Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka:) wrote:Moj boi sie na sama mysl ze ja chce zeby poszedl rodzic ze mna...caly bledniejak tylko o tym mowie:)
To lepiej niech nie idzie, lekarze mają się wtedy Tobą zajmować, a nie mdlejącym tatusiem100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Mój będzie mógł sobie wybrać. Jeśli będzie czuł, że da radę to się zgodzę, ale jeśli nie będzie chciał, to go nie zmuszę, chociaż wolałabym, żeby ktoś ze mną był. Różne rzeczy dzieją się na porodówkach, ale nie będziemy tu o tym rozmawiać 100krotko, Ciebie czeka łatwy i szybki poród zdrowego maleństwa
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa siedze w domu i tez moge pisac jak maz wroci z pracy ok 17 to pewnie cos porobimy razem bo jutro mu uciekam:)
Am ciesze sie caly czas:) caly czas myslami wracam do ostatniej wizyty i przypominam sobie jak podczas badania usg bobo pokazywalo jakie ma dlugie nozki (po tatusiu) i machalo raczkami a zdjecie ogladam prawie codziennie:)
Mam nadzieje ze szybko sie przekonacie jak to jestAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Na szczęście trafiłam na równą kierowniczkę I jej też to na rękę było
1,5 bo pewnie więcej osób u Ciebie pracuje?
Na tym stanowisku jestem sama i będąc na pół etatu nie wyrabiałam się z pracą Zaczęłam walczyć z szefem o cały etat, ale dał mi tylko 3/4. Lepiej 3/4 niż 1/2 teraz jest ok i nie muszę robić nadgodzin, za które nikt mi nigdy nie zapłacił
Dziewczyny, uciekam koniec pracy na dziś, lecę popracować w domuAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapraszam aczkolwiek jak moj maz sie dopadnie do kotleciorow to moze nic nie zostac:P
Am juz sie nie moge goczekac az pojde do fryziera, kolor mam juz taki zmyty brzytki:( ale poczekam jeszcze troszke pojde blizej sierpnia to na chrzciny bede mniala ladne
Milej pracy niech szybko zleciAmelia San lubi tę wiadomość
-
Wróciłam do domu i co zrobiłam najpierw? Wlazłam na forum uzależniłam się od Was ale już zmykam, zrobię szybki obiad, jakąś zupkę i biorę się do roboty. Miłego popołudnia
100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny