X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było :D

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie, nawet połowy nie mamy :P Kuchnia cała do spakowania, jedna duża szafa z butami i rzeczami, których się na co dzień nie używa, łazienka w połowie też czeka na pakowanie. Moje teczki z dokumentami i takie drobne rzeczy typu: ramki ze zdjęciami, drobiazgi dekoracyjne, książki itp :D jeszcze dużo na nas czeka :P ale jak już spakujemy i będzie gotowe do noszenia, to w jeden dzień max dwa dni będziemy już mieć wszystko w nowym mieszkaniu. A potem sporo czasu zejdzie na rozpakowywanie :D ale to już będzie ta przyjemniejsza część przeprowadzki :)

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jutra :) mąż dziś w delegacji, ale tak rozplanował pracę, żeby jutro wrócić. Zamówiliśmy już teścia z przyczepką i kilka osób do noszenia. Myślę, że szybko nam pójdzie i w czwartek skończymy przenoszenie i będziemy mogli zdać klucze do "mieszkania, które jeszcze wynajmujemy" :P

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z parapetówką poczekamy, aż ogarniemy wszystko na tip top :D ale będzie na pewno :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Kobietki :)

Little dobrze przewidziałaś owu Primie :)
    Ja właśnie się obudziłam śniły mi się znowu jakieś głupoty, że sama musiałam lecieć na urlop bo Mąż nie chciał,a nie chciał żeby to całkowicie przepadło i prawie się spóźniłam na samolot, a w środku płakałam, że co ja bez niego tam będę robić i ze mogłam nigdzie nie jechać. Obudziłam się z bijącym sercem, teraz mnie głowa boli :/

Miłego dnia :*
    Może ciąża? Ból głowy i dziwne sny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
    Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może...

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Opryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
    Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może...

Wystarczy jeden raz :D dzień przed owulką to według mnie najlepszy moment :D trzymam kciuki mocnooooo <3

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Wystarczy jeden raz :D dzień przed owulką to według mnie najlepszy moment :D trzymam kciuki mocnooooo <3
    Ale w owulkę nic nie było :-( jakoś mężowi się nie chciało a nie chcę mu mówić kiedy mam dni płodne

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Mam pytanie: czy też tak macie, że im dalej od ślubu Wasz seks jest z każdym dniem lepszy? Kurcze, ja tyle seksu i takiego cudownego jeszcze nie miałam jak w tym miesiącu :D początki były straszne (jeszcze przed ślubem) a teraz czuję jakbyśmy dopiero dojrzewali do tego. A może to skutek uboczny odstawienia gumek? :P

Ja też tak mam:-) a teraz w ciąży to jest jeszcze lepiej:-) choć nadal mam z tym problem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Deja vu? :D Ostatnio takimi słowami skończyła swoje starania 100krotka :D Zaraz potem okazało się, że jest w ciąży :D hi hi
    Życzę Ci tego samego :D

Ja tak mówiła? Hehe :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to część wam:-)

Milo się czyta takie pozytywne wpisy:-) poprosze takich więcej i więcej :-)

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie tak mówiła :-) ja to mam skleroze:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Słyszałam, że w ciąży jest lepiej :P

Ja słyszałem że kobiety w ciąży maja wielką ochotę i że mogą nawet kilka razy dziennie....no u mnie jest totalnie na odwrot...

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 100krotko :D

W ciąży szybciej krąży krew i każdy nerw jest bardziej wyczulony ;) ale to pewnie zależy od samopoczucia w ciąży i wielu innych czynników :D
    100krotka:) wrote:
    No faktycznie tak mówiła :-) ja to mam skleroze:-)

No to chyba jutro zrobię test, żeby sprawdzić tą teorię :D
    W ciąży nie wolno dźwigać, może uda mi się wywinąć od targania pakunków na czwarte piętro :P

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To do 30-tki zostalo mi jeszcze 4 lata :) hihi

Wiem ze kazda kobieta ma inaczej, ale nie ladnie tak zaniedbywac meza...a jak pojdzie do innej...:( hehe zartuje oczywiscie :)

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planowałam zrobić w piątek, bo w czwartek biorę ostatnią tabletkę dupka (którego biorę na wywołanie okresu, bo nie chcę by mój cykl znów ciągnął się w nieskończoność :/ )
    Trzymam kciuki za Ciebie :D

U mnie pewnie nic z tego, ale jakie byłoby szczęście, gdyby faktycznie się udało :D przeogromne :D

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    To do 30-tki zostalo mi jeszcze 4 lata :) hihi

Wiem ze kazda kobieta ma inaczej, ale nie ladnie tak zaniedbywac meza...a jak pojdzie do innej...:( hehe zartuje oczywiscie :)

Mi też zostały 4 :D A mąż nigdzie nie pójdzie :D Na pewno rozumie sytuacje. Niech sie cieszy, że nie będzie musiał rodzić dzidziusia :D

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    hi hi hi :D Żaden z naszych przystojniaków tego by nie chciał doświadczyć :P ALe my silne kobiety zniesiemy wszystko :)

Tak naprawdę faceci to słabsza płeć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie mozna miec wszystkiego:)przed ciaza bylo wysokie to teraz spada :(

Ja trzymam kciuki za pozytywne testy :) Tak sie nie moge doczekac kiedy pojawia sie fasolki...

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    . Niech sie cieszy, że nie będzie musiał rodzić dzidziusia :D

Moj boi sie na sama mysl ze ja chce zeby poszedl rodzic ze mna...caly bledniejak tylko o tym mowie:)

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ