X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd się przyznać ale ja po zamierzeniu temperatury znów zasnęłam po dłuższym namyśle i obudziłam się o 10:00. No ale już wstałam i robię sobie śniadanko. Dobrze, że kupiłam wentylator bo od rana chodzi taki upał w mieszkaniu

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Prima-bez wentylatora chyba bym się rozpłynęła :) choć dzisiaj u nas już nieco zelżało :)
    Amelio-no to budzą się nowe nadzieje na nowy cykl :)
    Miłego dnia chciałam życzyć :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak jak mówi Marta. Nowy cykl nowe szanse :-)

Marta29, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszły weekend wyjazd nad morze a ja akurat mam termin @ :-/ fajnie jakby nie przyszła @ bo leżeć na plaży z podpaską i latać co chwila do kibla... :-/ a tamponów nie mogę używać :-(

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś obudziłam się z taką migreną, że nie poszłam do pracy. Czytam wasze wpisy i macie rację, seks w owulkę jest jakiś gorszy. Ja w tym cyklu w ogóle mam jakiś problem. Ten ból głowy to też stres. Owulację będę miała pewnie jakoś w weekend.
    Dziwne to wszystko bo po hsg miałam super nastrój a teraz czuję takie napięcie jakiego już dawno nie miałam.

Prima super, że jedziesz nam morze:) Uwielbiam morze, my pewnie pojedziemy w nastepny weekend. Baw się dobrze:)

Amelko, nowy cykl, nowa nadzieja :), oby był szczęśliwy :)

Ja mam takie napięcie psychiczne, że moja obecność na ovufriend już chyba nie może tego pogorszyć. Chociaż może powinnam sie nad tym zastanowić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja też w nastepny weekend jadę :-) w nastepny weekend w niedzielę w termin mojej @. Jak przyjdzie to na pocieszenie będę miała morze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam cykle regularne tylko u mnie to bez znaczenia bo ja poprostu 17- tego rozpoczyanam pracę i urlop nie będzie mi przysługiwał. Wiec teraz póki mam okazję wyjechać a że mąż ma urlop od 13-tego to idealnie. Jak wrócimy to on 2 tygodnie będzie w domu siedział i obiady mi gotował żebym miała jak wrócę z pracy

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do pracy będę miała godzinę jazdy komunikacją miejską :-( no ale grunt że wracam chociaż atmosferę miałam tam bardzo złą :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dziś dobry dzień :-) :-D
    Tańcze, śpiewam a teraz idę pod prysznic

Marta29, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ale mam dziś dobry dzień :-) :-D
    Tańcze, śpiewam a teraz idę pod prysznic
    Super Prima,tańcz i śpiewaj ile wlezie :) :) i niech się innym udziela :)

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim.
    Ale dziś upał, u mnie 32 stopnie. A jeszcze po nocy czuję się jak wyssana z wszelkich sił. Też dzis kupiliśmy wiatrak i od razu lepiej się spało.

Amelio, jakoś to tak dziwnie napisałaś że nie zapamiętałam do końca ;) ale racja,forum to nie sposób na zapłodnienie. Ja to wiem i juz naprawdę żyję bez tej myśli. Nawet bez tej że mój mąż jest od tego jak i ja.
    Może mnie źle odebrałyście, ale nie krytykuje nikogo. Po prostu napisałam co sama czuję, że koniec z tym wszystkim. Forum jest ok, w koncu po to jest, wy jesteście super. W sumie to nawet ostatnio nie miałam czasu na forum. Pogoda piękna więc po co siedzieć w domu.

Dziś nasz pies kończy rok. Odpaliliśmy mu zraszacz za domem żeby go schłodzić, ale sie bał :) A w niedzielę mam ostatnią służbę i urlop, mąż urlopuje od dziś.
    Ogólnie czuję się zajebiście, jest super. Wczoraj całą noc śpiewałam w radiowozie :) Rano nagrywałam beczące barany na łące :) Patologia :P

Dobra lecę robić pranie. Właśnie wysprzątałam kuchnię i nie mam pomysłu na kolacyję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 18:25

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha,ale mnie Sarenko rozbawiłaś tym nagrywaniem baranów :)
    Ja mam na kolację fasolkę szparagową,mniam :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam kolację. Miałam pastę jajeczną męża produkcji :-) pycha!
    Teraz siedzę przy wiatraku i ani myślę się oddalać od niego. Oh!... jak gorąco! Uf!... Jak gorąco!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! Jaki piękny dzień! :-D
    Ja wstałam o 6:30, pojechałam do Castoramy, kupiłam nowe osłonki do moich storczyków i będę dziś je przesadzała :-)
    A teraz zabieram się za sprzątanie, pieczenie muffinek czekoladowych, zakupy i gotowanie obiadu :-) do później :-*

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;) u nas akcja przeprowadzka wciąż trwa. Wszystko już mamy wniesione, ale teraz trzeba umyć każdą szafę i poukładać cały nasz dobytek :D a potem mały remont. Mam nadzieję, że skończymy przed urlopem :D

Kupiłam sobie książki z dietą niskowęglowodanową ;) ciekawe czy dam radę poskromić tym moją insulinę ;)

Buziaki <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie, dziś mój ostatni dzień w pracy w końcu będzie wolny tydzień :) Bo wczoraj po 8 godzinach ze slońca ledwo zeszłam, a dzisiaj ma być jeszcze więcej stopni. Wczoraj miałam dostać @ ale nie przyszła,ale do środy jeszcze może sie przydażyć,bo mam taką przedziałkę od 26 do 32dc. Pozdrawiam wszystkie Panie i zbieram się do pracy. Pozdrawiam

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, cześć Marzena :) oby @ nie przyszła ;)

Ja właśnie wstałam :D zrobię śniadanie i walczymy dalej :)

Miłej niedzieli <3

PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Przesadziłaś storczyki? :) Moje kwiatki pogubiły :( Ale pewnie niebawem się pojawią nowe jak zwykle.
    Jak się udały muffinki? :D Z chęcią bym je zjadła.. :D
    Przesadziłam i to nie pierwszy raz. Nigdy kwiatów od tego nie zgubiły.
    Muffinki pycha :-)
    Wczoraj mieliśmy gości do 1 w nocy i dlatego się nie odbywałam

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Little nadal masz tempkę powyżej normy :) Powodzenia :)
    Miłej pracy :)

Dzięki :) u mnie ciężko stwierdzić co jest normą :P ale jeśli tempka spadnie do 36,45 to będzie wiadomo, że @ za rogiem :D

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ