Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anonim1992 wrote:Ja miałam dziś domowa siłownię bo trochę prac ogródkowych i bieganie z synem za piłką 🤣
Ja do 14 siedziałam w pracy, wzięłam pieska i zawiozłam do moich rodziców, bo mają ogródek to piesek sobie swobodnie biega, bo my w bloku mieszkamy. No i zawiozłam ją, a później siebie na siłownię 😄Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Majlen wrote:Siedzę już 10 min w aucie pod siłownią i nie umiem się ruszyć 🙄🙄 takiego mam lenia dziś
Niby to słońce napawające energią, a ja tego w ogóle nie czuję
Pomysl jak super będziesz czuła się po 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 15:40
20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
CoffeeDream wrote:Motywacyjny kopniak leci do Ciebie!
Pomysl jak super będziesz czuła się po 😉
Juz jestem gotowa, przebrana to ide 💪CoffeeDream, Speranza :) lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Cześć Dziewczyny
To mój pierwszy wpis tutaj, długo wahałam się czy się udzielać, ale jednak chyba potrzebuje się wygadać. Od nowego roku staramy się z mężem o dzidziusia. Za nami między innymi jedna ciąża biochemiczna. W ostatnim cyklu owulacja była prawdopodobnie 8 marca, a 21 marca (dzień przed terminem miesiączki, 34 dc) pierwszy dzień wiosny dał mi w prezencie dwie kreski na teście . Powtórzyłam test 23 marca (36 dc) i ponownie pojawiły się dwie kreski. Wczoraj rano (38 dc) zrobiłam betę i progesteron - beta miała wartość 683 mIU/ml, a progesteron 22.70 ng/ml. Jutro mam zamiar ponowić badania żeby sprawdzić przyrost, a w następnym tygodniu umówiłam się do ginekologa.
Czy przy takiej wartości bety w (prawdopodobnie) 5 tygodniu mogę już się zacząć cieszyć? Mam wrażenie, że to nie dzieje się na prawdę, dlatego aż boję się zacząć prawdziwie cieszyć, ale jednak mam przeczucie że wszystko będzie dobrze! Dajcie znać co myślicie Dużo słońca Wam życzę!Dropsik, grazka0022, Majuna, Prezesoowa, Vienna, blob lubią tę wiadomość
-
Ja też usiadłam na tyłku i nie mam siły się ruszyć żeby zrobić obiad… 🙄
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Biedronka100 wrote:Cześć Dziewczyny
To mój pierwszy wpis tutaj, długo wahałam się czy się udzielać, ale jednak chyba potrzebuje się wygadać. Od nowego roku staramy się z mężem o dzidziusia. Za nami między innymi jedna ciąża biochemiczna. W ostatnim cyklu owulacja była prawdopodobnie 8 marca, a 21 marca (dzień przed terminem miesiączki, 34 dc) pierwszy dzień wiosny dał mi w prezencie dwie kreski na teście . Powtórzyłam test 23 marca (36 dc) i ponownie pojawiły się dwie kreski. Wczoraj rano (38 dc) zrobiłam betę i progesteron - beta miała wartość 683 mIU/ml, a progesteron 22.70 ng/ml. Jutro mam zamiar ponowić badania żeby sprawdzić przyrost, a w następnym tygodniu umówiłam się do ginekologa.
Czy przy takiej wartości bety w (prawdopodobnie) 5 tygodniu mogę już się zacząć cieszyć? Mam wrażenie, że to nie dzieje się na prawdę, dlatego aż boję się zacząć prawdziwie cieszyć, ale jednak mam przeczucie że wszystko będzie dobrze! Dajcie znać co myślicie Dużo słońca Wam życzę!
Witaj,jeśli przyrost prawidłowy jutro będzie to życzę szczęśliwego rozwiazania😁😁 i braku problemów po drodzeHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
elektro96 wrote:Ja też usiadłam na tyłku i nie mam siły się ruszyć żeby zrobić obiad… 🙄
blob lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
@Biedronka100 Hej 😊 Gratulacje! Oczywiście trzymam kciuki, ale to na pewno tylko formalność 😊🤞
@Anonim1992 U Ciebie za to temperatura trzyma się mocno górki, więc też wygląda dobrze 🍀20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
Biedronka100 wrote:Cześć Dziewczyny
Czy przy takiej wartości bety w (prawdopodobnie) 5 tygodniu mogę już się zacząć cieszyć? Mam wrażenie, że to nie dzieje się na prawdę, dlatego aż boję się zacząć prawdziwie cieszyć, ale jednak mam przeczucie że wszystko będzie dobrze! Dajcie znać co myślicie Dużo słońca Wam życzę!
Witaj! 😊 piękna beta, trzymam kciuki za jutrzejszy przyrost 🤞🏻🍀Biedronka100 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dziewczyny chciałam dopytać o ten wykres.
Bo ja widzicie, tam od dnia skoku, aplikacja mi coś odlicza ,tylko co ona odlicza ? 😃
Czy to dni po owulacji?
Bo jeśli skok miałam środę (20.03), to owulacja była we wtorek (19.03)? To jeśli tak ,to dziś mam niby 8dpo a nie 7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 16:31
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Sama owulacja to jakby dzień 0, więc wg mnie dobrze pokazuje. Skok oznacza, że owulacja była i progesteron się wydziela 😊
Majlen lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@Majlen wzruszająca historia 🥹 Twoja mama to prawdziwa siłaczka 💪
@Beza27 i takie podejście to ja rozumiem, to nie może być nic innego jak pierwszy dzień twojej ciąży 😀
@Biedronka100 gratuluję, trzymam kciuki za jutro i życzę nudnych 8 miesięcy ❤️
U nas nad morzem cały dzień słonko świeci, tylko troszkę chłodem zawiewa 😀Majlen, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Majlen wrote:
20/03 wygląda , że była owulacja. Zazwyczaj dzień przed owulacja jest delikatny spadek, a w dniu owulacji skok temperatury. I tak, apka odlicza dni po owulacji20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
elektro96 wrote:Sama owulacja to jakby dzień 0, więc wg mnie dobrze pokazuje. Skok oznacza, że owulacja była i progesteron się wydziela 😊
To mój pierwszy cykl, który mierzę to jeszcze się tego uczę. Np te wcześniejsze temperatury też dziwne, bo najpierw mierzyłam zwykłym termometrem, dopiero później kupiłam z Microlife, to już starałam się mierzyć jak trzeba, aczkolwiek jak jednego dnia wstałam godzinę wcześniej, to zapomniałam sobie wpisać inaczej, no ale na następny już będę wiedzieć 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 16:40
elektro96 lubi tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
KarolinaAnastazja wrote:Moje kiry wyszły nam dwa dni po podejściu do IUI
Według mojej lekarki C1 u mnie i u męża nie robi problemu
I nic też wobec tego nie przyjmowałam
Trzymam kciuki za Was 🍀
Z tego co przyjmuje to acard, metformine, magnez I witaminy prentalane -
Majlen wrote:Czyli od dnia skoku mam liczyć 1 dzień czyli tak jak apka ? To dziś jest dopiero 7dpo a nie 8dpo w takim razie
To mój pierwszy cykl, który mierzę to jeszcze się tego uczę. Np te wcześniejsze temperatury też dziwne, bo najpierw mierzyłam zwykłym termometrem, dopiero później kupiłam z Microlife i miałam też ból zęba i stan podgorączkowy, no ale już później starałam się mierzyć tak jak trzeba
Tak, apka dobrze pokazuje w tym wypadku. U mnie wygląda to podobnie 😊Majlen, elektro96 lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️ 11cs
09.12.2024. Wizyta 🩺
No to dobrze, eh człowiek uczy się całe życie. Jak to mówią 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 16:42
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ?