Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś obudziłam się z taką migreną, że nie poszłam do pracy. Czytam wasze wpisy i macie rację, seks w owulkę jest jakiś gorszy. Ja w tym cyklu w ogóle mam jakiś problem. Ten ból głowy to też stres. Owulację będę miała pewnie jakoś w weekend.
Dziwne to wszystko bo po hsg miałam super nastrój a teraz czuję takie napięcie jakiego już dawno nie miałam.
Prima super, że jedziesz nam morze:) Uwielbiam morze, my pewnie pojedziemy w nastepny weekend. Baw się dobrze:)
Amelko, nowy cykl, nowa nadzieja , oby był szczęśliwy
Ja mam takie napięcie psychiczne, że moja obecność na ovufriend już chyba nie może tego pogorszyć. Chociaż może powinnam sie nad tym zastanowić...
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mam cykle regularne tylko u mnie to bez znaczenia bo ja poprostu 17- tego rozpoczyanam pracę i urlop nie będzie mi przysługiwał. Wiec teraz póki mam okazję wyjechać a że mąż ma urlop od 13-tego to idealnie. Jak wrócimy to on 2 tygodnie będzie w domu siedział i obiady mi gotował żebym miała jak wrócę z pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim.
Ale dziś upał, u mnie 32 stopnie. A jeszcze po nocy czuję się jak wyssana z wszelkich sił. Też dzis kupiliśmy wiatrak i od razu lepiej się spało.
Amelio, jakoś to tak dziwnie napisałaś że nie zapamiętałam do końca ale racja,forum to nie sposób na zapłodnienie. Ja to wiem i juz naprawdę żyję bez tej myśli. Nawet bez tej że mój mąż jest od tego jak i ja.
Może mnie źle odebrałyście, ale nie krytykuje nikogo. Po prostu napisałam co sama czuję, że koniec z tym wszystkim. Forum jest ok, w koncu po to jest, wy jesteście super. W sumie to nawet ostatnio nie miałam czasu na forum. Pogoda piękna więc po co siedzieć w domu.
Dziś nasz pies kończy rok. Odpaliliśmy mu zraszacz za domem żeby go schłodzić, ale sie bał A w niedzielę mam ostatnią służbę i urlop, mąż urlopuje od dziś.
Ogólnie czuję się zajebiście, jest super. Wczoraj całą noc śpiewałam w radiowozie Rano nagrywałam beczące barany na łące Patologia
Dobra lecę robić pranie. Właśnie wysprzątałam kuchnię i nie mam pomysłu na kolacyję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 18:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim! Jaki piękny dzień!
Ja wstałam o 6:30, pojechałam do Castoramy, kupiłam nowe osłonki do moich storczyków i będę dziś je przesadzała
A teraz zabieram się za sprzątanie, pieczenie muffinek czekoladowych, zakupy i gotowanie obiadu do później :-*Amelia San lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki u nas akcja przeprowadzka wciąż trwa. Wszystko już mamy wniesione, ale teraz trzeba umyć każdą szafę i poukładać cały nasz dobytek a potem mały remont. Mam nadzieję, że skończymy przed urlopem
Kupiłam sobie książki z dietą niskowęglowodanową ciekawe czy dam radę poskromić tym moją insulinę
Buziaki -
Witam wszystkie Panie, dziś mój ostatni dzień w pracy w końcu będzie wolny tydzień Bo wczoraj po 8 godzinach ze slońca ledwo zeszłam, a dzisiaj ma być jeszcze więcej stopni. Wczoraj miałam dostać @ ale nie przyszła,ale do środy jeszcze może sie przydażyć,bo mam taką przedziałkę od 26 do 32dc. Pozdrawiam wszystkie Panie i zbieram się do pracy. PozdrawiamKiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Przesadziłaś storczyki? Moje kwiatki pogubiły Ale pewnie niebawem się pojawią nowe jak zwykle.
Jak się udały muffinki? Z chęcią bym je zjadła..
Muffinki pycha
Wczoraj mieliśmy gości do 1 w nocy i dlatego się nie odbywałam