Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Tak, wtedy co mi lekarz liczył homa to robiłam insulinę. Teraz też zrobię insulinę i glukozę w tym samym badaniu. O ja muszę poszukać tej dziewczyny na insta bo coś kojarzę. Mam potwierdzone owulacje przez gin 😁
No to super, to bardzo ważneLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:No oni totalnie tego nie kumają. Ja mojemu tłumaczyłam po co tak wcześnie testy robię to on nie widzi potrzeby. No ważne, że ja widzę. Ja też nie rozumiem po co 4 godziny ogląda samochody i sobie robi nadzieję, ale nie komentuję, bo co mnie to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 20:11
monii00, Prezesoowa, elektro96, Rachelka23, Rahia, notsobadd, CoffeeDream, Majuna, Suzie, Malinowysorbet, Vienna lubią tę wiadomość
-
U mnie taki plus, że my oboje raczej nie pijący 😆 w święta też raczej nikt nie będzie proponował, to nie będę musiała się produkować z odmawianiem .
Co dziś robiłyście ?
Mnie dziś nie było pół dnia na ovu, bo Byliśmy na rowerach po obiedzie, a później na bigosie u mamy😋
Wiem, że post, ale my nie pościmy w sumieCoffeeDream, Rachelka23 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
notsobadd wrote:Chłopy 🤯
Już kiedyś tu pisałam, że oni nie posiadają instynktu samozachowawczego i nie wiedzą kiedy lepiej zamilknąć, dla własnego bezpieczeństwa 🤭
Czasem naprawdę mogliby się ugryźć w jęzorStarania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Chmurka21 wrote:Liyss tu dużo dziewczyn robi owulaki zamiast testów ciążowych, jeśli dobrze rozumiem 🤪
I u części osób to się sprawdza 😀
To na tym też wychodzi?Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Nieprzejrzysta wrote:Jeżu, dziewczyny mam znowu rozciągliwy śluz 😅 Wy też taki macie?
Miałam 3 razy w tym cyklu... zwariować idzie.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Dobra zaliczone lecę na Kwietniowy. Zadnych pozytywnych? No jestem w szoku. Ja już do reszty zwariowałam bo robie testy dwa razy dziennie. I nic jedna kreska więc.... no.
Czy prolaktyne lub jakies inne hormony mogę oznaczyć w dowolonym dniu cyklu? W sumie nie musze chyba badać owulacji fsh lh.... jeszcze.
Ale jade do pl 22 kwietnia na tylko dwa tygodnie wg flo 3dc to poniedziałek w dzień lotu do Irlandii... więc mama moze mi pobrać krew o 3 rano i zawiezc potem do labo... ale jak cokolwiek bedzie nie tak to lekow uuz nie dostane.... najbardziej zalezy mi na testosteronie i prolaktynie bo mleko mi czasem leci jeszcze a ja nie karmie 2 lata .... juz nie wspomne ze te cyklle mam dalej powalone i nie wiem czy jednak nie przyjdzie okres duzo pozniej....🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
PaulaG wrote:Dobra zaliczone lecę na Kwietniowy. Zadnych pozytywnych? No jestem w szoku. Ja już do reszty zwariowałam bo robie testy dwa razy dziennie. I nic jedna kreska więc.... no.
Czy prolaktyne lub jakies inne hormony mogę oznaczyć w dowolonym dniu cyklu? W sumie nie musze chyba badać owulacji fsh lh.... jeszcze.
Ale jade do pl 22 kwietnia na tylko dwa tygodnie wg flo 3dc to poniedziałek w dzień lotu do Irlandii... więc mama moze mi pobrać krew o 3 rano i zawiezc potem do labo... ale jak cokolwiek bedzie nie tak to lekow uuz nie dostane.... najbardziej zalezy mi na testosteronie i prolaktynie bo mleko mi czasem leci jeszcze a ja nie karmie 2 lata .... juz nie wspomne ze te cyklle mam dalej powalone i nie wiem czy jednak nie przyjdzie okres duzo pozniej....
Prolaktynę i testosteron najlepiej 3-5 dc
A nie mogłabyś się umówić na teleporade/wizytę online w Polsce, żeby dostać jakieś leki, jeśli byłyby potrzebne?
Dzień dobry 💐 dzisiejszy już świąteczny dzień zaczynamy marcowy maraton testowania 🍀
@Chochlik12 @Anonim1992 @Speranza:) trzymamy mocno ✊🏻✊🏻✊🏻
@CoffeeDream - powtarzasz dzisiaj czy jutro? ✊🏻✊🏻✊🏻
Trzymam ✊🏻 za wszystkie powtarzające testy, rozwiążmy ten worek z kreskami 🍀Gregorka, Kinia92 lubią tę wiadomość
Dzien dobry, Ja się jednak wstrzymuje i jak zrobię to w lany poniedziałek chyba bo temperatura ciała spadła i już nie odbiła więc tu nie ma chyba czego się spodziewaćHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Życzę wam wysypu ⏸️ w te święta. Spokojnej atmosfery bez pytań i ukradkowych spojrzeń. I zeby w koncu wszystkie z nas spelnily swoje marzenia nie tylko o bobasach ale poprostu wszystkie.
My w lany poniedziałek urodziny syna więc my świętujemy bardziej.Nieprzejrzysta, monii00, Gregorka, Prezesoowa, Majlen, notsobadd, CoffeeDream, elektro96 lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dzień dobry ,życzę wszystkim Wesołych Świąt! 💚
Oby przyszły wielkanocne zajączki-bobaski ❤️🍀
Mi dziś temperatura skoczyła, wczoraj 36,54 a dziś 36,67 to ciekawe 🤔
A temperatura przed okresem to jak ma wyglądać? Ma być niska czy wysokamDropsik, CoffeeDream lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Majlen wrote:Dzień dobry ,życzę wszystkim Wesołych Świąt! 💚
Oby przyszły wielkanocne zajączki-bobaski ❤️🍀
Mi dziś temperatura skoczyła, wczoraj 36,54 a dziś 36,67 to ciekawe 🤔
A temperatura przed okresem to jak ma wyglądać? Ma być niska czy wysokam
W drugiej fazie temperatury są wyższe od temperatur z pierwszej fazy, więc temperatura przed okresem jest wyższa, ale przy okresie spada. Ja tak rozpoznawałam, że będę miała okres - gdy miałam spadek temperatury z ok. 37 na 36,7 zazwyczaj tego samego dnia dostałam @.Prezesoowa lubi tę wiadomość
38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
Zimozielona wrote:Melduję piękna czysta biel. 14dpo! Owszem dopiero 21dc ale owu była szybko. Ciągnę dupka jeszcze 4 dni i może uda się zacząć nowy cykl:)
Zimozielona 🫂🫂 oby nadszedł szybko nowy owocny cyklHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zimozielona wrote:Melduję piękna czysta biel. 14dpo! Owszem dopiero 21dc ale owu była szybko. Ciągnę dupka jeszcze 4 dni i może uda się zacząć nowy cykl:)
No ciekawy ten cykl u Ciebie! Dawaj znać jak sytuacja się będzie rozwijać.38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
pp2018 wrote:W drugiej fazie temperatury są wyższe od temperatur z pierwszej fazy, więc temperatura przed okresem jest wyższa, ale przy okresie spada. Ja tak rozpoznawałam, że będę miała okres - gdy miałam spadek temperatury z ok. 37 na 36,7 zazwyczaj tego samego dnia dostałam @.
Ja mam wysoką temperaturę, od tygodnia odkąd miałam owulację, co może wskazywać na ciążę,
A z tego co mówisz, to z 🐒 jest podobnie. Jesteśmy nieźle skomplikowane 😅😅monii00 lubi tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Wesołych Świąt Dziewczyny 🌿🐣
Dzisiaj trochę lepiej się czuje, ale bez szału. Wkręciłam się w wir barwienia jajek.
PS. Faceta trzeba wygonić na święcenie swoich jajek 😂🤭Prezesoowa, martysiaczki, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
18.11.2024 Ważę już 864 g i śmiało kopię w brzuszku 😍
15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz
💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
🗓 09.12 wizyta gin NFZ
🧬 19.12 prenatalne III trymestru
-
monii00 wrote:Wesołych Świąt Dziewczyny 🌿🐣
Dzisiaj trochę lepiej się czuje, ale bez szału. Wkręciłam się w wir barwienia jajek.
PS. Faceta trzeba wygonić na święcenie swoich jajek 😂🤭Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ?