Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej dziewczyny,
Melduję biel na facelaku 11dpo. Tak czy inaczej traktuje to jako przepustkę na drinka z przyjaciółką dziś wieczorem
W sumie to co jak co, ale jakoś mi ten termin porodu nie leżał z tego cyklu więc nie ma tego złego. Grudzień mi się kojarzy ze świętami i super atmosfera więc trzymajcie kciuki za kolejny cyklNiedoszlaWielodzietna, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Byłam właśnie na becie 😅😅
Fermina, elektro96, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Leśneintro, Malinowysorbet, NiedoszlaWielodzietna, pp2018, Eniana, Sosenka93, Zbuntowana, bonmer, Gregorka, Malamia, kopytko, Anonim1992, Mandzia1995, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Eniana wrote:U mnie kreska tak wyraźnie ciemniała dopiero co 2 dni, beta może być niska i nawet przy podwojeniu bedzie słabo widoczna kreska na teście, ważne że nie jest jaśniejsza!
Dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś. Chyba było mi to potrzebne 🥺pp2018, Eniana, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Byłam właśnie na becie 😅😅
Wow! No to teraz trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wyniki!LaBellePerle, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Kciuki za bete!✊🏻
U mnie brak ☀️☀️, szarówka strasznaLaBellePerle lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Ale powiem Wam, że porównałam swoje testy z ciąży z córką w 9dpo i różnica jest kolosalna. W dodatku zaczynam mieć jakiś taki brudnawy śluz. No nie wróży to dobrze
-
LaBellePerle wrote:Byłam właśnie na becie 😅😅
Czas rozkręcić ten wątek, żeby Prezesowa mogła wpisywać brzuszki i kreski! 😁
W sobotę idę do swojej gin sprawdzić czy wszystko się ładnie oczyściło. Przyznam, że odetchnelam bo wyjątkowo "łagodnie" to przeszłam. Beta spadła, wczoraj 8,8. Panie na recepcji mnie już znają i nawet nie muszę podawać nazwiska 🤦🏼♀️
Ale energia do życia mi wrocila i życzę Wam miłego dnia 😊Leśneintro, Speranza :), CoffeeDream, pp2018, Prezesoowa, Zbuntowana, elektro96, Gregorka, Platynova55, MummyYummy lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
LaBellePerle wrote:Ale powiem Wam, że porównałam swoje testy z ciąży z córką w 9dpo i różnica jest kolosalna. W dodatku zaczynam mieć jakiś taki brudnawy śluz. No nie wróży to dobrze
LaBellePerle, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Malinowysorbet wrote:No to trzymamy kciuki i czekamy na wynik 😊🤞
Czas rozkręcić ten wątek, żeby Prezesowa mogła wpisywać brzuszki i kreski! 😁
W sobotę idę do swojej gin sprawdzić czy wszystko się ładnie oczyściło. Przyznam, że odetchnelam bo wyjątkowo "łagodnie" to przeszłam. Beta spadła, wczoraj 8,8. Panie na recepcji mnie już znają i nawet nie muszę podawać nazwiska 🤦🏼♀️
Ale energia do życia mi wrocila i życzę Wam miłego dnia 😊Prezesoowa, Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Ale powiem Wam, że porównałam swoje testy z ciąży z córką w 9dpo i różnica jest kolosalna. W dodatku zaczynam mieć jakiś taki brudnawy śluz. No nie wróży to dobrze
LaBellePerle, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wierzę. Robiłam właśnie facellaka i kreska chyba z 10 razy ciemniejsza 🥺🥺🥺
Leśneintro, notsobadd, san95, Eniana, Speranza :), Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Fermina, Malinowysorbet, pp2018, Prezesoowa, Zbuntowana, bonmer, elektro96, Vienna, Gregorka, NiedoszlaWielodzietna, Malamia, kopytko, Anonim1992, Daga121222, Mandzia1995, MummyYummy, Lani, damrade, Nusia28, KejtKa lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, nie wierzę. Robiłam właśnie facellaka i kreska chyba z 10 razy ciemniejsza 🥺🥺🥺
Pokaż fotkę, daj nacieszyć oko! 🤩
PS. Bardzo się cieszę 😘 podczytuję od wczoraj i po cichu czekam na wieści od Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 09:54
LaBellePerle, pp2018, Prezesoowa, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Ja raczej jestem pewna, że nic z tego, ale jakoś normalnie to przyjęłam.
W sumie to jak się bardziej próbuje to porażka jest bardziej bolesna, a ja ten cykl totalnie odpuściłam. Ja akurat nie jestem na 100% pewna kiedy miałam owu, bo nic nie monitorowałam - jedyne co to lekarka mi potwierdziła na usg ze owu była, bo akurat poszłam skonsultować wyniki.
Dla mnie optymalny termin na zajście w ciążę to za 2-3 miesiące, teraz praca mi daje popalićStart starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci