X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez pusto zostalo jeszcze troszke kapustki ale nie wiem czy maz bedzie chcia...najwyzej sam sobie cos zrobi...:) mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej to jutro posprzatam

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie lepiej <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko domyślam si że Ty mu w drogę nie wchodzisz. A co do nowych przepisów to nie wiem, musiałabym zobaczyć pismo z sądu.

Ja jakoś sił nabrałam i ogarnęłam wszystko. Kupiłam vanish w piance do dywanów i jutro bedę czyściła bo dziś to już mam inne plany. Ale swoją fure wysprzątałam, potem pojechaliśmy na myjnię i jeszcze rosmana odwiedziłam. Włosy do porządku doprowadzone, sałatkę zrobiłam, myślę że już dziś moge odpoczywać.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png

Wysłany: 11 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

U nas pogoda trochę lepsza ;) nie jest super ciepło, ale wiatr się uspokoi i świeci słońce ;) byłam dziś w labo zrobić progesteron, ale wyniki dopiero w poniedziałek po południu będą :/

Chwytam za pędzel i lecę pomóc mężowi :D

Miłego dnia <3

Wysłany: 12 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Faktycznie pusto, tylko my dwie tutaj jesteśmy? :P
    Czeka nas kolejny dzień malowania i jeśli dobrze pójdzie skończymy główny pokój ;)
    Obudziłam się dziś z ostrym bólem brzucha :/ Na szczęście nospa pomogła.

Kiedyś brzuch często mnie bolał. Nospa to był główny lek w mojej apteczce. Jednak już dawno jej nie potrzebowałam. Dobrze, że zachowały się jeszcze dwie (nieprzeterminowane) tabletki ;D

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych zakupów :* Ja wracam do malowania :D

Amelia San lubi tę wiadomość

• Olaaa Znajoma

Wysłany: 12 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wczoraj moja mama widziała pięć bocianów w gniezdzie wiec mam nadzieje ze byl to jakiś znak haha :p ja czekam już na wt,bo jestem ciekawa co mi powie lekarz na te wyniki.

Ola
  • Olaaa Znajoma

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nawet w bociany nie wierze,no może gdybym ja go widziała ;p

Ola
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez ostatnio nawiedził bocian. Ja też nie wierzę w żadne zabobony ale nie obraziłabym się gdyby tym razem się spełniło ;)

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D a ja mijam bocianie gniazdo codziennie :P 2 dorosłe i kilka młodych :P

Wysłany: 13 lipca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Am, miałaś rację: dziś tempka urosła :D

miłego poniedziałku <3

• lenia Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) widze de sie dziewczyny weekenduja :) dajcie szybko znac jak testy??? Wlasnie jestem po owulacji - trzymajcie kciuki! Ja ză was oczywiscie trzymam caly czas :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lenia :) trzymamy mocno :)

Mam już wynik progesteronu. Rewelacji nie ma: 8,53, ale owulka była, prawda? Kiepska, ale była. To dla mnie duży sukces ;)

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Wg mnie owulacja była, a to najważniejsze :) Więc szanse też były :D Mocno zaciśnięte kciuki <3

Nie nastawiam się. Lepiej się miło zaskoczyć, ale przy takim wyniki na nic nie liczę.

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca to nam jeszcze bardzo daleko :P Nie mogliśmy wczoraj skończyć głównego pokoju, bo jedna ściana ma być innego koloru i musimy poczekać aż dobrze wyschnie. A maż wraca dopiero w czwartek. No i czekają nas jeszcze trzy pokoje i kuchnia :) czyli bardzo dużo pracy :D

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc witam się i ja :-)

Littel nie znam się na tych waszych wykresach ale skoro Am trzymam mocno kciuki to ją też :-) :-) widzę że malowano u Ciebie na całego a ją nie mogę uprosić męża żeby mi jeden pokój przy szykował do malowania...:-\ ale niedługo idzie na urlop więc mu nie daruje:-D

Am a Ty pracujesz też i w niedzielę? Kiedy będziecie na urlop? My chyba będziemy rezygnować z morza:-(

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko dzięki za kciuki :) ogólnie mój wykres wygląda dobrze :P najładniejszy z dotychczasowych, chociaż bardzo pokręcony :P tempki wysokie, ale skok owulacyjny kiepski. Pewnie dlatego, że kiepski też progesteron :/ jednak mam nadzieję, że jutro tempka jeszcze urośnie ;)

My będziemy malować całe mieszkanie, trzeba zatrzeć ślady poprzednich mieszkańców :P

100krotko dlaczego nie pojedziecie nad morze? Szkoda, trochę jodu by Wam się na pewno przydało.

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:

Niestety pracuję też czasem w niedzielę a urlop mam od soboty i w sobotę wylot od razu, wszystko na wariata :P

Ja lubię na wariata :P

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, a u mnie teraz nic się nie dzieje :/ męża nie ma, z malowaniem stoimy i czekam... Czekam na gości: odwiedzi mnie dziś brat z rodziną, czekam na męża: wróci w czwartek, czekam na czwartek, bo wtedy zrobię test :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ