Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie, nawet połowy nie mamy Kuchnia cała do spakowania, jedna duża szafa z butami i rzeczami, których się na co dzień nie używa, łazienka w połowie też czeka na pakowanie. Moje teczki z dokumentami i takie drobne rzeczy typu: ramki ze zdjęciami, drobiazgi dekoracyjne, książki itp jeszcze dużo na nas czeka ale jak już spakujemy i będzie gotowe do noszenia, to w jeden dzień max dwa dni będziemy już mieć wszystko w nowym mieszkaniu. A potem sporo czasu zejdzie na rozpakowywanie ale to już będzie ta przyjemniejsza część przeprowadzki
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Od jutra mąż dziś w delegacji, ale tak rozplanował pracę, żeby jutro wrócić. Zamówiliśmy już teścia z przyczepką i kilka osób do noszenia. Myślę, że szybko nam pójdzie i w czwartek skończymy przenoszenie i będziemy mogli zdać klucze do "mieszkania, które jeszcze wynajmujemy"
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej Kobietki
Little dobrze przewidziałaś owu Primie
Ja właśnie się obudziłam śniły mi się znowu jakieś głupoty, że sama musiałam lecieć na urlop bo Mąż nie chciał,a nie chciał żeby to całkowicie przepadło i prawie się spóźniłam na samolot, a w środku płakałam, że co ja bez niego tam będę robić i ze mogłam nigdzie nie jechać. Obudziłam się z bijącym sercem, teraz mnie głowa boli
Miłego dnia :* -
nick nieaktualnyOpryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może... -
PrimaSort wrote:Opryszczka wyszła mi na całego ale ją poskromiłam. Stosuję wszystkie możliwe domowe metody od pasy do zębów, smarowanie octem po pastę cynkową. No i kuracja witaminami C i B.
Ovufriend wyznaczył mi owulację dziś na 13dc. U mnie mało starań w tym miesiącu bo dwa: w 12dc i 14dc. Ale może...
Wystarczy jeden raz dzień przed owulką to według mnie najlepszy moment trzymam kciuki mocnoooooPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Mam pytanie: czy też tak macie, że im dalej od ślubu Wasz seks jest z każdym dniem lepszy? Kurcze, ja tyle seksu i takiego cudownego jeszcze nie miałam jak w tym miesiącu początki były straszne (jeszcze przed ślubem) a teraz czuję jakbyśmy dopiero dojrzewali do tego. A może to skutek uboczny odstawienia gumek?
Ja też tak mam:-) a teraz w ciąży to jest jeszcze lepiej:-) choć nadal mam z tym problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć 100krotko
W ciąży szybciej krąży krew i każdy nerw jest bardziej wyczulony ale to pewnie zależy od samopoczucia w ciąży i wielu innych czynników
100krotka:) wrote:No faktycznie tak mówiła ja to mam skleroze:-)
No to chyba jutro zrobię test, żeby sprawdzić tą teorię
W ciąży nie wolno dźwigać, może uda mi się wywinąć od targania pakunków na czwarte piętro100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja planowałam zrobić w piątek, bo w czwartek biorę ostatnią tabletkę dupka (którego biorę na wywołanie okresu, bo nie chcę by mój cykl znów ciągnął się w nieskończoność )
Trzymam kciuki za Ciebie
U mnie pewnie nic z tego, ale jakie byłoby szczęście, gdyby faktycznie się udało przeogromneAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:To do 30-tki zostalo mi jeszcze 4 lata hihi
Wiem ze kazda kobieta ma inaczej, ale nie ladnie tak zaniedbywac meza...a jak pojdzie do innej... hehe zartuje oczywiscie
Mi też zostały 4 A mąż nigdzie nie pójdzie Na pewno rozumie sytuacje. Niech sie cieszy, że nie będzie musiał rodzić dzidziusiaAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny