taki przyswajam) I ma 2x400
Klavel Aga, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wam też w Ovu zniknął objaw pt. "pełne piersi" . Chyba ślepa jestem 🤔🙈😜
Edit: chyba zamienili to na ciężkie piersi, albo mi się coś pomyliło 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 14:17
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Smerfetkaa wrote:U mnie dzisiaj 10/11 dpo i biel wizira 🥲
Testować dalej? Powiem Wam że mierzę temperaturę pierwszy raz w tym cyklu i ona mnie po prostu wkurza, w ogóle wszytko mnie wkurza od wczoraj 🤣
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia ❤️
Jeśli masz ochotę to pewnie, bo jeszcze wszystko możliwe. Trzymam kciuki oczywiście 🍀🤞
A czemu wkurza? Zanotowałas jakiś spadek czy coś?
Ps. Nie smutaj, 10/11dpo to naprawdę jeszcze wcześnie. Kto wie czy za dzień, dwa coś się nie pojawi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 14:14
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
KarolinaAnastazja wrote:Ja powiedziałam sobie, że spacerować będę na ile jestem w stanie no i boję się ciążowej zakrzepicy 🙈
Wiec 1h dziennie spacerku u mnie 😄
Pięknego dzionka ♡CoffeeDream, blob, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Co robi staraczka po wypłacie? Wydaje pieniądze na suple i nową furgonetkę testów ciążowych, żeby mieć na co sikać Termometr też kupiony, zobaczymy co to za cuda wyjdą
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, jaką dawkę kwasu foliowego przyjmujecie dziennie? Po ostatnich rekomendacjach mam mętlik w głowie. Sugerują przyjmować jednak dwie formy i w sumie 800, a ja przyjmuję tylko formę metylowana 400.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:Jeśli masz ochotę to pewnie, bo jeszcze wszystko możliwe. Trzymam kciuki oczywiście 🍀🤞
A czemu wkurza? Zanotowałas jakiś spadek czy coś?
Ps. Nie smutaj, 10/11dpo to naprawdę jeszcze wcześnie. Kto wie czy za dzień, dwa coś się nie pojawi.
Jeżeli chcesz to mogę udostępnić wykres. Raz temperatura wyżej a na drugi dzień nizej. Tak dziwnie. Niby poki nie ma @ to piłka w grze, ale jakoś ciężko mi myśleć pozytywnie, chyba boję się spaść z wysokiego konia.🐴
Ogólnie od owu zero objawów. Dzisiaj piersi bolą i to niestety zauważam czy chce czy nie . Bo W ogóle staram się nic nie analizować, ale zrobiłam zapas testów i się zajeżdżam nimi a Ty kochana chyba na koniec miesiąca testujesz jak dobrze wyczytałam ?Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
blob wrote:Smerfetkaa przytulam za biel, ale jeszcze nie składaj broni
Pati co dobrego miałaś? po spacerku należy się odpoczynek u mnie będzie pomidorowa z ryżem i naleśniki
Ojj dobry masz obiad 😍 poproszę naleśnika! Uwielbiam 🥰blob lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, czy Wam też w Ovu zniknął objaw pt. "pełne piersi" . Chyba ślepa jestem 🤔🙈😜
Edit: chyba zamienili to na ciężkie piersi, albo mi się coś pomyliło 😅
U mnie od początku były "ciężkie piersi" 🤞 🤞blob, elektro96 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".