Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nadzieję, że lekarz pomoże mi szybko zajść jeśli jest źle, to niech da leki, które pomogą
Już trzeci raz w tym cyklu tempka robi mi nadzieje Ale to by był dopiero mega cud, gdyby się okazało, że po braniu duphastonu na wywołanie @ miałam owulkę rzeczy nie z tej ziemi i niemożliwe.
U nas była burza z wichurą jest ciepło, powietrze rześkie, ogólnie super. Gorzej jak komuś wiatr uszkodził dom
Am, leż dopóki możesz ja gniję już w pracy, mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień a wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i wrócił niestety tylko na jedną noc, ale nie mogłam przegapić okazji i byłyAmelia San lubi tę wiadomość
-
Dzięki, ja tam w cuda wierzę cały czas i nadzieje też mam. To mnie trochę gubi, bo każda porażka mega boli co ma być to będzie, ale niech będzie jak najszybciej
Ściskam kciuki za Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:55
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej laski
Hej Olaaa podpisuję się pod Little daj znać jak po wizycie
Little zerkałakam na Twoje wyniki, dużo tego, wygląda na to że naprawdę nie miałaś owulki a co do TSH na szczęście niedługo wypowie się endokrynolog. On się lepiej na tym zna. Zastanawiałam się czy po powrocie nie powtórzyć badań i nie sprawdzić jak u mnie teraz TSH i reszta.
Mam nadzieję, że lekarz powie Ci, że jest dobrze :*
Ja jeszcze w łóżku leżę, nie chce mi się wstawać W nocy była taka fajna burza Obudził nas wiatr bo drzwi balkonowe zostawiłam otwarte, a mamy przy samym łóżku. Dziś słońca nie ma ale jest dosyć ciepło
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Zgodzę się z Tobą, że każda porażka mega boli. Tym bardziej docenimy skarb kiedy nam się uda. Najgorsze tylko te czekanie.
Ale musimy być silne i się nie poddawać oraz wierzyć, wierzyć, wierzyć
Ja również ściskam kciuki za wszystkie
Zapomniałam wczoraj napisać, że ja też średnio zadowolona jestem po fryzjerze
W nocy mi się śniło, że moja koleżanka odkryła, że się staramy tak długo Koszmar. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie coś kłuje z prawej strony jakby jajnik I jakaś jestem do niczego dzisiaj. Muszę się rozruszać i porządnie mieszanie przewietrzyć.
Idę posprzątać troszkę i włączę pranie. No i jakieś ciuszki naszykuję sobie na wizytę do kosmetyczki żeby jakoś przyzwoicie się prezentowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki
Am to kiedy mozna na obiadek wpasc?
Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)
U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowaloPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Czesc dziewczynki
Am to kiedy mozna na obiadek wpasc?
Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)
U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowalo
Koleżanka też taka miała. W ciąży na zwolnieniu dostawała więcej kasy niż normalnie i dodatkowo nie traciła kasy na dojazdy
Am, Ciebie cieszą garnki a mnie moja nowa pierwsza super pralka
Prima, jak tam po kosmetyczce? Nastrój lepszy?Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastrój super!! właśnie wróciłam
Dobrałam jeszcze henne z regulacją no i pierwszy raz mam hybryde na pazurkach na stopach pomaranczowo-koralowy a u rąk wrzosowy z brokatem takim leciutkim - dużo bardzo drobnego no piękne sąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:41
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość