X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadzieja umiera ostatnia:)...
Odpowiedz

Nadzieja umiera ostatnia:)...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    Tempka dzis spada, nadzieja tez. Dziewczyny snila mi sie dzis wojna. Cos strasznego. Skad mam te sny??? Ale obudzilam sie i pierwsza mysl, ze dziekuje za zycie w wolnym kraju. Masakra. Nie na temat, ale dobrze, ze to byl tylki sen.
    moze z powodu tych wiadomosci ktorymi nas epatuja z tv.

• yourself Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Mi gin powiedzial, tyle jest kobiet ktore choruja biora leki, sie denerwuja i zachodza :D czyli jest nadzieja poki plemniki meza dobre, tak sadze. Ja nie slysze wyluzuj bo sie nie obnosze z tym ze sie staram a ciocie dobre rady typu kiedy zajdziesz itd zbijam z pantalyku odpowiedzia dosc dosadna :D Mam swoje zycie, prace :)
    Aszka a ile czasu sie starasz? Bo my po 6 latach malzenstwa i poronieniu to sila rzeczy musialam sie "poobnosic" ze staraniami.

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moze z powodu tych wiadomosci ktorymi nas epatuja z tv.
    nie ogladam tv

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • llallka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nikomu o tym nie mówię- to sprawa moja i mojego męża, ale mam 32 lata i ludzie sami wyskakują z takimi tekstami i przykładami ludzi, którzy byli w takiej sytuacji. Ni komentuję, nie wnikam.

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yourself dopiero 3 miesiace, z czego jeden odpuszczony, ale to nie kwestia ile tylko kwestia u mnie ze mam chora tarczyce, problemy z cyklami itd, wiec to nie jest tak prosto. Zobaczymy co dalej, nastawiam sie na rozne opcje, grunt ze maz przebadany i ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    llallka wrote:
    Ja też nikomu o tym nie mówię- to sprawa moja i mojego męża, ale mam 32 lata i ludzie sami wyskakują z takimi tekstami i przykładami ludzi, którzy byli w takiej sytuacji. Ni komentuję, nie wnikam.
    ja mam 35 i tez pytania caly czas, ale to od roznych bo jak wyzej pisalam reszta juz nie wnika boi sie mojej odpowiedzi :D

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ