X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am nie zapominam o odpoczynku a jak robie cos za dlugo to ktos inny mi przypomina :)

Jak bym mogla o was zapomniec...nie da sie :) <3

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu będziemy na swoim :D

100krotko, dobrze, że do nas zaglądasz :D jak tam dzidzia? Rośnie? :D Jak ten czas szybko leci, już zaczęłaś 13 tydzień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:12

100krotka:) lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super little, gratulacje! Ja tez mam problem z puchatymi włosami. Szczegolnie jak wilgoć jest. Ja znajdziesz kiedyś na to sposób to daj znać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codziennie tu jestem codziennie ale nie codziennie pisze wybaczcie...czasami po prostu nie wiem co... :)

Littlela rosnie rosnie czasami pokazuje kto tu rzadzi :) oj leci leci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Am nie zapominam o odpoczynku a jak robie cos za dlugo to ktos inny mi przypomina :)

Jak bym mogla o was zapomniec...nie da sie :) <3
    <3

100krotka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Super little, gratulacje! Ja tez mam problem z puchatymi włosami. Szczegolnie jak wilgoć jest. Ja znajdziesz kiedyś na to sposób to daj znać ;)

Już znalazłam: nożyczki w rękach fryzjera :D jak mam krótsze to się tak nie puszą :P
    100krotka:) wrote:
    Codziennie tu jestem codziennie ale nie codziennie pisze wybaczcie...czasami po prostu nie wiem co... :)

Littlela rosnie rosnie czasami pokazuje kto tu rzadzi :) oj leci leci :)

Ja też czasem tylko czytam, bo nie wiem co napisać :P
    Niech pokazuje :D w końcu jest najważniejsze w Waszym życiu :D

Ja uciekam :) będę jutro, mąż mnie goni i wyzywa, że się lenię zamiast pakować :P

dobranoc Kochane <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc! Fajnie Cie czytać little taka szczęśliwą :)

PrimaSort, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No krótsze lepsze ale mój P nie lubi krótkich więc teraz już nie obcinam tak mocno jak kiedyś. Ale mocno cieniuję to też trochę pomaga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe kiedy ovufriend wyznaczy mi owulację :-P
    Kiedyś to po testach wiedziałam. Mam nadzieję, że opryszczka mi w zapłodnieniu nie przeszkodzi

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ciekawe kiedy ovufriend wyznaczy mi owulację :-P
    Kiedyś to po testach wiedziałam. Mam nadzieję, że opryszczka mi w zapłodnieniu nie przeszkodzi

Ja obstawiam 13dc :)
    Płatek szkarłatny wrote:
    No krótsze lepsze ale mój P nie lubi krótkich więc teraz już nie obcinam tak mocno jak kiedyś. Ale mocno cieniuję to też trochę pomaga.

Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i robię z nimi co chcę :P kiedyś jak mi wypomniał, że ścięłam (miałam włosy do pasa i ścięłam się na chłopca :D ) to kazałam mu zapuścić :P i już mi nie mówi co mam robić z włosami :D

Teraz już na prawdę uciekam :D wykorzystałam moment, że poszedł pod prysznic :P
    Do jutra :)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Na puszenie włosów najlepsza keratyna :) i problem z głowy :)

Little naprawdę miło Cię czytać taką szczęśliwą :) Pakuj się spokojnie, przed Tobą nowe, lepsze życie :)

100krotka też tak czasem mam, że nie wiem co napisać :p
    Ps. Cieszę się, że maleństwo rośnie zdrowe :) Czasem podpatruję Twoje zdjęcie, wtedy aż się ciepło robi na sercu :)

Prima dyrektor już coś odpowiedział w związku z Twoim etatem? :)
    Dyrektor był dzisiaj u mnie w domu i do końca tygodnia sprawa ma się ćwyjaśnić z moim zatrudnieniem

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i robię z nimi co chcę :P kiedyś jak mi wypomniał, że ścięłam (miałam włosy do pasa i ścięłam się na chłopca :D ) to kazałam mu zapuścić :P i już mi nie mówi co mam robić z włosami :D

A po czym to wnioskujesz, że 13dc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    A ona może mieć wpływ na zapłodnienie?
    Ona wpływa na poronienie więc może i na zapłodnienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam już myć się i spać dziewczynki :-) do jutra :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

Little no i miałaś rację. Dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulację - na 13dc

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Little no i miałaś rację. Dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulację - na 13dc

Jestem wróżką :P już to pisałam na innym wątku. Przewidziałam kolejną owulację lub wzrost temperatury :P szkoda, że u mnie to nie działa. Chciałam dziś wzrost tempki a jest spadek :/

Miłego dnia :*

PrimaSort lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to też ostatnio dziwne sny się śnią :/ nawet nie staram się ich zapamiętać.

Od początku cyklu cały czas mierzę tak samo. Mam wrażenie, że na dniach @ przyjdzie :D To by dopiero była niespodzianka. Cykl ok. 28dniowy? U mnie? :D

Chciałam dzisiaj siknąć testa, ale po niskiej temperaturze zrezygnowałam. Zresztą wiem jaki będzie wynik: jedna krecha :)

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko się może zdarzyć i ja po proszę taki wykres: https://ovufriend.pl/wykres,29acda1ecad3471c00f0c5fe13349a37.html (mam nadzieję, że właścicielka wykresu się nie obrazi, że go tu zamieszczam :) )

Am, niskie tempki w niczym nie przeszkadzają :) Ważne, że jest skok i trzymają się na jednym poziomie <3

Gdyby nie tak długi czas oczekiwania na wizytę do lekarza już bym pewnie coś dostałą, a na własną rękę nie chcę działać. Muszę poczekać do 17 lipca :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:36

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie: czy też tak macie, że im dalej od ślubu Wasz seks jest z każdym dniem lepszy? Kurcze, ja tyle seksu i takiego cudownego jeszcze nie miałam jak w tym miesiącu :D początki były straszne (jeszcze przed ślubem) a teraz czuję jakbyśmy dopiero dojrzewali do tego. A może to skutek uboczny odstawienia gumek? :P

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pięknie :D do pełni szczęścia to mi tylko fasola brakuje :P

Amelia San, PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ