Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little super prezent dla męża i że udało ci sie w tajemnicy utrzymać!
My dzis bylismy na zakupach. Nakupowałam ciuchów niby po przecenie ale i tak wydałam kupę kasy!
Czekam na wasze testowanie. Ja póki co zbliżam sie do owulacji, więc będziemy działać w tym tygodniu .PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Little super prezent dla męża i że udało ci sie w tajemnicy utrzymać!
My dzis bylismy na zakupach. Nakupowałam ciuchów niby po przecenie ale i tak wydałam kupę kasy!
Czekam na wasze testowanie. Ja póki co zbliżam sie do owulacji, więc będziemy działać w tym tygodniu .
Trzymam kciuki za owocne staraniaAmelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Działajcie, działajcie Teraz Wam się uda U mnie dziś 9dpo jednak żadnych objawów nie mam, wszystko tak samo jak zawsze. Poczekam grzecznie do następnego weekendu
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Wiesz, że nie zawsze są jakieś oczywiste objawy...ale masz rację jeszcze poczekaj. Ja też już przestałam robic co chwilę testy, trzeba się uczyć cierpliwości.
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Dobre podejście Prima Ja raz mierzę, a raz nie. Nie to co kiedyś Testów owu też nie kupowałam, bo i po co. Jak ma się udać to uda się i bez nich
Płatku masz rację z tymi testami i z cierpliwością. Inaczej się funkcjonuje jak nie ma tej spinki przed terminem @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny