Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas w nocy była burza, potem cały dzień chłodno i wietrznie a teraz znów robi się ciepło.
Byłam dziś u kosmetyczki i zapisałam się na manicure hybrydowy i pedicure ze zwykłym malowaniem aby jakoś prezentować się nad morzem Więc w środę o 18 zaczynam pełen relaks u kosmetyczki
Wyjeżdżamy w sobotę koło 4-5 rano i jedziemy w ciemno bez rezerwacji wcześniejszej. Zawsze tak robimy i szybko coś znajdujemy
littleladybird, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
A u nas niby popadało nad ranem, słońce za chmurami, ale i tak skwar z nieba się leje dobrze, ze u nas pod blokiem uruchomili fontannę, przynajmniej powietrze jest przyjemniejsze
Wakacje z odrobiną ryzyka fajna sprawa tym razem na pewno też coś znajdziecie
A ja jutro w końcu idę do fryzjera może będę znów wyglądać jak człowiek, a nie jakaś czarownicaAmelia San, PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodpaski już kupiłam i wkładki na wyjazd
Ale mam dziś smutny dzień mój wykres wygląda tak samo jak w zeszłym cyklu identycznie, więc wiem, że z ciąży nici
ja już chyba przestaje mieć nadzieję na dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Prima kochana, głowa do góry wiem, że jest Ci ciężko, chociaż nie wiem jak bardzo. Dasz radę straciłaś dziecko - przetrwałaś najgorszą rzecz, jaka może spotkać kobietę. Przetrwasz każdy smutny dzień.
Nie myśl o tym za dużo, rozkoszuj się urlopem
Ja ostatnio też przestaję wierzyć, że się uda. A jeśli się kiedyś uda, to pewnie jeszcze długa droga przed nami
Prima, damy radę? MusimyPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
witam wszystkich od ponad roku staramy się z mężem o dziecko, niestety nie idzie po Naszej myśli. Pierwsze badania jakie wykonałam była prolaktyna, która niestety wyszła za wysoka ,bo norma była do 23 ja miałam 40. Dostałam więc od lekarza receptę na bromergon, który zażywam do tej pory, najpierw brałam dwie tabletki na dzień,później jedną ,a teraz pół rano. Dawka została zmniejszona tylko dlatego ,że po kontrolnych badaniach poziomu prolaktyny wyszła za niska-poniżej poziomu normy bo 0,4.. W tym miesiącu robiłam wszystkie badania hormonalne-estradiol,tsh,testosteron,dhea,progesteron i prolaktynę. Dhea wyszła mi za wysoka bo norma do 9,5 mam 10,8 progesteron od 1,7 mam 1,61 czyli za niska a prolaktyna jest do 23 mam 22. Co myślicie o tym progesteronie? Czy niski poziom może być jakąś przyczyną?Z miesiąca na miesiąc poddaję się..Ola
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima kochana, głowa do góry wiem, że jest Ci ciężko, chociaż nie wiem jak bardzo. Dasz radę straciłaś dziecko - przetrwałaś najgorszą rzecz, jaka może spotkać kobietę. Przetrwasz każdy smutny dzień.
Nie myśl o tym za dużo, rozkoszuj się urlopem
Ja ostatnio też przestaję wierzyć, że się uda. A jeśli się kiedyś uda, to pewnie jeszcze długa droga przed nami
Prima, damy radę? Musimylittleladybird lubi tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:Az mi tak teraz glupio ze ja wam sie tu chwale swoim dzieckiem a wy tracicie nadzieje:( Kochane nie poddawajcie sie wiem ze jest wam trudno i ciezko ale warto jest sie starac...sama juz nie wiem co mam wam napisac zeby podniesc was na duchu...
100krotko, w porządku :* tez swoje przeszłaś. Zasłużyłaś na zdrowego, ślicznego bobasa ja to mam takie huśtawki, są dni kiedy mi wcale nie zależy, albo takie kiedy mam wiarę i nadzieję i optymistycznie patrzę w przyszłość, ale są też takie, kiedy tracę nadzieję ;/
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Prima
Ola może trafił Ci się cykl bezowulacyjny, bo zakładam, że raczej owulujesz co miesiąc normalnie? Czasem tak się zdarza. A progesteron jest za niski żeby wskazać na przebytą owulację taka wartość to raczej w czasie okołoowulacyjnym jest.
Chyba, że ciałko żółte Ci nie domaga i nie produkuje progesteronu tyle by zapłodnione jajeczko się zagnieździło i utrzymało w macicy.
Tak naprawdę ciężko cokolwiek stwierdzić, możemy co najwyżej gdybać. Dobry lekarz powinien pomóc.