SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziś mamy grila wieczorem u znajomych, ale pogoda nie sprzyja. No fatalnie jest! :/ Muszę się zaraz ogarnąć bo po tym wyjeździe wyglądam jak miotła, a włosy suche od tego słońca i wody jak siano... a w domu jaki kurz to nie wspomnę.

Little czy ty bierzesz niepokalanka?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little uwierz że ja tez z cykorów a to jest naprawde mega zabawa :) 3 lata temu pływałam taką co miała 550 koni i dałam rade, Ty też byś dała ;)

img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie dałabym radę, bo lubię prędkość. Mam cieżką nogę i jesli droga pozwala to sobie czasem wcisnę pedał gazu i zawsze marzył mi się motor :D ale na tej motorówce to największy strach przed upadkiem do wody :P umiem pływać, ale bardzo często się krztuszę :/

Tak, od tego cyklu wcinam niepokalanka :D

100krotka:) lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie umiem pływać i bardzo boję się wody ale daję radę :) A prędkość na drodze... hmm tez bardzo lubię :P Pytałam-nikt jeszcze nie wypadł, nawet ja. Grunt żeby się trzymac i tyle :)
    I co czujesz jakąś różnicę na niepokalanku? Ja też go biorę od tego cyklu. Kupiłam jeszcze chyba przed @, gdy przyszła po rozmowie z ginem mówię nie bedę brala tego bo i po co, ale skoro już miałam to biorę. Ja nie czuję nic i nie widze różnicy. Mój mąż nawet go bierze codziennie, bo to i dla facetów. W cudowne właściwości juz nie wierzę. Jak skończy się to już nie biorę.

img-2014062101101130.png

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnej różnicy też nie czuję. Ponoć bierze się go co najmniej 90 dni i wtedy już cykle powinny się regulować. U mnie różnicę widać na wykresie :D po dzisiejszej tempce OF wyznaczył mi owulkę :D Niby prolaktyny nie miałam za wysokiej, ale na początku cyklu była w górnej granicy normy, dużo się stresuję, więc PRL pewnie sobie u mnie skacze jak szalona. Niepokalanek naturalnie obniża prolaktynę.
    Już wczoraj zaczęłam się zastanawiać co się dzieje: 6 dni i tempka na tym samym poziomie... może to niepokalanek, a może dieta bezcukrowa, którą stosuję od tygodnia, ale tego się pewnie nie dowiem :P

Jutro lecę do szpitala zbadać progesteron, ciekawe czy owulka faktycznie była :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 09:12

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli się faktycznie okaże, że prog wysoki i owulka była, to będę wyć ze szczęścia :)

Amelia San, 100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    A u mnie Mount Everest :P he he

Spadek przed owulką? ;)

• Sarenka2015 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, cieszę się i trzymam kciuksy :)

littleladybird lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Chyba jeszcze za wcześnie ;) zmierzyłam za wcześnie może dlatego. Ale śmiesznie to wygląda na wykresie ;)

Można by na nartach śmigać z Twojej góry :D

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dokładnie :D :P Tylko uwaga bo ostre zbocze ;) :P

Dla doświadczonych narciarzy :D nie amatorów ;)

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój mąż to pewnie nie amator ;) Twoje góry i zbocze zna na pamięć :P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha, i po grilu. Odwołali jak zwykle w ostatniej chwili. Bardzo się kłócą i często. Jak tak można żyć. Boże. Chyba zrobimy wypad do Warszawy :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) będzie grill innym razem.
    A ja uciekam na przerwę :D do później <3

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaaa wrote:
    no cóż są takie co zajdą po dwóch/trzech/czterech cyklach a są takie co dłużej.. nic z tym nie zrobimy. musimy czekać na swoją kolej !
    Dziewczyny ja za pierwszym razem staralam się 16 cykli a po poronieniu tylko 1 wiec to chyba zależy od szczęścia ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Truskaweczko jak problem leży w głowie, to żadne preparaty nic nie dadzą.

100krota to ładne zakupy :) Ja też sie i wczoraj jeszcze obkupiłam, takie promocje że musiałam skorzystać. Też szukałam sukienki a kupiłam śliczną różowiutką spódniczkę, rozkloszowana jest. A i pare stron temu odpisałam Ci na temat gazu.

Te moje zakupy to jak nie zakupy :) czekam az maz zabierze mnie do wawy wtedy poszaleje aczkolwiek teraz robie sie niewyiarowa...:P czytalam czytalam narazie mam gaz sasiad unika nas jak diabel swieconej wody wiec paralizator odpuscilam a raczej maz bo to on sie stresuje ze cos sie stanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh widze ze kolezanki maja dzis dobre humorki :) to prosze mnie zarazic bo mojsie cos dzis popsol :/

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko dopóki można nie wchodzic sobie w drogę. A gaz się przyda, wal prosto w oczy :) Przydusi się i przyślepnie na parę dobrych minut ;)

A ja właśnie sprzątam i już mi się nie chce. A tu jeszcze 2 pokoje czekają i schody. A potem ruszamy odkurzać fury bo mam odkurzacz samochodowy i jeszcze nie był próbowany.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am to chyba przez to ze dzis sie kiepsko czuje:/ obudzilam sie z silnym bolem glowy ktory towarzyszy do teraz, wydrapalam sie z lozka o 12 chyba ledwo co sie ubralam i pojechalam do sklepu gdzie myslalam ze udadne wiec szybko zlapalam toco mi potrzebne i do domu...wlasnie zjadlam maly obiadek ale nie wiem czy to cos pomoze;/

Sarenko ja go nie zaczepiam i nie mam zamiaru tego robic moja rodzina tak samo a co on zrobi to nie mam pojecia chodzi pijany caly czas po drodze zdazy wejsc i juz wychodzi...dzisiaj przyszko do mnie jakies pismo z sadu ze musieli go wypuscic bo sie jakies przepisy zmienily...i ooo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bo mam taki balagan w domu ze az mi sie plakac chce :/

Wysłany: 10 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, bałagan nie zając nie ucieknie i nie jest ważniejszy od Twojego samopoczucia. Nim się nie przejmuj. Ja dziś późno z pracy wróciłam. Dopiero weszłam do domu tak naprawdę. Kupiłam farby a teraz lecę zrobić jakiś szybki obiad, bo mąż już wraca, a w garach pusto :P

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ