Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
I jak tu pracowac jak trzeba czytać forum 😄 Nadrobiłam, ale już chyba nic nie pamiętam co chciałam po drodze napisać, wybaczcie🤣
Jedynie myślę o tym testowaniu dla "spokoju"? W weekend będzie jakos 10-11 dpo. Ale się boję jak cholercia. Nie czuje nic szczegolnego obecnie, jedynie plecy w dole i czasami jakies bulgotanie w brzuchu więc możliwe, że do tego czasu pojawi się ta, która zawsze rozczarowuje 😏🐒
No nic, pomyślę jeszcze▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:@Smerfetka Oj, jak bardzo Cię rozumiem... Wiem, że biel kłuje w oczy, ale weź głęboki oddech. Jeszcze jest szansa 🍀
Pewnie, pokaż wykres. Zerkne, chociaż nie uważam, żebym była ekspertem. Dopiero w tym raczkuje
Tak, ja wpisana jestem na sobotę i też się cykam 🙈 boję się brać test do rąk.
Mi się tylko przy pierwszym trzęsły ręce, potem już rutyna. Dziś rano poszłam do łazienki i chciałam siusiu to sięgałam po kubek na półkę, a tam kubka brak i się śmiałam, że po tylu dniach testowania już się nawet wysikać bez testu nie potrafieCoffeeDream, blob, KejtKa lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Malinowysorbet wrote:I jak tu pracowac jak trzeba czytać forum 😄 Nadrobiłam, ale już chyba nic nie pamiętam co chciałam po drodze napisać, wybaczcie🤣
Jedynie myślę o tym testowaniu dla "spokoju"? W weekend będzie jakos 10-11 dpo. Ale się boję jak cholercia. Nie czuje nic szczegolnego obecnie, jedynie plecy w dole i czasami jakies bulgotanie w brzuchu więc możliwe, że do tego czasu pojawi się ta, która zawsze rozczarowuje 😏🐒
No nic, pomyślę jeszcze
Na weekend jest taka ekipa do sikania, że ja bym się na Twoim miejscu nie powstrzymałaCoffeeDream, Malinowysorbet, elektro96, MummyYummy, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
@Smerfetka już widzę wykres. Według mnie to szanse są jeszcze i to bardzo duże. Ten spadek 8/9dpo mógł być spowodowany zagnieżdżeniem. Czytałam, że statystycznie to częsty objaw.
Wykres wygląda obiecująco, więc nie przekreślają cyklu od razu 😊 Trzymam kciuki 🍀🤞blob, elektro96 lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
CoffeeDream wrote:@Smerfetka Oj, jak bardzo Cię rozumiem... Wiem, że biel kłuje w oczy, ale weź głęboki oddech. Jeszcze jest szansa 🍀
Pewnie, pokaż wykres. Zerkne, chociaż nie uważam, żebym była ekspertem. Dopiero w tym raczkuje
Tak, ja wpisana jestem na sobotę i też się cykam 🙈 boję się brać test do rąk.
CoffeeDream- wykres udostępniłam :* a u Ciebie w sobotę który dpo? u Ciebie widzę temperatura na taką tendencję wzrasta, zdecydowanie lepiej wygląda niż u mnie, tak myślęCoffeeDream lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:@Smerfetka już widzę wykres. Według mnie to szanse są jeszcze i to bardzo duże. Ten spadek 8/9dpo mógł być spowodowany zagnieżdżeniem. Czytałam, że statystycznie to częsty objaw.
Wykres wygląda obiecująco, więc nie przekreślają cyklu od razu 😊 Trzymam kciuki 🍀🤞Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:CoffeeDream- wykres udostępniłam :* a u Ciebie w sobotę który dpo? u Ciebie widzę temperatura na taką tendencję wzrasta, zdecydowanie lepiej wygląda niż u mnie, tak myślę
W sobotę będzie 11dpo i też obawiam się czy nie za wcześnie i może niedziela byłaby bezpieczniejsza, ale już trudno 😅
A przypomnij gdzie mierzysz temperature? I faktycznie o tej samej godzinie się starasz mierzyć?20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
CoffeeDream wrote:@Smerfetka już widzę wykres. Według mnie to szanse są jeszcze i to bardzo duże. Ten spadek 8/9dpo mógł być spowodowany zagnieżdżeniem. Czytałam, że statystycznie to częsty objaw.
Wykres wygląda obiecująco, więc nie przekreślają cyklu od razu 😊 Trzymam kciuki 🍀🤞
Dziękuję że poświęciłaś chwilę i zerknęłaś :* hm ale zobacz jak dziwnie u mnie że dopiero 2dpo temperatura poszła w górę a nie 1dpo może owulacja była ten 1 dzień później.
Bo u Ciebie czy Pati już 1dpo wzrosła ładnie temperatura.
Haha gdybym malała jakieś mini plamienie to na pewno powiązałabym to z tym na podstawie tego spadku 8/9 dpo 😀Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Byłam dzisiaj w tej klinice i mi się przypomniało, że jak płaciłam za wizytę to obok siedziała też para, która płaciła u innej pani i robili m.in. kariotypy i jakieś inne badania i konsultacje... Rachunek z niego ponad 3 tysiące a u niej pod 5 😑 Jeju, tak im współczułam.
-
CoffeeDream wrote:W sobotę będzie 11dpo i też obawiam się czy nie za wcześnie i może niedziela byłaby bezpieczniejsza, ale już trudno 😅
A przypomnij gdzie mierzysz temperature? I faktycznie o tej samej godzinie się starasz mierzyć?
W ustach tak zawsze godzina 7:00, jeżeli raz o 6:00 wstałam to dodałam 0,1 stopnia a Ty gdzie mierzysz ?Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Prezesoowa wrote:Na weekend jest taka ekipa do sikania, że ja bym się na Twoim miejscu nie powstrzymała
Może ja muszę dołączyć do tej zacnej ekipy weekendowej dlatego teraz biel widzę 🤣Prezesoowa, CoffeeDream, Speranza :) lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Prezesoowa wrote:Tak, jutro ogłosimy
wrzucam jeszcze ankietę, gdyby komuś się nie przewinęła: https://docs.google.com/forms/d/1WYkmNGQAKdzHdy5LO30uNoqLkNHTnOyA9bbk9PA-4Q0/
A co do tytułu wątku wspólnego to mamy dwie propozycje, więc chyba nie ma co robić ankiety. Myślę, że jutro wrzucę dwa posty - jeden z jednym tytułem i drugi z drugim, i wygra ten, który będzie miał więcej polubień
Wspólny mogę założyć w czwartek albo w sobotę - jak wolicie?
A co do miesięcznego to już pytanie do Pauli
Na pewno musimy też tu poczekać do końca miesiąca, bo zapowiadają się na naprawdę owocne ostatnie dni miesiąca
Ja mogę założyć nawet jutro, założę pierwszy post, kto się zapisze na testowanie na kwiecień ten się zapisze, przyjdą nowe osoby..... bedzie super.
Tylko jak cała reszta mi tu zaciąży to ja sama na tym wątku będę? 🤣🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
blob wrote:mogą być z samym cukrem, albo z dżemem, albo z jogurtem i bananem w środku i polane czekoladą albo z serem
ale dziś lepsze samopoczucie?
Lepsze jak zaczęłam z Wami pisać 🥰
Naleśnik z samym serem wystarczy, nie jestem zbyt wymagająca 😃 hahahaCoffeeDream, blob lubią tę wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę w jamie ustnej. Czy mierzycie pod językiem, czy przy policzku?27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zapomnij o podtrzymaniu ciąży, do 12 tygodnia nic nie robią. Nie wiem jak tu przeżywają kobiety z pozamaciczna.... jakbym teraz zaszła to akurat za miesiac mam wizyte u swojego gina w polsce byłoby idealnie...🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url]