Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
100krotko domyślam si że Ty mu w drogę nie wchodzisz. A co do nowych przepisów to nie wiem, musiałabym zobaczyć pismo z sądu.
Ja jakoś sił nabrałam i ogarnęłam wszystko. Kupiłam vanish w piance do dywanów i jutro bedę czyściła bo dziś to już mam inne plany. Ale swoją fure wysprzątałam, potem pojechaliśmy na myjnię i jeszcze rosmana odwiedziłam. Włosy do porządku doprowadzone, sałatkę zrobiłam, myślę że już dziś moge odpoczywać. -
Hej
U nas pogoda trochę lepsza nie jest super ciepło, ale wiatr się uspokoi i świeci słońce byłam dziś w labo zrobić progesteron, ale wyniki dopiero w poniedziałek po południu będą
Chwytam za pędzel i lecę pomóc mężowi
Miłego dnia -
Hej
Faktycznie pusto, tylko my dwie tutaj jesteśmy?
Czeka nas kolejny dzień malowania i jeśli dobrze pójdzie skończymy główny pokój
Obudziłam się dziś z ostrym bólem brzucha Na szczęście nospa pomogła.
Kiedyś brzuch często mnie bolał. Nospa to był główny lek w mojej apteczce. Jednak już dawno jej nie potrzebowałam. Dobrze, że zachowały się jeszcze dwie (nieprzeterminowane) tabletki -
Do końca to nam jeszcze bardzo daleko Nie mogliśmy wczoraj skończyć głównego pokoju, bo jedna ściana ma być innego koloru i musimy poczekać aż dobrze wyschnie. A maż wraca dopiero w czwartek. No i czekają nas jeszcze trzy pokoje i kuchnia czyli bardzo dużo pracy
-
nick nieaktualnyCzesc witam się i ja
Littel nie znam się na tych waszych wykresach ale skoro Am trzymam mocno kciuki to ją też widzę że malowano u Ciebie na całego a ją nie mogę uprosić męża żeby mi jeden pokój przy szykował do malowania... ale niedługo idzie na urlop więc mu nie daruje:-D
Am a Ty pracujesz też i w niedzielę? Kiedy będziecie na urlop? My chyba będziemy rezygnować z morza:-( -
100krotko dzięki za kciuki ogólnie mój wykres wygląda dobrze najładniejszy z dotychczasowych, chociaż bardzo pokręcony tempki wysokie, ale skok owulacyjny kiepski. Pewnie dlatego, że kiepski też progesteron jednak mam nadzieję, że jutro tempka jeszcze urośnie
My będziemy malować całe mieszkanie, trzeba zatrzeć ślady poprzednich mieszkańców
100krotko dlaczego nie pojedziecie nad morze? Szkoda, trochę jodu by Wam się na pewno przydało. -
Ehh, a u mnie teraz nic się nie dzieje męża nie ma, z malowaniem stoimy i czekam... Czekam na gości: odwiedzi mnie dziś brat z rodziną, czekam na męża: wróci w czwartek, czekam na czwartek, bo wtedy zrobię test
PrimaSort lubi tę wiadomość