Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:Wyjdzie nam na zdrowie 🤭
A jesteś w grupie ryzyka? Robiłaś badania na Trombo?
Edit widzę, że masz badania i ci wyszła ajj co bierzesz? -
Smerfetkaa wrote:Zdecydowanie na słodko! wczoraj i dzisiaj tyle łez słonych wylałam więc trochę cukru przyda się 😀
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę w jamie ustnej. Czy mierzycie pod językiem, czy przy policzku?
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PaulaG wrote:Ja mogę założyć nawet jutro, założę pierwszy post, kto się zapisze na testowanie na kwiecień ten się zapisze, przyjdą nowe osoby..... bedzie super.
Tylko jak cała reszta mi tu zaciąży to ja sama na tym wątku będę? 🤣
Dużo nas zostało niezaciążonych Inaczej będzie jak Ty zaciążysz to kto będzie rządził na kwietniowym 🤣PaulaG lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Zimozielona wrote:Dziewczyny kochane.
Oprócz płaczu dziś pozytywy owu, cycki wrócili i śluz płodny.
17dc. Czy możliwe że mam owulację mimo brania duphastonu?
I że wtedy w 8dc wcale nie było jej?
WTF? -
Rahia wrote:Dzień dobry kwiatuszki 🌼 można dołączyć?
Kilka słów o mnie.
Jestem po cp. Teraz mija chyba 15 cykl niepowodzeń. Pod opieką kliniki. Po 3 cyklach stumulowanych. Przed inseminacją.
Najgorsze że wszystko u mnie i męża jest okej. I takie szukanie dziury w całym.
1 kwienia testuję , bardziej robię to już z przyzwyczajenia i wywołania 🐒 🤣
Od nowego miesiąca zmiana clo na lametta. -
nick nieaktualnyNo, wróciłam już na dobre tory, korona lśni na głowie 👑✨
Aczkolwiek była chwila lekkiego zjazdu, bo dowiedziałam się, że kolejna znajoma jest w ciąży 🥹 ale trochę bez zaskoczenia, bo miałam takie przeczucia 🙈 ale bez kitu, ostatnio spotykaliśmy się ze znajomymi, i jak tylko weszli to tak sobie myślę, o, ona chyba w ciąży, i serio, chwilę później nam o tym powiedzieli 🤣
I kurczę, z jednej strony się cieszę, a z drugiej jest takie ukłucie smutku i zazdrości, no bo też bym chciała.
Na poprawę humoru kupiłam sobie buty 🤣 a zaraz wyruszam na poszukiwanie pringles octowych, bo chodzą za mną i chodzą 🤣 -
PaulaG wrote:To co? Kiedy kwietniową zakładać? Jutro? Bo powiem szczerze nie będę miała raczej czasu od czwartku.... ja bym ją założyła ale pisać piszmy tutaj aż do 1.04 co? Tak aby grupa była czekała ale dyskutujmy tu do końca miesiaca? Myślicie dobry pomysł?
Jestem za
Pamiętaj o wierszyku Ferminy w pierwszym poście:
Między żurkiem a sernikiem
Stary biegnie już z okrzykiem:
Ciotki, babcie, wszyscy z drogi!
Żono moja, rozłóż nogi!
Będę skakał jak zajączek,
Nie umęczysz sobie rączek,
Żeby zimą i wśród zasp
Nasz maluszek znalazł nas.
KejtKa, Pati2804, Anonim1992, Leśneintro, PaulaG, AnitaK, Vienna, blob lubią tę wiadomość
WTF?Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
AnitaK wrote:Hej dziewczyny 😊
Witam Was po moje długiej nieobecności i gratuluję wszystkim ⏸️ ❤️❤️❤️
Ja dziś rozpoczęłam kolejny cykl, choć nie ukrywam, że byłam święcie przekonana, że się udało 🙈 już się nawet nastawiałam, że odczaruje magię miesiąca listopad i podziękuję osobie (nie pamiętam komu ) , że wykrakała 😁
Zastanawiam się, czy nie mam czasem problemu z zagnieżdżeniem 🤔 w czwartek jadę zrobić badania 3dc. 6 cykl przede mną
U mnie w końcu pięknie słonko wyszło 🌞🌞🌞
Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za testujące 🤞🤞🤞🤞
Hej dobrze, że jesteś )AnitaK lubi tę wiadomość
Smerfetkaa wrote:A jak zmienisz że pasek ovu był pozytywny innego dnia ( dzień później) to liczy inaczej? Bo ja zmieniłam że pasek owulacyjny był jednak później itd a to dalej twierdzi że ovu wtedy była i koniec 🤣
Taak, zaktualizowała się i pokazała na dzień później jak zmieniłam, może sprawdź czy masz wszystkie aktualizacje aplikacji? Ogólnie ostatnio coś się z nią dzieje, bo mi chyba 3 dni pokazywała „Załóż darmowe konto, inaczej utracisz dostęp do aplikacji” a ja konto mam normalnie pod telefon podpięty i dostęp do forum z telefonu, ale już mi tego nie pokazuje, bo zaktualizowałam apkeSmerfetkaa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dziewczyny konsultowałam z ginem. Powiedział że to nie pierwszy raz u mnie że podwójna owulacja. Cała moja rodzina z bliźniaków i mojego męża i że na poprzednich USG też miałam podwójne i że wygląda że mam kolejną owulacje i dlatego mam ją bo progesteron spadł i dlatego pisałam że cycki odpuściły. I znowu mam owulacje. I że mam działać. Albo mam objawy wczesnej ciąży co również jest możliwe. Ale obstawia na kolejną owulację. 4 cykle temu miałam monitoring i miałam w odstępie 4 dni. Nie spodziewałam się że aż do tygodnia może być różnica.
Anonim1992, CoffeeDream, Rachelka23, Leśneintro, Pati2804, PaulaG, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam pytanie z działu tych przyjemniejszych, słuchajcie zakładamy że kwiecień to będziesz nasz miesiąc! 💪 No i oczywiście końcówka marca (czuję, na ostatni tydzień i weekend wysyp ⏸️). Czy planujecie wakacje? My zarezerwowaliśmy Włochy, ale samochodem, bo z dogiem 🦮 ok.12/13h. Udało mi się złapać hotel z bezpłatnym odwołaniem do dnia przed wyjazdem. A jak u was? Jakie plany?
Edit: my na lipiec, końcówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 18:51
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Biedronka100 wrote:Cześć Dziewczyny
To mój pierwszy wpis tutaj, długo wahałam się czy się udzielać, ale jednak chyba potrzebuje się wygadać. Od nowego roku staramy się z mężem o dzidziusia. Za nami między innymi jedna ciąża biochemiczna. W ostatnim cyklu owulacja była prawdopodobnie 8 marca, a 21 marca (dzień przed terminem miesiączki, 34 dc) pierwszy dzień wiosny dał mi w prezencie dwie kreski na teście . Powtórzyłam test 23 marca (36 dc) i ponownie pojawiły się dwie kreski. Wczoraj rano (38 dc) zrobiłam betę i progesteron - beta miała wartość 683 mIU/ml, a progesteron 22.70 ng/ml. Jutro mam zamiar ponowić badania żeby sprawdzić przyrost, a w następnym tygodniu umówiłam się do ginekologa.
Czy przy takiej wartości bety w (prawdopodobnie) 5 tygodniu mogę już się zacząć cieszyć? Mam wrażenie, że to nie dzieje się na prawdę, dlatego aż boję się zacząć prawdziwie cieszyć, ale jednak mam przeczucie że wszystko będzie dobrze! Dajcie znać co myślicie Dużo słońca Wam życzę!
Hej gratulacje! Jeśli przyrost będzie dobry to wybierz się do ginekologa, powyżej bety 1000 powinien być już widoczny pęcherzyk ciążowyBiedronka100 lubi tę wiadomość
elektro96 wrote:Dzisiaj algorytm tiktoka pokazuje mi same babeczki robiące testy ciążowe, reakcje mężów na ciążę, wróżby pt. jeszcze w tym roku zajdziesz w ciążę itp…. 🤣
Cudownie 🤣
Skąd to znam... a nigdy nie oglądałam tych filmików. Wiem, że wszędzie nas podsłuchują, ale nadal mnie to wkurzaelektro96 lubi tę wiadomość
grazka0022 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie z działu tych przyjemniejszych, słuchajcie zakładamy że kwiecień to będziesz nasz miesiąc! 💪 No i oczywiście końcówka marca (czuję, na ostatni tydzień i weekend wysyp ⏸️). Czy planujecie wakacje? My zarezerwowaliśmy Włochy, ale samochodem, bo z dogiem 🦮 ok.12/13h. Udało mi się złapać hotel z bezpłatnym odwołaniem do dnia przed wyjazdem. A jak u was? Jakie plany?
Edit: my na lipiec, końcówka
Zakładając że się uda czy nie uda jedziemy nad polskie morze końcówka czerwca żeby powdychać trochę jodku a jeszcze nie było tłumów 😁 również autemHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
WTF?
Duphaston może zatrzymać owulację i wywołać torbiel, dlatego progesteron czy naturalny czy syntetyczny bierze się po potwierdzonej owulacji. Jeśli lekarz Cię o tym nie poinformował to polecam go zmienić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 19:02
Dropsik, PaulaG, AnitaK lubią tę wiadomość
Rahia wrote:Dzień dobry kwiatuszki 🌼 można dołączyć?
Kilka słów o mnie.
Jestem po cp. Teraz mija chyba 15 cykl niepowodzeń. Pod opieką kliniki. Po 3 cyklach stumulowanych. Przed inseminacją.
Najgorsze że wszystko u mnie i męża jest okej. I takie szukanie dziury w całym.
1 kwienia testuję , bardziej robię to już z przyzwyczajenia i wywołania 🐒 🤣
Od nowego miesiąca zmiana clo na lametta.
Hej hej! Fajnie, że do nas dołączyłaś trzymam kciuki za Twoje testowanie!When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".