X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko ale temperatury wciąż powyżej czerwonej linii :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) W sumie to u mnie jeszcze tylko ze 4 dni i można testować....ale teraz już sama tracę ochotę. Ile można?
    Prima-niezły wypad miałaś wczoraj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wypad niezły tylko padało i moje nowe szpilki ze skóry beżowej zamszowe ubrudziły się i myślę jak je wyczyścić :-( może macie jakieś pomysły?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima,ja wiem że jest coś takiego jak gumka do zamszu. Ale nie korzystałam nigdy. Możesz spytać w jakiejś drogerii

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje. Dzięki Matro. Póki co działam metodą z internetu - mleko z sodą i tak zniszczyłam tą metodą buty że mogę je wyrzucić :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 16:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze jak szkoda :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pasty do zamszu nie kupię i ich nie zapastuję z bezowych na brąz

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little super prezent dla męża :) i że udało ci sie w tajemnicy utrzymać!
    My dzis bylismy na zakupach. Nakupowałam ciuchów niby po przecenie ale i tak wydałam kupę kasy!
    Czekam na wasze testowanie. Ja póki co zbliżam sie do owulacji, więc będziemy działać w tym tygodniu :).

PrimaSort lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, że nie zawsze są jakieś oczywiste objawy...ale masz rację jeszcze poczekaj. Ja też już przestałam robic co chwilę testy, trzeba się uczyć cierpliwości.

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Little super prezent dla męża :) i że udało ci sie w tajemnicy utrzymać!
    My dzis bylismy na zakupach. Nakupowałam ciuchów niby po przecenie ale i tak wydałam kupę kasy!
    Czekam na wasze testowanie. Ja póki co zbliżam sie do owulacji, więc będziemy działać w tym tygodniu :).
    Ja owulację zwykle mam koło 14 dnia cyklu z tego co mi ovufriend wyznacza. W tym cyklu nie robię testów owulacyjnych tylko obserwuję śluz i staram się prawie codziennie badać temperaturę chociaż w tym cyklu nie przywiązuję wagi do tego mierzenia tak jak wcześniej.
    Trzymam kciuki za owocne starania :-)

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Jeśli się nie da doczyścić to teraz możesz spróbować zmienić kolor.

Dzisiaj też straszna cisza ;)
    Cicho nie będzie mam nadzieję bo ja dziś cały wieczór mam dla Was :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Działajcie, działajcie :) Teraz Wam się uda :) U mnie dziś 9dpo jednak żadnych objawów nie mam, wszystko tak samo jak zawsze. ;) Poczekam grzecznie do następnego weekendu :)
    Kochana na objawy za wcześnie :-) Musisz uzbroić się w cierpliwość. Pisałaś ostatnio że przerywacie starania a tu widzę wykres udostępniony z seksami i wyznaczoną owulacją :-) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Wiesz, że nie zawsze są jakieś oczywiste objawy...ale masz rację jeszcze poczekaj. Ja też już przestałam robic co chwilę testy, trzeba się uczyć cierpliwości.
    Ja zatestuję jak mi się okres spóźni bo już w zeszłym cyklu ujrzałam cień drugiej kreski na różnych testach ciążowych i pamiętacie jak to się skończyło :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dobre podejście Prima :) Ja raz mierzę, a raz nie. Nie to co kiedyś ;) Testów owu też nie kupowałam, bo i po co. Jak ma się udać to uda się i bez nich :)

Płatku masz rację z tymi testami i z cierpliwością. Inaczej się funkcjonuje jak nie ma tej spinki przed terminem @ :)
    Dokładnie!

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu zmierzam popróbować z testami owulacyjnymi. Dawno juz ich nie stosowałam a teraz kupiłam nowe do wypróbowania. Ja temkę staram się mierzyć, jedynie do badania szyjki macicy jakoś nie mogę się przekonać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjki to ja w życiu nie badałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko pisałaś ostatnio że przerywacie starania a tu widzę wykres udostępniony z seksami i wyznaczoną owulacją :-) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyskakuje mi opryszczka na ustach. Ja w styczniu poroniłam to lekarz stwierdził, że opryszczka mogła być przyczyną. Teraz się boję, bo to 14 dzień cyklu :(
    Ktoś wie coś więcej na ten temat?

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam badać szyjkę ale nic mi z tego nie wychodziło. Czytałam tez gdzież, że za często to niedobrze a to by trzeba codziennie przecież.
    Am, liczę na te testy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie pomoże? :-(

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ