Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Wiem, że Ci ciężko Kochana I bardzo mnie to boli w środku jak czytam , a nic nie mogę zrobić ..
Dziewczyny dobrze doradzają, zamów sobie dziś obiad do domu :* i odpoczywaj To jest teraz najważniejsze, żebyś się nie przemęczała -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Podpisuję się pod tym rękoma i nogami.
Ja jak poznałam mojego męża to po 4 miesiącach od dni poznania zaręczyluśmy się
A ja dla niego, rzuciłam dotychczasowego partnera, ten związek i tak był na wymarciu, bardzo w nim cierpiałam, z kolei jak zobaczyłam (tak właśnie - zobaczyłam) mojego małża wchodzącego do pubu w którym piłam z koleżanką bro, to mówie - ja cię kręce mój ideał.... no i okazało się, że mamy wspólnych dobrych znajomych i tak się zaczęłoAmelia San lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie, ale jakże tutaj mogło być inaczej
A więc postanowione - zmieniam lekarza, co pewnie nie będzie takie łatwe, żeby kogoś kompetentnego znaleźć. W międzyczasie zrobię badania. Kurczę, ja też mam bojowe nastawienie, ależ WY motywujecie!
Prima trzymaj się! Myśl pozytywnie bo to baaardzo dużo daje. Musi być dobrze, nie ma innej opcji, nawet nie przyjmuję tego do wiadomości! A co do zachcianek to dziewczyny dobrze mówią - zakupy przez internet, do domu. Rozpieszczaj sięAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Podpisuję się pod tym rękoma i nogami.
Ja jak poznałam mojego męża to po 4 miesiącach od dni poznania zaręczyluśmy się
Najpierw to ja o niego zabiegałam (zrobiłam ten pierwszy krok), potem chciałam się go pozbyć, ale dziad był uparty i chwała mu za to szkoda tylko, ze tak się potem ociągał widocznie tak miało być teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i nie wyobrażamy sobie życia osobno-widziałam to w jego oczach 11 listopada, gdy wpadłam na plac budowyMaleficent wrote:A ja dla niego, rzuciłam dotychczasowego partnera, ten związek i tak był na wymarciu, bardzo w nim cierpiałam, z kolei jak zobaczyłam (tak właśnie - zobaczyłam) mojego małża wchodzącego do pubu w którym piłam z koleżanką bro, to mówie - ja cię kręce mój ideał.... no i okazało się, że mamy wspólnych dobrych znajomych i tak się zaczęłoMaleficent, PrimaSort, Paulina48 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O widzę tu o wielkich miłościach mowa:)
Nie wiem czy padnie rekord my od oficjalnej daty kiedy jesteśmy razem 7.11 zaręczyliśmy się uwaga 24.12
a mój skarb już podczas wyjazdu na początku grudnia łaził w poszukiwaniu pierścionka zaręczynowego...co prawda ze ślubem było gorzej mieliśmy plan brać ślub latem...a problemy z dokumentami (tak to jest być obcokrajowcem) sprawiły że musieliśmy się dostosować do zaświadczeń i padło na ślub cywilny aż w styczniu...brrr...
za to kościelny już mieliśmy w sierpniu jak chciałam ( co prawda prawie po dwóch latach)PrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
mój Tomi po 5 latach dał pierścionek! Na plaży w Bułgarii na wakacjach wieczorem przy świetle księżyca. Myślałam, że dostane rok wcześiej na wakacjach i byłam bardzo zawiedziona i na wszystkich zdjęciach mam obrażoną minę
Amelia San, Maleficent, littleladybird, PrimaSort, 100krotka:), ewelinka2210, Marta29, Paulina48 lubią tę wiadomość
Ginka
-
Wedmoczka wrote:O widzę tu o wielkich miłościach mowa:)
Nie wiem czy padnie rekord my od oficjalnej daty kiedy jesteśmy razem 7.11 zaręczyliśmy się uwaga 24.12
a mój skarb już podczas wyjazdu na początku grudnia łaził w poszukiwaniu pierścionka zaręczynowego...co prawda ze ślubem było gorzej mieliśmy plan brać ślub latem...a problemy z dokumentami (tak to jest być obcokrajowcem) sprawiły że musieliśmy się dostosować do zaświadczeń i padło na ślub cywilny aż w styczniu...brrr...
za to kościelny już mieliśmy w sierpniu jak chciałam ( co prawda prawie po dwóch latach)
A Twój mąż Polak?PrimaSort lubi tę wiadomość
Ginka
-
Ginka wrote:A Twój mąż Polak?
Nie pochodzi z Ukrainy...teraz to już mamy obywatelstwo ale kiedy zakochaliśmy się w sobie to byliśmy obcokrajowcamiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Ginka wrote:a długo mieszkasz w PL?
tak 1/3 swojego życia
przyjechałam do Polski w 2002 roku i zostałamPrimaSort, ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Ginka wrote:tak myślałam bo piszesz pięknie
dzięki w międzyczasie ukończyłam filologie polską
no i specjalizacja redaktorsko-medialna zobowiązujeAmelia San lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Ginka wrote:O jaaaa no to podziwiam A pracujesz w zawodzie?
nie teraz mało kto pracuje w zawodzie...a żyć za coś trzeba
poza tym pozmieniały mi się priorytety życiowe...i już nie fascynuje mnie latanie po mieście w poszukiwaniu newsów...stara się robię chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:27
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyGinka wrote:mój Tomi po 5 latach dał pierścionek! Na plaży w Bułgarii na wakacjach wieczorem przy świetle księżyca. Myślałam, że dostane rok wcześiej na wakacjach i byłam bardzo zawiedziona i na wszystkich zdjęciach mam obrażoną minę
Padłam jak przeczytałam o tych obrażonych zdjęciach :D Dobre!
Broszka w imieniu matki założycielki, która poszła pychcić cos zapewne pysznego na obiad, wypowiem się ja - opowiedz coś o sobie, ile masz lat, co porabiasz w życiu jak długo się starasz.. tyle ile uważasz za stosowne w opowiadaniu o sobie na tymże jakże zacnym portaluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:34
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Padłam jak przeczytałam o tych obrażonych zdjęciach :D Dobre!
Broszka w imieniu matki założycielki, która poszła pychcić cos zapewne pysznego na obiad, wypowiem się ja - opowiedz coś o sobie, ile masz lat, co porabiasz w życiu jak długo się starasz.. tyle ile uważasz za stosowne w opowiadaniu o sobie na tymże jakże zacnym portalu
Hmm a więc rocznik '88, pracuje w handlu, razem z mężem w jednej firmie, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę. Dzięki Bogu jeszcze się nie pozabijaliśmy:P małżeństwem jesteśmy od lipca, staramy się 4 cykl obecnie.
Mam takie cudne zwierzę jak na avatarze i nie oddałabym za skarby świata:)
To tak po krótce. Jeżeli macie ochotę to pytajciePrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość