Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie nie ma problemu. Nie mam w domu żadnych testów kupię dopiero w środę po pracy
Czekam na czwartek, ale dziwnie spokojna jestem. Nie wiem, co tam się dzieje, ale nie chcę nic przewidywać. Co ma być to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:23
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:100krotko dzięki za kciuki ogólnie mój wykres wygląda dobrze najładniejszy z dotychczasowych, chociaż bardzo pokręcony tempki wysokie, ale skok owulacyjny kiepski. Pewnie dlatego, że kiepski też progesteron jednak mam nadzieję, że jutro tempka jeszcze urośnie
My będziemy malować całe mieszkanie, trzeba zatrzeć ślady poprzednich mieszkańców
100krotko dlaczego nie pojedziecie nad morze? Szkoda, trochę jodu by Wam się na pewno przydało.
Skoro wyglada dobrze to mam nadzieje ze wszystko skonczy sie pomyslnie i ze zostaniemy ciociami
Kochane moje jeszcze doonca nie wiem co i jak z tym wyjazdem ale glownie chodzi o finanse teraz wydalismy sporo na naprawe samochodow bo oba sie popsoly w sierpniu mamy chrzciny u siostry i tydzien pozniej u meza kolegi i strasznie bym chciala jak najszybciej odnowic ten pokoj dokupic meble i sie wkoncu przeniesc bo to bieganie po schodach powoli mnie wykancza:( ale pociesza mnie ze maz i tak obiecalze pojedziemy nad jeziorko biale -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Na razie nie ma problemu. Nie mam w domu żadnych testów kupię dopiero w środę po pracy
Czekam na czwartek, ale dziwnie spokojna jestem. Nie wiem, co tam się dzieje, ale nie chcę nic przewidywać. Co ma być to będzie
Ja pamietam ze gdzies w glebi serca czulam ze musze zrobic test i nie moglam sie doczekac poniedzialku :)i tez czulam taki spokojlittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sumie tez takiej nie znam
A ile wydatkow;/ mysdle ze nachrzciny do mza kolegi po prostu nie pojdziemy...jego zona to ta dziewczyna co kiedys wam o niej pisalam kontaktsie urwal i jakos za nimi nie przepadam...moze i bede niemila ale wole jechac na urlop a meza siostra powiedziala mi dzis ze jeszcze nas wyciagnie nad to morze:)littleladybird lubi tę wiadomość
-
Jeśli nie macie z nimi stałego dobrego kontaktu, to też bym nie szła na chrzciny. Przy okazji to zawsze jakiś grosz zaoszczędzony
Idę się myć i spać.
Dobranoc KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:50
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Ja dziś podekscytowana bo w końcu znalazłam lekarza, który przepisał mi lek na stymulację! I od następnego cyklu startujemy. Nie wiem czy dobrze robie ale jak nie zacznę działać to zeświruję i zamiast na położnictwo trafię do psychiatrykaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Trochę napisalyscie, dopiero po omacku przeczytałam. Rozwalilam telefon ale mam już nowy. Przeniosłam numer i dopiero w środę będę mogła korzystać bo tel ma simlocka. Ale zadowolona jestem a mąż kupił mi tableta samsung tab 10. Nawet nie myślałam o tablecie a tu ttaka niespodzianka. Ale urodzin jeszcze nie mam
100 krotko czy morze czy jeziorko ważne ze razem.
Am, to wylot juz niedługo. Nie boicie się terrorystów? Kolega proponował nam Chorwacje ostatnio ale zcykorzylam się...
Trzymam kciuki za wasze testy wykresy hormony i co tylko.
ja juz uciekam bo szykujemy się na film a czuje się okropnie padnięta bo niedawno zrobiłam sobie mordercze bieganie i mordercze tempo Ale jest moc!
Dobranoc.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajny fajny Jak samopoczucie 100krotko?
Little, jak tak czytam Twoje wpisy przypomina mi się jak ja z byłym urządzałam nasze mieszkanie. To był fajny czas, wszystko tylko Twoje, nasze i to urzadzanie, ja każdy grosz na to wydawałam. A z obecnym tu jak robilismy górę to już był malarz i dotykaliśmy sie tylko do porządków. Już mnie to nie bawiło, wolałam gotowe i fachowo zrobione. A jakie kolorki łączysz? Ja tak mam w 2 pokojach. -
Hej Sarenko My chcemy wszystko jak najtaniej, wiec malarz nie wchodzi w grę Jeden pokój będzie chyba tylko dwukolorowy: trzy ściany jasny brąz/beż (nie do końca umiem określić ten kolor ) a czwarta ściana będzie w tej samej tonacji, ale trochę ciemniejsza
Jeszcze tylko kolory będą się łączyć kuchnia-przedpokój, bo nie ma tam drzwi. Kuchnia będzie delikatnie żółta, a przedpokój popielaty tylko musimy wymyślić jakieś fajne przejście, ale nie możemy się w tej kwestii dogadać
A co myślicie o błękitnej sypialni? Mój mąż koniecznie chce błękit a według mnie ten kolor nie pasuje do sypialni. Wolałabym jakiś delikatny fiolet Tu też nie możemy się na razie dogadać
Płatek szkarłatny wrote:Hej dziewczynki!
Ja dziś podekscytowana bo w końcu znalazłam lekarza, który przepisał mi lek na stymulację! I od następnego cyklu startujemy. Nie wiem czy dobrze robie ale jak nie zacznę działać to zeświruję i zamiast na położnictwo trafię do psychiatryka
Mnie też dobijała bezczynność. Dlatego poczytałam trochę o moich (nadal nie potwierdzonych, ale bardzo prawdopodobnych) schorzeniach i od początku cyklu zaczęłam brać niepokalanka, a ok. 2 tygodnie temu wprowadziłam sobie nową dietę - bezcukrową. I nie wiem co pomogło, ale doczekałam się pierwszej owulacji w karierze staraczki
Także Płatku głowa do góry i do dzieła. Ważne, że biorąc stymulanty będziesz pod opieka lekarza Trzymam kciuki i dziękuję za kciuki trzymane za mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:45
-
Hej! W przerwie na robienie dżemy z malin wpadłam Was poczytać Little 3mam kciuki do czwartku, obyś mogła zrobić prezent swojemu lubemu a jeśli chodzi o kolory w sypialni...mi też się podobał taki delikatny fiolecik, wrzosowy, lawendowy...zwał jak zwał...są różne odcienie...ale mój M nie chciał takiego koloru.. mamy więc kolory łączone: kawa z mlekiem i na jednej ścianie taki ładny prawdziwy brązik, do tego pościel kawa z mlekiem w białe grochy... :)wygląda ładnie no i oczywiście na tym ciemniejszym brązie ramka z naszym slubnym zdjęciem.
littleladybird lubi tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Little, fajne kolorki. Ja w sypialni mam 2 ściany b. ciemny fiolet, a 2 taki właśnie popielaty. Komponuje się super. A w salonie(jest b.duży) i dlatego dobrze to wygląda z czego jedna ściana ta pomalowana na inny jest lekkim skosem burgund ciemniejszy, tez nie umiem określic tonacji a reszta ścian śmietankowa jasna. Tu wygląda rewelacja. A trzeci wrzosowy, przedpokój jasny. Powiem Ci że ja bym się na błękit do sypialni nie zdecydowała ponieważ to zimny kolor, powinien być w ciepłych tonacjach w sypialni.
-
100krotko kiedyś wspominałaś, że masz już upatrzony wózek dizecięcy. Można wiedzieć jaki? Ja na punkcie wózków miałam już świra chyba w liceum do dziś jestem zorientowana w tym temacie i co jakiś czas przeglądam modele :)jestem specem od wózków i moje bratowe i przyjaciółki "brały" mnie do wybierania hehe może kiedyś otworzę jakiś sklepik i zacznę handlować...
mnie osobiście podobają się niektóre modele Rafpol na allegro, ale on ma słabiutkie opinie...a szkoda, bo wózki naprawdę ciekawe.. A Ty co tam myślisz??PrimaSort lubi tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Sarenka2015 wrote:Powiem Ci że ja bym się na błękit do sypialni nie zdecydowała ponieważ to zimny kolor, powinien być w ciepłych tonacjach w sypialni.
No własnie, ale mój mąż jest uparty jak osioł Lubie takie odważne połączenia kolorów
Wiecie, nie chcę @. Wiem, że to mało prawdopodobne, żebym przy takim wyniku proga była w ciąży, ale bardzo bym tego chciała. I chociaż ostatnio byłam spokojna, to dzisiaj zaczęłam najzwyczajniej w świecie się bać Testuję w czwartek, więc praktycznie został mi jeden dzień oczekiwania.
Z drugiej strony bardzo się cieszę, że owulka była to pierwsza jaką kiedykolwiek świadomie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:39