Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja tylko na chwilę. Strasznie się nudzę. Mąż ogląda jakiś głupi film
wiec postanowiłam was znowu trochę poczytać.
100 krotko zależy jaki paralizator. Jesli taki z latarka to możesz. Jest bardzo bolesny ale tto badziew szczerze. Lepszy i skuteczniejszy byłby gaz.
Prima wy jedziecie, my wracamy. Tyle że już pogody nie ma więc za bardzo nie poszalejeta:-) My mieliśmy tylko 3 dni upału ale jesteśmy czarni! Wczoraj cały dzień leżeniena pplaży i kąpiele w morzu a dziś zakupy. Cropp house Medicine. Jutro powtórka bo nie zdążyłam wszystkiego oblecieć.
No i dziś na wieczór ulewa i burza. I Prima powiem Ci ze my zawsze rezerwujemy w. Sezonie. Raz pojechaliśmy bez rezerwacji i nie było NIGDZIE NIC. Nocowalismy 70 km dalej gdzie było w dodatku wesele. Ale dobrze się bawiliśmy bo zlamalismy nogę od łóżkaTeraz było to samo, wszystko zajęte ale rezerwacja była. Niedługo jedziemy na 2 dni do zamku w Giżycku.
Little nie myśl tak o ciąży. Wiem łatwo mówić ale już wiem o czym mówię. Nie mysle juz w ogóle, nie zależy mi. Dzieci brzuchy nie robią na mnie wrażenia. W sumie nic nie myślę i czuje się z tym mega szczesliwa. Wreszcie się z tego wyleczylam i juz zapomniałem jakie to miłe uczucieAle Lubie z wami pisać i was czytać
Dobra spadam. Papierosek ząbki i filmpa
-
Sarenko, nie chcę myśleć, ale nie potrafię tego zwalczyć
większą krzywdę sobie robiłam, gdy na siłę udawałam, że mi nie zależy. Teraz nie udaję i jest w miarę w porządku (od czasu do czasu jest gorzej). A jak faktycznie przestanie mi zależeć, to już nie będę musiała z tym walczyć
i problem będzie z głowy. Póki co żyję z tym dalej.
Widzę, że urlopik się udałPrima nie bój żaby, pogoda dla Was też będzie
Amelia San, PrimaSort, dżelka lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Ja też czuję ucisk w piersiach, myślisz, że to przez nerwy?
A tak ogólnie to dziękuję Ci kochana
Bardzo możliwe. Przy nerwach często też żołądek ma rewolucje. Jedna tabletka Ci na pewno nie zaszkodzia mam nadzieję, że pomoże
na mnie działają
Nie ma za co, zawsze do usług
Uciekam, czas wziąć się ostro do pracy, bo mam już niezłe tyły w papierachAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Jednak zrobiłaś
w 10dpo test zrobiony po południu nie jest wiarygodny
podpaski kup, nie mają terminu przydatności, mogą leżeć
Nie jestem i już. Może innym razem. Już mnie to tak nie dołuje, aż sama jestem zdziwiona... Chociaż troszkę pochodzę w tych ciuchach, które sobie kupiłam na wyprzedażach
Jak przestanie padać to idę do sklepu się zaopatrzyć
Od kolejnego cyklu nie będę mierzyła temperatury i testów owulacyjnych też nie będę robiła. Bo zwariuję... A tego nie chcę
Pójdę do pracy i wreszcie moje myśli skupią się na czymś innym niż pranie, sprzątanie, gotowanie i całodobowy temat: dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:49
-
PrimaSort wrote:Dla mnie jest wiarygodny na 100%
Nie jestem i już. Może innym razem. Już mnie to tak nie dołuje, aż sama jestem zdziwiona... Chociaż troszkę pochodzę w tych ciuchach, które sobie kupiłam na wyprzedażach
Od kolejnego cyklu nie będę mierzyła temperatury i testów owulacyjnych też nie będę robiła. Bo zwariuję... A tego nie chcę
Pójdę do pracy i wreszcie moje myśli skupią się na czymś innym niż pranie, sprzątanie, gotowanie i całodobowy temat: dziecko...
tak trzymaj
bardzo dobre podejście
Aaa, ale z forum nie znikasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:57
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dla mnie jest wiarygodny na 100%
ja też mam już dośc - cholernie dość!
5 lat starań, badań, po drodze ciąża - poroniona
już psychicznie wysiadam.
to mój mam nadzieję też ostatni cykl z mierzeniem temperatury.
każda temperatura mnie albo rozczaeowuje, albo daje mi nadzieję, - to się nie skończy póki nie przestanę jej mierzyć.
zawsze wiem kiedy mam ovu - przez ten ból, te kilka miesięcy mierzenia mi to potwierdziły, wiec reszta w rękach losu
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Moja porada na dziś od ovu:
"Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata"
ja jestem ten ostatni - po 4 latach, a i tak poronieniePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka83 witaj w klubie, mamy podobną historię starań, nie mierzę już temperatury, nie kupuję żadnych testów owualacyjnych a tym bardzie ciążowych, ból okołoowulacyjny rozpoznaję od lat (potwierdzony monitoringiem) ehh ciężko jest ale jednak żyje się dalej... Ściskam Cię mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:11
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
lenia wrote:Truskaweczka83 witaj w klubie, mamy podobną historię starań, nie mierzę już temperatury, nie kupuję żadnych testów owualacyjnych a tym bardzie ciążowych, ból okołoowulacyjny rozpoznaję od lat (potwierdzony monitoringiem) ehh ciężko jest ale jednak żyje się dalej... Ściskam Cię mocno
witam
a starsz się dalej?
ja też ściskam mocno