X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno takiego nie mielismy...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas najwyższy to nadrobić :D później jak juz będzie dzidzia to może byc ciężko z wieczorami tylko we dwoje :P chyba że podrzucicie do dziadków :D

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littlel masz racje trzeba to nadrobic :) a pozniej tak jak mowisz podrzucimydo dziadkow :) jedna babcie mamy bardzo bliziutko :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) ja dziś poszalałam w galerii i kupiłam sobie spodnie, buty i duży wiatrak bo zaczynają się upały

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opryszczka chyba zaczyna się goić :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Romantyczna kolacja nie wypalila:( Szybko zjedlismy ja juz na lozeczku a maz bierze prysznic:( moze jak sie za mna steskni i przez dwa dni nikt mu nie poda kolacji pod nos to bedzie milszy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) teraz to niech on sie postara:)

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam się tylko pożegnać :)
    100krotko, szkoda, że kolacja się nie udała :(

Dobranoc <3

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Powiedz mu to :) Że potrzebujesz takiej romantycznej kolacji :)

Do facetów najlepiej mówić prosto i bez ogródek. Ja miałam ostatnio kiepski dzień i tak jakoś nie mogliśmy się dogadać :/ napisałam do niego maila, że potrzebuję wsparcia i kilka słów otuchy :) podziałało :D dostałam super maila od niego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część :-)

Mój mąż chyba po prostu nie umnie juz być romantyczny:-\

Ja zaraz wstaje i jadę na pobranie krwi, a później do siostry więc pewnie pokarzepokarze się wieczorkiem.
    Tak mi jakoś smutno dziś:-\

Miłego dnia :-)

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ja też zrobiłam test: negatywny :( wiedziałam, że tak będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Przykro mi dziewczyny, że u Was test negatywny.
    Ja już nie będę testowała bo dla mnie oczywistym jest, że zawsze wynik jest ten sam- negatywny. Już się nawet nie łudzę :-(

Trzymam kciuki za następne cykle!!!! <3 <3

Mi ovufriend przesunął owulację na 14dc

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wczoraj po temperaturze wiedziałam :/ ale nadzieja nadal się tli. Póki nie ma @ jest nadzieja. Trzymam kciuki za Ciebie mocno :*

Strasznie mnie denerwuje to, że muszę tak długo czekać na wszystko: najpierw na pierwszą wizytę u nowej ginki, potem na badania, bo miałam zrobić na początku cyklu a stary trwał i nie chciał się skończyć, potem znowu na wizytę u ginki, a teraz na wizytę u endo :( a czas leci...

Prima trzymam kciuki seksy były 2 dni przed i w dzień owulki więc szanse są duże :D mocno Ci kibicuje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ale ja nie spodziewam się niczego i testować też nie będę bo za bardzo cierpię jak widzę jedną kreskę, nie wspomnę o pozytywnym teście z zeszłego miesiąca! !!! :-(

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też przestanę testować. W piątek wykonam ostatni, który mi został jeszcze w domu i koniec z tym.

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się odstawić testy owulacyjne i przestać molestować męża "bo dziś są dni płodne i dzisiaj seks"...
    Test tylko w przypadku spóźnionej @ o minimum 2 dni. Mam nadzieję, że się doczekam tych słynnych dwóch kresek i ciąża się utrzyma. Bo jak wiecie ja już w ciąży byłam w listopadzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że już "nie lubię" nie ma na forum. A już mi ktoś natrzaskał 37 :-P

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testów owu też nie robię, jeśli mam faktycznie PCOS to testy owu sie u mnie nie sprawdzą, bo przy policystycznych jajnikach podejscie do owu i pik LH moze zdarzyć sie kilka razy w jednym cyklu a owulki i tak nie ma :/

Miłego dnia kochane :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja już starłam kurze, odkurzyłam mieszkanie i umyłam podłogi, została mi tylko łazienka i ugotowanie obiadu, a później relaks :)
    Ale się obrobiłaś WOW!!! :)
    Ja wystawiłam spodnie na allegro :-P Muszę jeszcze wymyślić co zrobić na obiad. Może naleśniki :) Chociaż mąż średnio je lubi, ale ja mam ochotę :)

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ