Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
@notsobadd A jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Masz już jakiś plan czy na razie nie zajmujesz sobie tym głowy?20.11.2024. ⏸️
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Prezesoowa wrote:Trzymam kciuki za implantację 🤞 🤞 🤞
A z tymi kreskami, których nie ma. Największym problemem dla mnie było to, że wiedziałam gdzie ta kreska ma być i się wpatrywałam, żeby tylko ja dojrzeć
Dokładnie... tak właśnie robię....Prezesoowa lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
elektro96 wrote:Powiem Wam, że chciałabym żeby ten cykl już się skończył… 🙄 Czuje, że i tak nic z tego. A tu dopiero 9dpo…
Mam to samo... jak widze ze puste testy ciążowe... a zdanie ze za wcześnie do mnie nie przemawiają....🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
CoffeeDream wrote:Ja bym chciała, ale nie mam siły kompletnie... Wczoraj mogłabym góry przenosić, a dziś... Kompletna klapa. Leżę po pracy pod kocem... Nic mi się nie chce, a tyle miałam w planach 🙄
Patrzyłam biomet to po południu miał zmieniać się na niekorzystny ze względu na taką zmianę pogody.
Czasem jest potrzebny taki dzień na regenerację, odpoczywać też trzeba umieć 😊😘Prezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
CoffeeDream wrote:@notsobadd A jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Masz już jakiś plan czy na razie nie zajmujesz sobie tym głowy?
Dziękuję, że pytasz 😊 Ja dziś czuję się naprawdę spoko, gdzieś z tyłu głowy o tak miałam takie przeczucie, że ten cykl pójdzie na zmarnowanie więc jakoś to przełknęłam, plamienie też dziś jakby mniejsze.
Wzięłam dupka i pewnie go pociągnę z 11 dni.
No a w przyszłym mam wystartować z Clo i na tym się skupiam. Już się pogodziłam, że w 2024 nie zostanę mamą 🤪Rachelka23 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
notsobadd wrote:Dziękuję, że pytasz 😊 Ja dziś czuję się naprawdę spoko, gdzieś z tyłu głowy o tak miałam takie przeczucie, że ten cykl pójdzie na zmarnowanie więc jakoś to przełknęłam, plamienie też dziś jakby mniejsze.
Wzięłam dupka i pewnie go pociągnę z 11 dni.
No a w przyszłym mam wystartować z Clo i na tym się skupiam. Już się pogodziłam, że w 2024 nie zostanę mamą 🤪
Kochana, tym się nie przejmuj... Wiem, że każda z nas chciałaby urodzić jeszcze w 24r , ale widocznie każdemu jest coś pisane i początek 25r również może być piękny 🩷notsobadd, Chmurka21, Pati2804, Majuna, monii00, blob lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
CoffeeDream wrote:Kochana, tym się nie przejmuj... Wiem, że każda z nas chciałaby urodzić jeszcze w 24r , ale widocznie każdemu jest coś pisane i początek 25r również może być piękny 🩷
I tak do tego podchodzę, przecież i tak będzie co ma być ♥️CoffeeDream, Chmurka21 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
nick nieaktualnyHej, mało się dziś odzywałam, ale byłam zawalona robotą 🙄 za to był mily dzień w pracy, bo jednak doczekałam się lekkiej podwyżki 😁
CoffeeDream, Chmurka21, notsobadd, Prezesoowa, Dropsik, Pati2804, Majuna, elektro96, MummyYummy, Gregorka, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, pp2018, blob, Klavel Aga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Hej, mało się dziś odzywałam, ale byłam zawalona robotą 🙄 za to był mily dzień w pracy, bo jednak doczekałam się lekkiej podwyżki 😁
Gratulacje 👏 Docenienie w pracy to ważna rzecz.KejtKa lubi tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
elektro96 wrote:Jednak wylądowałam dziś u lekarza rodzinnego i tak jak się spodziewałam - zapalenie zatok i gardła… 🙄 Także witam się z antybiotykiem. Od tygodnia mam wrażenie, że wcale nie jest lepiej, a wręcz gorzej, bo wydzielina mi spływa do gardła…
Ojej, zdrówka Kochana przykro mi, że Cię dopadło. Oby antybiotyk szybko pomógł :*elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
KejtKa wrote:Widzę, że wpadłyście w tryb sprzątania 😁 ja niedawno wróciłam do domu, zaraz lecę na niemiecki więc bajzel w chacie będzie musiał poczekać do jutra 🤣 cudnie spędzę urlop - na mopie 🙈
Niemieckiego uczysz się do pracy czy tak po prostu?
Ja też walczę z leniem i za chwilę siadam do angielskiego.😜20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
KejtKa wrote:Hej, mało się dziś odzywałam, ale byłam zawalona robotą 🙄 za to był mily dzień w pracy, bo jednak doczekałam się lekkiej podwyżki 😁
Gratulacje! Super!KejtKa lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Chyba jednak przynoszę Wam pecha
Co Ty gadasz... Jeszcze może się zaskoczymy z końcem miesiąca 😁
Taka Prezesowa to zaszczyt 🩷😘Pati2804, KejtKa, elektro96, notsobadd, Prezesoowa, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
Dobry wieczór ❤️
Udało się nadrobić cały dzień na forum, aż dziwne 😂
Biorę się zaraz za ramen, bo mam smaki od rana 😂KejtKa lubi tę wiadomość
👧🏻1995
🧑🏻1991
28.05.2024 ⏸️ 13 dpo - beta 142,39 mIU/ml
31.05.2024 - beta 432,00 mIU/ml
18.06.2024 - 6,8 mm bejbika z bijącym serduszkiem ❤️
29.07.2024 - niskie ryzyka - 6,5 cm szczęścia ❤️
20.08.2024 - 130 g małego człowieka ❤️
31.08.2024 - pierwsze kopniaki ❤️
13.09.2024 - połówkowe, dziewczynka na pokładzie! 🩷
29.10.2024 - mam już 860g!
🔜 wizyta 10.12.2024
💊 euthyrox 25, acard 150, prenasol dha, magne b6 forte, lactinova mama
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Tak po prostu, bo lubię 😁
Ja akurat niemieckiego uczyłam się aż do końca studiów. Lepiej mi wchodził niż angol i to niemiecki zdawałam na maturze. 😜 Ale teraz to już mam poziom podstawowy raczej. Niestety, ale nie używając języka szybko się zapomina.20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
@Pati, Kochana, tak bardzo mi przykro, że musisz zmagać się z takimi emocjami 🫂🫂🫂 Po części Cię rozumiem, bo jestem ja i bym etapie, ale rozterki mam podobne. Pamiętaj, że lepiej się wygadać, niż to w sobie dusić ♥️ Jeśli nie Mężowi, to nam! I będę od dziś powtarzać i Tobie, i sobie, że zmiana natężenia objawów czy brak objawów niczego nie znaczą! Pod koniec roku powitamy nasze zdrowe dzieci na świecie, musimy w to wierzyć 💪 Kochana, widziałam, że chcesz odpocząć, życzę Ci dużo spokoju na tej czas ♥️♥️♥️ Dawaj znaka, co u Ciebie 😘
@Zimozielona, tulę 🫂🫂🫂
@Suzie, jak ja nie lubię takich sytuacji 🙄 Kiedyś robiłabym awanturę z marszu, teraz Mąż mnie nauczył, że spokojnym podejściem można więcej ugrać. Przykro mi, że nie można tego zmienić, ale jakiś zwrot kosztów czy rekompensata, w formie voucheru, tak jak pisały Dziewczyny, powinna Ci się należeć. A babeczka chyba średnio ogarnięta: badasz estradiol, to ciekawe, o jaki progesteron może Ci chodzić..m A tak z ciekawości: w Twoim laboratorium wymagane jest umówienie się na pobranie krwi, dobrze rozumiem?
Edit: doczytałam, że się udało, super 💪
@magdalena, cieszę się bardzo, że z mężem już lepiej 🥰
@Chmurka, fajnie, że się odezwałaś! Odpoczywaj i ładuj baterie ♥️💪
@Vienna, przytulam 🫂 Zrób sobie leniwy wieczór, jeśli tego potrzebujesz ♥️
@Dropsik, ale super wieści z wizyty 🥰🥰🥰 Aż się trochu wzriszulam 🥺 Cieszę się razem z Tobą ♥️
@Prezesoowa, rzeczywiście u Ciebie szalony cykl! Rozkręciło się plamienie? Trzymam kciuki, żeby termometry zdążył dojść ✊
@elektro, ja też w tym cyklu szukałam objawów i nie znalazlam 🤭 A jednak! Kochana, dużo, dużo zdrówka ♥️
@Anonim, ja to nic nie mówię, ale Ty na pewno wiesz, co "przynoszą" bociany 🤪
@notsobadd, cieszę się, że u Ciebie już lepiej 🥰notsobadd, Gregorka, elektro96, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Wizyta ok. Wszystko jest dobrze. Ryzyko chorób 1:8000, więc niskie. Płeć nieznana, ale pani mówiła, że może być dziewczynka 💗 byłoby wspaniale, bo mamy już synka, ale najbardziej to się cieszę z tej przezierności, kość noska ok, że podniebienie było ładnie widać, dał się maluch zmierzyć ze wszystkich stron. Ulga! 5.7cm bąbelka 💚
Dropsik lubi tę wiadomość