Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, u mnie po spadku nastroju nastąpił euforyczny wzrost! Może to za sprawą romantycznych chwil jakie z moim P sobie w weekend zrobiliśmy . postanowiłam się wyluzować i w ogóle nie myśleć o owulce. Wbrew pozorom trochę się nawet udało i serduszka były naprawdę super. Dziś skok temki, zastanawiam się czy owulka już była.
little oby temperatura nie spadała, gratuluję nowego mieszkania! A jak tam pierwsza noc? Co ci się śniło?
Am, widze, że jesteś już gotowa na działania w nowym cyklu . Tak trzymać! -
Amelia San wrote:Mnie coś strasznie głowa rozbolała, chyba przez te upały..
Ciśnienie pewnie wariuje, a przegrzanie organizmu tez nie pomaga
Biedna, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie
Wizyty u lekarza nie odpuszczę choćby się udało chcę wiedzieć co oznaczają moje wynikiPłatek szkarłatny wrote:
little oby temperatura nie spadała, gratuluję nowego mieszkania! A jak tam pierwsza noc? Co ci się śniło?
Płatku, cieszę się, że Twój nastrój się poprawił. Tak trzymaj
Pierwsza noc w nowym mieszkaniu upłynęła mi bardzo spokojnie, spałam snem głębokim i nawet jeśli cokolwiek mi się śniło, to nie pamiętam. Była wyczerpana bieganiem po schodach usnęłam jak dziecko, chociaż mąż mówi, że jednak samo zasypianie trwało u mnie ponad 30 minut. Nawet nie obudziłam się w nocy do toalety. W drugą noc już miałam superaśny sen śniło mi się, że jestem w ciąży i w tym samym śnie /albo w innym/ odwiedziła mnie koleżanka z bliźniakami
Myślicie, że taki fajny sen w drugą noc to też dobra wróżba?Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Am, masz rację: to jest NASZE mieszkanie Już prawie wszystko ogarnęłam. W sumie to bardziej upchałam po szafach generalne porządki zrobię po remoncie, wtedy będę się zastanawiać, jak to wszystko rozplanować
DobranocAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja wpadam się przywitać i pożegnać jutro z samego rańca wyjeżdżamy nad morze. Chyba wracamy w sobotę. O 20 skończyłam robotę i zaczęłam urlop. Dzien był totalnie okropnie ciężki. Upał 35stopni! Czarny mundur i okropnie cięzkie buty... Jestem obolała i wykończona, a niedawno skończyliśmy pakowanie i robienie pasty. Nogi mam jak stukilowe.
Wszystkim życzę ciąż, a od @ jak najdłuższej przerwy. Do usłyszenia.PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Cześć
Sarenko udanego wypoczynku i wracajcie w trójkę
Ja dziś znowu wstałam o 4 do WC kolejny dzień, kiedy tempka jest niemiarodajna no i test wyszedł negatywny. Ja chcę @!
Miłego dnia
U mnie tempka nie chce iść w górę. A siłą jej nie zmuszę -
nick nieaktualnyCzęść dziewuszki ale ją miałam zakręcony weekend u mamy byłam 3 dni dwa w sumie u siostry i siostrzenicy:-) fajnie było:-) teraz ta nie fajne część wypuścili mojego sąsiada badziora od piątku chodzi i się panoszy jak nie wiadomo co... i sąsiad zmarł dobrze że zaczął się już nowy tydzień dziś wizyta jedziemy się mierzyć i oglądać
-
nick nieaktualnyTaż już się nie mogę doczekać aż zobacze co tam u małżeństwa:-) a brzuszek rośnie rośnie:-) sąsiadka mi ostatnio powiedziała że już widać a co do sąsiada to ją właśnie tak robię traktuje go jak powietrze ignoruje itp oczywiście cały czas mam przy sobie gaz
Sarenko mam do Ciebie pytanko czy można nosić i w razie co użyć paralizatora?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Kochana nie martw się :-*
U mnie tempka nie chce iść w górę. A siłą jej nie zmuszę
Prima chciałabym mieć taką tempkę jak Ty nie narzekaj nie musi być bardzo wysoka, ważne że jest widoczny wzrost w II fazie u Ciebie jest super
Amelia San wrote:
Little dalej masz podwyższoną temp. Ciekawe.
To pewnie przez upały i dlatego, że tak krótko śpię przed pomiarem
100krotka:) wrote:Taż już się nie mogę doczekać aż zobacze co tam u małżeństwa:-) a brzuszek rośnie rośnie:-) sąsiadka mi ostatnio powiedziała że już widać
Pisz do nas od razu po wizycie też jestem ciekawa Twojego maleństwa100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Moje Ciocie Kochane
Wlasnie wrocilismy z wizyty mam sie dobrze i zdrowo rosne :)Pan doktor powiedzial ze:
czynnosc mojego serduszka jest miarowa i widoczna ok 160/min
CRL-64,2mm co odpowiada 12,6 tygodniom trwania ciazy
BPD-22,7mm co odpowiada 13,5 tygodniom trwania ciazy
NT-1,2mm
NB- widoczna
Mamusia mogla sobie pooladac moje nozki i raczki i glowke i kregoslup i nosek ale pan doktoe powiedzial ze nie zbyt lubie jak mnie sie oglada bo strasznie sie krecilem i nie chcialen odkrecic pupa ale to przeciez swiadczy o tym ze juz w brzuszku jestem dobrze chowany
Tak prezentuje sie na jedny ze zdjec:)
a tak w brzuszku mamy:)
littleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaly czlowiek zapomnial dopisac ze pan doktor powiedzial ze wyglada na Szymonka
co do sktotow to sa to wymiary glowki dlugosc bobasa serduszka ale ktory dokladnie co mowi to sama jeszcze nie lapie az wstyd sie przyznaclittleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakos tak mam ze jakw chodze do gabinetu to jak bym sie przenosila winny wymiar i moja glowa nie wszystko rejestruje
Moj gin tak do mnie sie smial ze bobas wyglada na chlopca ale 100% pewnosci jeszcze nie ma a mi to wszystko jedno oby zdrowo roslolittleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość