X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję, że lekarz pomoże mi szybko zajść :P jeśli jest źle, to niech da leki, które pomogą :)

Już trzeci raz w tym cyklu tempka robi mi nadzieje :/ Ale to by był dopiero mega cud, gdyby się okazało, że po braniu duphastonu na wywołanie @ miałam owulkę :P rzeczy nie z tej ziemi i niemożliwe.

U nas była burza z wichurą :/ jest ciepło, powietrze rześkie, ogólnie super. Gorzej jak komuś wiatr uszkodził dom :/

Am, leż dopóki możesz :P ja gniję już w pracy, mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień :) a wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i wrócił :D niestety tylko na jedną noc, ale nie mogłam przegapić okazji i były <3 :D :D :D

Amelia San lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, ja tam w cuda wierzę cały czas i nadzieje też mam. To mnie trochę gubi, bo każda porażka mega boli :/ co ma być to będzie, ale niech będzie jak najszybciej :P

Ściskam kciuki za Was wszystkie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:55

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej laski :)
    Hej Olaaa podpisuję się pod Little daj znać jak po wizycie :)

Little zerkałakam na Twoje wyniki, dużo tego, wygląda na to że naprawdę nie miałaś owulki a co do TSH na szczęście niedługo wypowie się endokrynolog. On się lepiej na tym zna. Zastanawiałam się czy po powrocie nie powtórzyć badań i nie sprawdzić jak u mnie teraz TSH i reszta.
    Mam nadzieję, że lekarz powie Ci, że jest dobrze :*

Ja jeszcze w łóżku leżę, nie chce mi się wstawać ;) W nocy była taka fajna burza :) Obudził nas wiatr bo drzwi balkonowe zostawiłam otwarte, a mamy przy samym łóżku. Dziś słońca nie ma ale jest dosyć ciepło :)
    Unas też była burza ale taka że szok! Ulewa że wszystko pływało, całe ulice. Wywiewało ze stojących przed blokiem małych śmietników... Szkoda gadać. Dzisiaj rano to wszystko sprzątali pracownicy gospodarczy osiedla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Zgodzę się z Tobą, że każda porażka mega boli. Tym bardziej docenimy skarb kiedy nam się uda. Najgorsze tylko te czekanie. :/
    Ale musimy być silne i się nie poddawać oraz wierzyć, wierzyć, wierzyć :)

Ja również ściskam kciuki za wszystkie <3

Zapomniałam wczoraj napisać, że ja też średnio zadowolona jestem po fryzjerze :/

W nocy mi się śniło, że moja koleżanka odkryła, że się staramy tak długo :( Koszmar.
    Mi się śniło, że okres dostałam bo brzuch mnie pobolewa ale mam jeszcze 4 dni do terminu

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, jak mi się śniły dwie kreski na teście to na drugi dzień jak testowałam była tylko jedna. Moze Tobie śniła się @, bo jej nie będzie? Oby nie przyszła <3

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Prima, jak mi się śniły dwie kreski na teście to na drugi dzień jak testowałam była tylko jedna. Moze Tobie śniła się @, bo jej nie będzie? Oby nie przyszła <3
    Moje marzenie... <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do terminu @ jeszcze 4 długie dni. Ale dotrzymam postanowienia i nie będę testowała przed terminem @.
    A od przyszłego cyklu nie mierzę temperatury

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, po co się stresować dodatkowo <3 4 dni szybko miną :* trzymam mocnooo kciuki <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Przyszły moje garneczki! :D :D
    Super !!! :)
    Ja muszę pomyśleć o jakieś fajnej patelni głębokiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u nas ulewa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie coś kłuje z prawej strony jakby jajnik :( I jakaś jestem do niczego dzisiaj. Muszę się rozruszać i porządnie mieszanie przewietrzyć.
    Idę posprzątać troszkę i włączę pranie. No i jakieś ciuszki naszykuję sobie na wizytę do kosmetyczki żeby jakoś przyzwoicie się prezentować :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę :) Marzy mi się wizyta w SPA :) I zabiegi przez dwa dni :) Eh... Rozmarzyłam się :P Niestety teraz nie stać nas na to :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz będziesz pracować i dobrze zarabiać to będzie Was stać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    teraz będziesz pracować i dobrze zarabiać to będzie Was stać :)
    No nie właśnie, bo ja na zwolnieniu miałam tylko 350 zł mniej wypłaty a teraz to przeznaczę na dojazdy do pracy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :)

Am to kiedy mozna na obiadek wpasc? :) :P

Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)

U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
    A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowalo :)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 2 godziny zaczynam się szykować :-) kocham wizyty u kosmetyczki :-)

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Czesc dziewczynki :)

Am to kiedy mozna na obiadek wpasc? :) :P

Prima moze cos uskrobiesz na male przyjemnosci:)

U mnie dzisiaj slonca nie ma wieje ale i tak jest duszno;/ ok godz 4 rozpetala sie burza i ciezko mi bylo usac;/ pozniej wstalam z wielkim bolem glowy normalnie jak bymiala mi eksplodowac az siegnelam po apapa;/
    A teraz spojrzalam sobie na konto czy moze przeszla mi wyplata i humorek sie poprawil:) nawet bardzo:)Fajnie tak siedziec w domku i dostawac wiecej pieniazkow niz jak sie pracowalo :)

Koleżanka też taka miała. W ciąży na zwolnieniu dostawała więcej kasy niż normalnie i dodatkowo nie traciła kasy na dojazdy :P

Am, Ciebie cieszą garnki a mnie moja nowa pierwsza super pralka :D

Prima, jak tam po kosmetyczce? Nastrój lepszy? :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastrój super!! :-) właśnie wróciłam :-)
    Dobrałam jeszcze henne z regulacją no i pierwszy raz mam hybryde na pazurkach :-) na stopach pomaranczowo-koralowy a u rąk wrzosowy z brokatem takim leciutkim - dużo bardzo drobnego no piękne są :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:41

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż, pokaż :D

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ