Najwcześniej zrobiony pozytywny test
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wiem jak ciężko jest wytrzymać do terminu @ żeby zrobić test. Której z Was udało się już KILKA dni po owulacji zrobić test i ujrzeć 2 kreski? Oglądałam galerię testów i widziałam tam 7,8 dzień. Która nie wytrzymała do 10 dpo, zrobiła test wcześniej i zobaczyła bladziocha?
-
nick nieaktualny
-
Ja w 8 dpo , a to dlatego, ze dzień wcześniej zaobserwowałam ciężkie bolące piersi i mnóstwo żyłek a nawet na okres to nie było " to" uczucie, wiedziałam, ze sie udało kreska słabego koloru ale była fioletowo różowa,i urosła wraz z tym "przejściem moczu" pobeczalam sie wtedy jak głupia
-
Hmm to poczekam sobie do 8dpo. A czy było tak, że to był pierwszy dzień, w którym w ogóle robiłyście test ? A np. dzień wcześniej czy dwa wyszedł Wam jeszcze negatywny? Dociekliwa jestem, ale bardzo mnie to ciekawi ) I dziękuję za Wasze odpowiedzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx to nie wiedziałam, że na zagnieżdżenie spada tempka. Na pewno bym myślała, że okres i byłby bek :p Sasetka spojrzałam na Twój wykres i jeśli będziesz tak mierzyć tempkę to raczej nic ci to nie da...Mierzymy rano, przed wstaniem z łóżka, ZAWSZE o tej samej godzinie (ja o 6.30), tym samym termometrem, w tym samym miejscu Wtedy mamy optymalne wyniki, którymi możemy się ewentualnie sugerować.