Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W końcu będziemy na swoim
100krotko, dobrze, że do nas zaglądasz jak tam dzidzia? Rośnie? Jak ten czas szybko leci, już zaczęłaś 13 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:12
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:Super little, gratulacje! Ja tez mam problem z puchatymi włosami. Szczegolnie jak wilgoć jest. Ja znajdziesz kiedyś na to sposób to daj znać
Już znalazłam: nożyczki w rękach fryzjera jak mam krótsze to się tak nie puszą
100krotka:) wrote:Codziennie tu jestem codziennie ale nie codziennie pisze wybaczcie...czasami po prostu nie wiem co...
Littlela rosnie rosnie czasami pokazuje kto tu rzadzi oj leci leci
Ja też czasem tylko czytam, bo nie wiem co napisać
Niech pokazuje w końcu jest najważniejsze w Waszym życiu
Ja uciekam będę jutro, mąż mnie goni i wyzywa, że się lenię zamiast pakować
dobranoc KochanePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ciekawe kiedy ovufriend wyznaczy mi owulację
Kiedyś to po testach wiedziałam. Mam nadzieję, że opryszczka mi w zapłodnieniu nie przeszkodzi
Ja obstawiam 13dc
Płatek szkarłatny wrote:No krótsze lepsze ale mój P nie lubi krótkich więc teraz już nie obcinam tak mocno jak kiedyś. Ale mocno cieniuję to też trochę pomaga.
Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i robię z nimi co chcę kiedyś jak mi wypomniał, że ścięłam (miałam włosy do pasa i ścięłam się na chłopca ) to kazałam mu zapuścić i już mi nie mówi co mam robić z włosami
Teraz już na prawdę uciekam wykorzystałam moment, że poszedł pod prysznic
Do jutraPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Na puszenie włosów najlepsza keratyna i problem z głowy
Little naprawdę miło Cię czytać taką szczęśliwą Pakuj się spokojnie, przed Tobą nowe, lepsze życie
100krotka też tak czasem mam, że nie wiem co napisać :p
Ps. Cieszę się, że maleństwo rośnie zdrowe Czasem podpatruję Twoje zdjęcie, wtedy aż się ciepło robi na sercu
Prima dyrektor już coś odpowiedział w związku z Twoim etatem? -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i robię z nimi co chcę kiedyś jak mi wypomniał, że ścięłam (miałam włosy do pasa i ścięłam się na chłopca ) to kazałam mu zapuścić i już mi nie mówi co mam robić z włosami
Do jutra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i robię z nimi co chcę kiedyś jak mi wypomniał, że ścięłam (miałam włosy do pasa i ścięłam się na chłopca ) to kazałam mu zapuścić i już mi nie mówi co mam robić z włosami
Do jutraAmelia San lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Little no i miałaś rację. Dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulację - na 13dc
Jestem wróżką już to pisałam na innym wątku. Przewidziałam kolejną owulację lub wzrost temperatury szkoda, że u mnie to nie działa. Chciałam dziś wzrost tempki a jest spadek
Miłego dnia :*PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Mi to też ostatnio dziwne sny się śnią nawet nie staram się ich zapamiętać.
Od początku cyklu cały czas mierzę tak samo. Mam wrażenie, że na dniach @ przyjdzie To by dopiero była niespodzianka. Cykl ok. 28dniowy? U mnie?
Chciałam dzisiaj siknąć testa, ale po niskiej temperaturze zrezygnowałam. Zresztą wiem jaki będzie wynik: jedna krecha -
Wszystko się może zdarzyć i ja po proszę taki wykres: https://ovufriend.pl/wykres,29acda1ecad3471c00f0c5fe13349a37.html (mam nadzieję, że właścicielka wykresu się nie obrazi, że go tu zamieszczam )
Am, niskie tempki w niczym nie przeszkadzają Ważne, że jest skok i trzymają się na jednym poziomie
Gdyby nie tak długi czas oczekiwania na wizytę do lekarza już bym pewnie coś dostałą, a na własną rękę nie chcę działać. Muszę poczekać do 17 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:36
-
Mam pytanie: czy też tak macie, że im dalej od ślubu Wasz seks jest z każdym dniem lepszy? Kurcze, ja tyle seksu i takiego cudownego jeszcze nie miałam jak w tym miesiącu początki były straszne (jeszcze przed ślubem) a teraz czuję jakbyśmy dopiero dojrzewali do tego. A może to skutek uboczny odstawienia gumek?