X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie po spadku nastroju nastąpił euforyczny wzrost! Może to za sprawą romantycznych chwil jakie z moim P sobie w weekend zrobiliśmy :). postanowiłam się wyluzować i w ogóle nie myśleć o owulce. Wbrew pozorom trochę się nawet udało i serduszka były naprawdę super. Dziś skok temki, zastanawiam się czy owulka już była.

little oby temperatura nie spadała, gratuluję nowego mieszkania! A jak tam pierwsza noc? Co ci się śniło?

Am, widze, że jesteś już gotowa na działania w nowym cyklu ;). Tak trzymać!

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Mnie coś strasznie głowa rozbolała, chyba przez te upały..

Ciśnienie pewnie wariuje, a przegrzanie organizmu tez nie pomaga :/

Biedna, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie <3

Wizyty u lekarza nie odpuszczę :) choćby się udało :) chcę wiedzieć co oznaczają moje wyniki :)
    Płatek szkarłatny wrote:

little oby temperatura nie spadała, gratuluję nowego mieszkania! A jak tam pierwsza noc? Co ci się śniło?

Płatku, cieszę się, że Twój nastrój się poprawił. Tak trzymaj :)

Pierwsza noc w nowym mieszkaniu upłynęła mi bardzo spokojnie, spałam snem głębokim i nawet jeśli cokolwiek mi się śniło, to nie pamiętam. Była wyczerpana bieganiem po schodach :/ usnęłam jak dziecko, chociaż mąż mówi, że jednak samo zasypianie trwało u mnie ponad 30 minut. Nawet nie obudziłam się w nocy do toalety. W drugą noc już miałam superaśny sen :D śniło mi się, że jestem w ciąży i w tym samym śnie /albo w innym/ odwiedziła mnie koleżanka z bliźniakami :D

Myślicie, że taki fajny sen w drugą noc to też dobra wróżba? :D

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że dobra wróżba! szykujcie pokój dziecinny w tym nowym mieszkaniu :)

Amelia San, littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D

Am, masz rację: to jest NASZE mieszkanie :D Już prawie wszystko ogarnęłam. W sumie to bardziej upchałam po szafach :P generalne porządki zrobię po remoncie, wtedy będę się zastanawiać, jak to wszystko rozplanować ;)

Dobranoc <3

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpadam tylko powiedzieć dobranoc :-*

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wpadam się przywitać i pożegnać :) jutro z samego rańca wyjeżdżamy nad morze. Chyba wracamy w sobotę. O 20 skończyłam robotę i zaczęłam urlop. Dzien był totalnie okropnie ciężki. Upał 35stopni! Czarny mundur i okropnie cięzkie buty... Jestem obolała i wykończona, a niedawno skończyliśmy pakowanie i robienie pasty. Nogi mam jak stukilowe.

Wszystkim życzę ciąż, a od @ jak najdłuższej przerwy. Do usłyszenia.

PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnej podróży i udanego wypoczynku Sarenko :-)
    Upał jest niemiłosierny! Przewracam się z boku na bok i nie mogę zasnąć :-/
    My nad morze jedziemy w sobotę :-)

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Sarenko udanego wypoczynku i wracajcie w trójkę :D

Ja dziś znowu wstałam o 4 do WC :/ kolejny dzień, kiedy tempka jest niemiarodajna :/ no i test wyszedł negatywny. Ja chcę @!

Miłego dnia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć :)

Sarenko udanego wypoczynku i wracajcie w trójkę :D

Ja dziś znowu wstałam o 4 do WC :/ kolejny dzień, kiedy tempka jest niemiarodajna :/ no i test wyszedł negatywny. Ja chcę @!

Miłego dnia <3
    Kochana nie martw się :-*
    U mnie tempka nie chce iść w górę. A siłą jej nie zmuszę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewuszki :-) ale ją miałam zakręcony weekend :-\ u mamy byłam 3 dni :-) dwa w sumie u siostry i siostrzenicy:-) fajnie było:-) teraz ta nie fajne część :-( wypuścili mojego sąsiada badziora od piątku chodzi i się panoszy jak nie wiadomo co...:-( i sąsiad zmarł:-( dobrze że zaczął się już nowy tydzień :-) dziś wizyta jedziemy się mierzyć i oglądać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taż już się nie mogę doczekać aż zobacze co tam u małżeństwa:-) a brzuszek rośnie rośnie:-) sąsiadka mi ostatnio powiedziała że już widać :-) a co do sąsiada to ją właśnie tak robię traktuje go jak powietrze ignoruje itp oczywiście cały czas mam przy sobie gaz :-)

Sarenko mam do Ciebie pytanko czy można nosić i w razie co użyć paralizatora?

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety przyszła @ wczoraj,więc zaczynam nowy cykl,w tym cyklu zrobię sobie badania hormonalne,zobaczymy jak to wyjdzie.Czy badanie TSH może być wykonane w obojętnie którym dniu cyklu?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena1988 wrote:
    No niestety przyszła @ wczoraj,więc zaczynam nowy cykl,w tym cyklu zrobię sobie badania hormonalne,zobaczymy jak to wyjdzie.Czy badanie TSH może być wykonane w obojętnie którym dniu cyklu?
    TSH w każdym dniu cyklu :)

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kochana nie martw się :-*
    U mnie tempka nie chce iść w górę. A siłą jej nie zmuszę

Prima chciałabym mieć taką tempkę jak Ty :D nie narzekaj :P nie musi być bardzo wysoka, ważne że jest widoczny wzrost w II fazie ;) u Ciebie jest super
    Amelia San wrote:

Little dalej masz podwyższoną temp. Ciekawe.

To pewnie przez upały i dlatego, że tak krótko śpię przed pomiarem :/
    100krotka:) wrote:
    Taż już się nie mogę doczekać aż zobacze co tam u małżeństwa:-) a brzuszek rośnie rośnie:-) sąsiadka mi ostatnio powiedziała że już widać :-)

Pisz do nas od razu po wizycie :D też jestem ciekawa Twojego maleństwa :D

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Moje Ciocie Kochane <3

Wlasnie wrocilismy z wizyty :) mam sie dobrze i zdrowo rosne :)Pan doktor powiedzial ze:
    czynnosc mojego serduszka jest miarowa i widoczna ok 160/min
    CRL-64,2mm co odpowiada 12,6 tygodniom trwania ciazy
    BPD-22,7mm co odpowiada 13,5 tygodniom trwania ciazy
    NT-1,2mm
    NB- widoczna
    Mamusia mogla sobie pooladac moje nozki i raczki i glowke i kregoslup i nosek ale pan doktoe powiedzial ze nie zbyt lubie jak mnie sie oglada bo strasznie sie krecilem i nie chcialen odkrecic pupa ale to przeciez swiadczy o tym ze juz w brzuszku jestem dobrze chowany :) :D

Tak prezentuje sie na jedny ze zdjec:)

ve3td0.jpg

a tak w brzuszku mamy:)

5andwk.jpg

littleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści :D cudownie :) niech zdrowo rośnie ten mały człowieczek :D

A co to za skróty? Bo nie do końca je rozumiem :P

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly czlowiek zapomnial dopisac ze pan doktor powiedzial ze wyglada na Szymonka :)

co do sktotow to sa to wymiary glowki dlugosc bobasa serduszka ale ktory dokladnie co mowi to sama jeszcze nie lapie az wstyd sie przyznac :(

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik :) i żaden wstyd ;) czyli chyba chłopiec? :D

100krotka:), PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos tak mam ze jakw chodze do gabinetu to jak bym sie przenosila winny wymiar i moja glowa nie wszystko rejestruje :)
    Moj gin tak do mnie sie smial ze bobas wyglada na chlopca ale 100% pewnosci jeszcze nie ma :) a mi to wszystko jedno oby zdrowo roslo :)

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To najważniejsze :) niech będzie zdrowe :)

100krotka:), PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ