X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd się przyznać ale ja po zamierzeniu temperatury znów zasnęłam po dłuższym namyśle i obudziłam się o 10:00. No ale już wstałam i robię sobie śniadanko. Dobrze, że kupiłam wentylator bo od rana chodzi taki upał w mieszkaniu

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Prima-bez wentylatora chyba bym się rozpłynęła :) choć dzisiaj u nas już nieco zelżało :)
    Amelio-no to budzą się nowe nadzieje na nowy cykl :)
    Miłego dnia chciałam życzyć :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak jak mówi Marta. Nowy cykl nowe szanse :-)

Marta29, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszły weekend wyjazd nad morze a ja akurat mam termin @ :-/ fajnie jakby nie przyszła @ bo leżeć na plaży z podpaską i latać co chwila do kibla... :-/ a tamponów nie mogę używać :-(

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś obudziłam się z taką migreną, że nie poszłam do pracy. Czytam wasze wpisy i macie rację, seks w owulkę jest jakiś gorszy. Ja w tym cyklu w ogóle mam jakiś problem. Ten ból głowy to też stres. Owulację będę miała pewnie jakoś w weekend.
    Dziwne to wszystko bo po hsg miałam super nastrój a teraz czuję takie napięcie jakiego już dawno nie miałam.

Prima super, że jedziesz nam morze:) Uwielbiam morze, my pewnie pojedziemy w nastepny weekend. Baw się dobrze:)

Amelko, nowy cykl, nowa nadzieja :), oby był szczęśliwy :)

Ja mam takie napięcie psychiczne, że moja obecność na ovufriend już chyba nie może tego pogorszyć. Chociaż może powinnam sie nad tym zastanowić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja też w nastepny weekend jadę :-) w nastepny weekend w niedzielę w termin mojej @. Jak przyjdzie to na pocieszenie będę miała morze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam cykle regularne tylko u mnie to bez znaczenia bo ja poprostu 17- tego rozpoczyanam pracę i urlop nie będzie mi przysługiwał. Wiec teraz póki mam okazję wyjechać a że mąż ma urlop od 13-tego to idealnie. Jak wrócimy to on 2 tygodnie będzie w domu siedział i obiady mi gotował żebym miała jak wrócę z pracy

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do pracy będę miała godzinę jazdy komunikacją miejską :-( no ale grunt że wracam chociaż atmosferę miałam tam bardzo złą :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dziś dobry dzień :-) :-D
    Tańcze, śpiewam a teraz idę pod prysznic

Marta29, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ale mam dziś dobry dzień :-) :-D
    Tańcze, śpiewam a teraz idę pod prysznic
    Super Prima,tańcz i śpiewaj ile wlezie :) :) i niech się innym udziela :)

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim.
    Ale dziś upał, u mnie 32 stopnie. A jeszcze po nocy czuję się jak wyssana z wszelkich sił. Też dzis kupiliśmy wiatrak i od razu lepiej się spało.

Amelio, jakoś to tak dziwnie napisałaś że nie zapamiętałam do końca ;) ale racja,forum to nie sposób na zapłodnienie. Ja to wiem i juz naprawdę żyję bez tej myśli. Nawet bez tej że mój mąż jest od tego jak i ja.
    Może mnie źle odebrałyście, ale nie krytykuje nikogo. Po prostu napisałam co sama czuję, że koniec z tym wszystkim. Forum jest ok, w koncu po to jest, wy jesteście super. W sumie to nawet ostatnio nie miałam czasu na forum. Pogoda piękna więc po co siedzieć w domu.

Dziś nasz pies kończy rok. Odpaliliśmy mu zraszacz za domem żeby go schłodzić, ale sie bał :) A w niedzielę mam ostatnią służbę i urlop, mąż urlopuje od dziś.
    Ogólnie czuję się zajebiście, jest super. Wczoraj całą noc śpiewałam w radiowozie :) Rano nagrywałam beczące barany na łące :) Patologia :P

Dobra lecę robić pranie. Właśnie wysprzątałam kuchnię i nie mam pomysłu na kolacyję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 18:25

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha,ale mnie Sarenko rozbawiłaś tym nagrywaniem baranów :)
    Ja mam na kolację fasolkę szparagową,mniam :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam kolację. Miałam pastę jajeczną męża produkcji :-) pycha!
    Teraz siedzę przy wiatraku i ani myślę się oddalać od niego. Oh!... jak gorąco! Uf!... Jak gorąco!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! Jaki piękny dzień! :-D
    Ja wstałam o 6:30, pojechałam do Castoramy, kupiłam nowe osłonki do moich storczyków i będę dziś je przesadzała :-)
    A teraz zabieram się za sprzątanie, pieczenie muffinek czekoladowych, zakupy i gotowanie obiadu :-) do później :-*

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;) u nas akcja przeprowadzka wciąż trwa. Wszystko już mamy wniesione, ale teraz trzeba umyć każdą szafę i poukładać cały nasz dobytek :D a potem mały remont. Mam nadzieję, że skończymy przed urlopem :D

Kupiłam sobie książki z dietą niskowęglowodanową ;) ciekawe czy dam radę poskromić tym moją insulinę ;)

Buziaki <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie, dziś mój ostatni dzień w pracy w końcu będzie wolny tydzień :) Bo wczoraj po 8 godzinach ze slońca ledwo zeszłam, a dzisiaj ma być jeszcze więcej stopni. Wczoraj miałam dostać @ ale nie przyszła,ale do środy jeszcze może sie przydażyć,bo mam taką przedziałkę od 26 do 32dc. Pozdrawiam wszystkie Panie i zbieram się do pracy. Pozdrawiam

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, cześć Marzena :) oby @ nie przyszła ;)

Ja właśnie wstałam :D zrobię śniadanie i walczymy dalej :)

Miłej niedzieli <3

PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Przesadziłaś storczyki? :) Moje kwiatki pogubiły :( Ale pewnie niebawem się pojawią nowe jak zwykle.
    Jak się udały muffinki? :D Z chęcią bym je zjadła.. :D
    Przesadziłam i to nie pierwszy raz. Nigdy kwiatów od tego nie zgubiły.
    Muffinki pycha :-)
    Wczoraj mieliśmy gości do 1 w nocy i dlatego się nie odbywałam

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Little nadal masz tempkę powyżej normy :) Powodzenia :)
    Miłej pracy :)

Dzięki :) u mnie ciężko stwierdzić co jest normą :P ale jeśli tempka spadnie do 36,45 to będzie wiadomo, że @ za rogiem :D

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ