Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, wiem- bardzo Ci dziękuję znalazłam też ogólnie w sieci ciekawe info dla początkujących z szyjką hehe :)ale teraz po koniec cyklu to tylko się wprawiam, bo na poważnie zacznę pewnie od następnego mies.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Dziś rano powiedziałam M, że raczej się nie udało, bo zmierzyłam temp i jak na ciążową to ona nie wygląda. No i mi się oberwało Maż wie, ze za bardzo stersuje mnie to mierzenie, sprawdzanie i często mi powtarza, żebym tego nie robiła, bo widzi jak się tymi różnymi obserwacjami denerwuje- i ma racje. On mi tłumaczy, że chce się bardzo ze mną starać, ale nie chce, żeby mnie to dodatkowo stresowało, i mówi, ze jak będzie miało się nam udać to i bez tych wszystkich pomiarów wyjdzie....
ehhhhStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Brzuch w miarę OK, momentami mnie jakoś zaboli, chciałabym powiedzieć, że nietypowo- ale nie będę sobie wkręcać...Rano było gorzej- w pracy nie mam nawet czasu myśleć, czy coś mnie boli, czy nie... a teraz na razie spokój. A Ty? czujesz coś na @ ? Oby nie Albo nie myśl o tym jak jaStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
No faktycznie U Ciebie to "na dwoje babka wróżyła" ale lepiej, zeby na zielony punkcik na wykresie
Moje objawy... hmmm ta niska temp- tyle tylko,że mierzę dopiero od 2 dni- ale wcześniej to w pracy chodziłam z wypiekami na twarzy i czułam "ciepełko", teraz jest normalnie dziś i wczoraj trochę ten brzuch. Piersi w ogóle- a dziwne bo zawsze mnie bolą przed @ co do szyjki to się nie wypowiadam, bo jeszcze nie umiem określić.
No i mam wieczorami lekkie mdłości, ale to mi się w kilku ost cyklach zdarzało na 2-3 dni przed @
Hmm..nic więcejStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Eh tam! Rano miałam większą załamkę Po prostu jesteśmy wyjątkowymi parami, które mają udowodnić innym, że nie wszystko w życiu przychodzi łatwo i potrzeba dużo pokory, a jeśli się uda to wiemy jak to uszanować i docenić
Amelia San lubi tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012