Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:
Gratuluję! 🥰Jest ok, sprawdź przyrost za 2 dni.LaBellePerle, pp2018, Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
LaBellePerle wrote:
Gratulacje! 😍LaBellePerle, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Gratuluję! 🥰Jest ok, sprawdź przyrost za 2 dni.
Wiem, że trzeba sprawdzić przyrost, ale to aż 48h, kurna aaa weź to wytrzymaj. Przeca to jest wieczność 😅 ja to już bym najchętniej pobiegła na usg 😅😅😅pp2018, Eniana, Prezesoowa, Zbuntowana, Anonim1992, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Nie masz przecież pewności, że owu była 10 dni temu, może była 9 na przykład mieścisz się w widełkach
Gratulacje! 😍
No niby racja 🤔Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
LaBelle, widzę betę, jest ok 😍 Ale czad 🤗
Ja trzymam kciuki, żebyś się nie wypaplała mężowi. Niespodzianki są super. Ja mojego zaskoczyłam przy pierwszej ciąży prezentem, po powrocie z pracy.
Nie wiedział o co kaman, otworzył a w środku małe skarpetki i test 🥹 Wziął mnie na ręce i kręcił się w kółko z radości 🥹
Więc nie paplaj ! 😁LaBellePerle, Speranza :), Prezesoowa, Zbuntowana, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
Sosenka93 wrote:LaBelle, widzę betę, jest ok 😍 Ale czad 🤗
Ja trzymam kciuki, żebyś się nie wypaplała mężowi. Niespodzianki są super. Ja mojego zaskoczyłam przy pierwszej ciąży prezentem, po powrocie z pracy.
Nie wiedział o co kaman, otworzył a w środku małe skarpetki i test 🥹 Wziął mnie na ręce i kręcił się w kółko z radości 🥹
Więc nie paplaj ! 😁
O jeju, wzrusz totalny 🥺🥺
Ciekawe jak mój zareaguje 😅 zdrapki pewnie będzie drapał z dziewczynami 😅
W sobotę stary ma w dodatku wolne, więc bez lipy pójdę na powtórkę bety🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 10:47
pp2018, Sosenka93, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:O jeju, wzrusz totalny 🥺🥺
Ciekawe jak moi zareaguje 😅 zdrapki pewnie będzie drapał z dziewczynami 😅
W sobotę stary ma w dodatku wolne, więc bez lipy pójdę na powtórkę bety🥺
Ale się cieszę! Gratki!! Wspaniałe wieści:))))LaBellePerle, Zbuntowana lubią tę wiadomość
38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
LaBellePerle wrote:O jeju, wzrusz totalny 🥺🥺
Ciekawe jak moi zareaguje 😅 zdrapki pewnie będzie drapał z dziewczynami 😅
W sobotę stary ma w dodatku wolne, więc bez lipy pójdę na powtórkę bety🥺
Ej pokaż te zdapke 😁Zbuntowana lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
Sosenka93 wrote:Ej pokaż te zdapke 😁
Wg mnie zrobiona super, w ogóle nie będzie się rzucać w oczy, że jakaś podrobiona 😅😅 mam ją z allegroSperanza :), Majuna, pp2018, Leśneintro, Sosenka93, CoffeeDream, elektro96, Nomeolvides, Zbuntowana, Gregorka, Liyss🧚🏻, Mandzia1995, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:To możemy sobie piątkę przybić. Tego dupka profilaktycznie lekarz Ci daje czy są jakieś powody?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 11:21
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Hejka!
U mnie sytuacja bez zmian. Nie wiem co dalej, mam jakąś blokadę, nie potrafię i nie czuję już potrzeby rozmawiania z mężem, jestem zrezygnowana bo zawsze kończy się to tak samo więc nie chcę już chyba próbować.
Nadal gdzieś tam czuję delikatne bóle podbrzusza, zakłuje jajnik. Ale miałam już tak któryś cykl wstecz także nie biorę tego w ogóle pod uwagę jakoby jakiś objaw to był 😒 jedynie co to zaczyna mnie to drażnić bo jeśli każdy cykl nie kończący się ciąża ma tak wyglądać z tym dyskomfortem aż do 🐒 to na prawdę długo nie wytrzymam. Z resztą jeśli tym razem nie wyszło to nie wiem czy dojdzie do kolejnych starań..
Miłego dnia dziewczyny! U mnie dziś deszcz i pochmurno, zimno. Nawet nie chce mi się wychodzić z domu a córka rano nie chciała iść do szkoły i oczywiście odstawiała cyrk 🤡 czy to życie kiedyś będzie łatwiejsze? 😅 -
LaBellePerle wrote:Wiem, że trzeba sprawdzić przyrost, ale to aż 48h, kurna aaa weź to wytrzymaj. Przeca to jest wieczność 😅 ja to już bym najchętniej pobiegła na usg 😅😅😅
Gratulacje! 🥳 wiedziałam że to będzie tylko formalność 🥳LaBellePerle, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:
Super jest 😄. Ciekawa jestem jaka reakcja będzie Twojego męża 🙂LaBellePerle, Zbuntowana lubią tę wiadomość
starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Zbuntowana wrote:Cześć... no pezybijam ... no jest niestety powód... bo musi wyregulować od nowa cykle zaburzyły się przez torbiel.. I 2 mięśniaki no i już wiek... jakoś coraz bardziej się załamuje czy dam radę zajść w drugą ciaze... jakoś tego nie widzę.... powiedziała że dala takie leki żeby mi pomóc i nie zaszkodzić a ty czemu?
Trzeba wierzyć, mimo wszystko... Mocno trzymam kciuki za Ciebie . Ja miałam luteinę przepisaną profilaktycznie po owulacji prawie do końca cyklu. Takie wsparcie żeby się udało zarodkowi zagnieździć, bo u mnie z tym jest problem najwyraźniej. Ale szczerze to mam już dość tych globulek i mojego podłego nastroju podczas brania tego. W zeszłym cyklu zrobiłam badanie progesteronu i wyszło, że mam mega wysoki, więc pomyślałam, że skoro tak, to w tym cyklu odpuszczam. Zwyczajnie nie mam już siły na to.
@LaBellePerle - super ta zdrapka!LaBellePerle lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
LaBellePerle wrote:
Ale świetny pomysł! Podkradnę na moje "kiedyś". 😊 Nam rodzinka zawsze na różne okazje dorzuca do prezentów zdrapki, więc mojemu by też się spodobało. 😅LaBellePerle, Zbuntowana, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Paima wrote:Witajcie , na forum jestem od jakiegoś czasu, a udzielałam się w wątku "oczekiwanie na testowanie".
Mogę i do Was dołączyć? 🥺🥺
Marzec spisuję już na straty, test negatywny, beta <2, okres za 2dni ale już mnie pobolewa brzuch więc może i jutro.
Czekam cierpliwie na koniec marca (owulacja) początek kwietnia (na testowanie).
Wszystkim czekającym na || życzę aby zobaczyły je jak najszybciej ❤️pp2018, Paima, Gregorka lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
LaBellePerle wrote:Dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś. Chyba było mi to potrzebne 🥺
Jak byłam w pierwszej szczęśliwej ciazy też miałam słabiutka kreskę na teście ale była... nie robiłam wtedy bety... więc trzymam mocno kciuki...LaBellePerle lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
LaBellePerle wrote:Jutro. Jutro mamy rocznicę. On bardzo lubi puszczać Lotto, więc kupiłam mu na allegro zdrapke, gdzie będzie napis jestem w ciąży. Do tego dokupię parę zdrapek prawdziwych, żeby nie wydawało się dziwne. No i dorzucę to co kupiłam wcześniej 🥺🥺mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia...