Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nadzieję, że lekarz pomoże mi szybko zajść
jeśli jest źle, to niech da leki, które pomogą 
Już trzeci raz w tym cyklu tempka robi mi nadzieje
Ale to by był dopiero mega cud, gdyby się okazało, że po braniu duphastonu na wywołanie @ miałam owulkę
rzeczy nie z tej ziemi i niemożliwe.
U nas była burza z wichurą
jest ciepło, powietrze rześkie, ogólnie super. Gorzej jak komuś wiatr uszkodził dom 
Am, leż dopóki możesz
ja gniję już w pracy, mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień
a wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i wrócił
niestety tylko na jedną noc, ale nie mogłam przegapić okazji i były
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Dzięki, ja tam w cuda wierzę cały czas i nadzieje też mam. To mnie trochę gubi, bo każda porażka mega boli
co ma być to będzie, ale niech będzie jak najszybciej 
Ściskam kciuki za Was wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:55
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnas też była burza ale taka że szok! Ulewa że wszystko pływało, całe ulice. Wywiewało ze stojących przed blokiem małych śmietników... Szkoda gadać. Dzisiaj rano to wszystko sprzątali pracownicy gospodarczy osiedla.Amelia San wrote:Hej laski

Hej Olaaa podpisuję się pod Little daj znać jak po wizycie
Little zerkałakam na Twoje wyniki, dużo tego, wygląda na to że naprawdę nie miałaś owulki a co do TSH na szczęście niedługo wypowie się endokrynolog. On się lepiej na tym zna. Zastanawiałam się czy po powrocie nie powtórzyć badań i nie sprawdzić jak u mnie teraz TSH i reszta.
Mam nadzieję, że lekarz powie Ci, że jest dobrze :*
Ja jeszcze w łóżku leżę, nie chce mi się wstawać
W nocy była taka fajna burza
Obudził nas wiatr bo drzwi balkonowe zostawiłam otwarte, a mamy przy samym łóżku. Dziś słońca nie ma ale jest dosyć ciepło 
-
nick nieaktualnyMi się śniło, że okres dostałam bo brzuch mnie pobolewa ale mam jeszcze 4 dni do terminuAmelia San wrote:Zgodzę się z Tobą, że każda porażka mega boli. Tym bardziej docenimy skarb kiedy nam się uda. Najgorsze tylko te czekanie.

Ale musimy być silne i się nie poddawać oraz wierzyć, wierzyć, wierzyć
Ja również ściskam kciuki za wszystkie
Zapomniałam wczoraj napisać, że ja też średnio zadowolona jestem po fryzjerze
W nocy mi się śniło, że moja koleżanka odkryła, że się staramy tak długo
Koszmar. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie coś kłuje z prawej strony jakby jajnik
I jakaś jestem do niczego dzisiaj. Muszę się rozruszać i porządnie mieszanie przewietrzyć.
Idę posprzątać troszkę i włączę pranie. No i jakieś ciuszki naszykuję sobie na wizytę do kosmetyczki żeby jakoś przyzwoicie się prezentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki

Am to kiedy mozna na obiadek wpasc?

Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)
U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowalo
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Czesc dziewczynki

Am to kiedy mozna na obiadek wpasc?

Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)
U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowalo
Koleżanka też taka miała. W ciąży na zwolnieniu dostawała więcej kasy niż normalnie i dodatkowo nie traciła kasy na dojazdy
Am, Ciebie cieszą garnki a mnie moja nowa pierwsza super pralka
Prima, jak tam po kosmetyczce? Nastrój lepszy?
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastrój super!!
właśnie wróciłam 
Dobrałam jeszcze henne z regulacją no i pierwszy raz mam hybryde na pazurkach
na stopach pomaranczowo-koralowy a u rąk wrzosowy z brokatem takim leciutkim - dużo bardzo drobnego no piękne są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:41
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość