Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Powiedz mu to
Że potrzebujesz takiej romantycznej kolacji
Do facetów najlepiej mówić prosto i bez ogródek. Ja miałam ostatnio kiepski dzień i tak jakoś nie mogliśmy się dogadaćnapisałam do niego maila, że potrzebuję wsparcia i kilka słów otuchy
podziałało
dostałam super maila od niego
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już wczoraj po temperaturze wiedziałam
ale nadzieja nadal się tli. Póki nie ma @ jest nadzieja. Trzymam kciuki za Ciebie mocno :*
Strasznie mnie denerwuje to, że muszę tak długo czekać na wszystko: najpierw na pierwszą wizytę u nowej ginki, potem na badania, bo miałam zrobić na początku cyklu a stary trwał i nie chciał się skończyć, potem znowu na wizytę u ginki, a teraz na wizytę u endoa czas leci...
Prima trzymam kciuki seksy były 2 dni przed i w dzień owulki więc szanse są dużemocno Ci kibicuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało mi się odstawić testy owulacyjne i przestać molestować męża "bo dziś są dni płodne i dzisiaj seks"...
Test tylko w przypadku spóźnionej @ o minimum 2 dni. Mam nadzieję, że się doczekam tych słynnych dwóch kresek i ciąża się utrzyma. Bo jak wiecie ja już w ciąży byłam w listopadzie -
nick nieaktualny
-
Ja testów owu też nie robię, jeśli mam faktycznie PCOS to testy owu sie u mnie nie sprawdzą, bo przy policystycznych jajnikach podejscie do owu i pik LH moze zdarzyć sie kilka razy w jednym cyklu a owulki i tak nie ma
Miłego dnia kochane :*
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja już starłam kurze, odkurzyłam mieszkanie i umyłam podłogi, została mi tylko łazienka i ugotowanie obiadu, a później relaks
Ja wystawiłam spodnie na allegroMuszę jeszcze wymyślić co zrobić na obiad. Może naleśniki
Chociaż mąż średnio je lubi, ale ja mam ochotę