X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, odpoczywaj. Wykorzystaj L4 na maksa, a w pracy biurowej, jeśli nie ma stresu jest w porządku. Nie powinno to przeszkadzać. Niech tylko ten wstrętny krwiak się wchłonie i krwawienie ustanie. A maleństwo niech się prawidłowo rozwija <3

Zmiana avatara=zmiana nastawienia. Teraz jestem w bojowym nastroju, gotowa do walki. Bojowej biedronki nie znalazłam w czeluściach Internetu, ale taka gotowa do lotu się nadaje idealnie ;)

Amelia San, PrimaSort, Maleficent lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Primciu <3 Kochana <3 eh czuje sie taka bezradna a tak bym chciala Ci jakos pomoc...musi byc dobrze nie ma innego wyjscia!!! to w poniedzialek wizytujemy razem<3

Litelku pomimo przeczucia ze pojawi sie wczesniej bede wierzyc w to ze poczeka vhoc do 1 stycznia:)

Moj to Pawel :) Lukasz to moja pierwsza milosc:D
    Na którą masz? Ja na 17:00

• ewelinka2210 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primka <3 wiem, że ci cięzko, ale spórbuj byc dobrej myśli, teraz to bardzo ważne dla maluszka <3 mocno Cię przytulam :*

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och Boze zle powiedzialam moja pierwsz wielka milosc to Pawel....pozniej byl Lukasz :)

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Mam awersję do Łukaszów, wcześniej przed moich mężem miałam praktycznie samych Łukaszów i każdy był .... szkoda gadać :/ Z kolei małż Littlciaka jest pewnie wdechę ;)

Jest! :D i to moja pierwsza miłość (i ostatnia) :D nie licząc tych wczesnoszkolnych :P i aktorów, do których wzdychałam pod telewizorem :D

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

Kciuki za wizytę <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

15;20 podobno ma byc tylko usg ale chciala bym z nim pogadac na pare tematow.

Littelku podoba mi sie Twoje nastawienie:)

littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Priimcia :( Ja również chciałabym Ci jakoś ulżyć w cierpieniu :( Całym sercem jestem z Tobą <3 Wiem, że strach Cię nie opuszcza, to normalne wtej sytuacji ale wierzę, że wszystko będzie dobrze :*
    Oj Amelko tak mi ciężko :-(
    Teraz siedzę sama w domu, mąż nie wiadomo o której wróci z pracy. Mam nadzieję, że szybko.
    Eh... Nikt nawet kanapki nie zrobim lodówka pusta. A ja mam ochotę na kanapkę z szynką i ogórkiem kiszonym. Aż płakać mi się chce :-/
    W szpitalu wszystko podane do łóżka, obiad o 12... A tu obiad na 17 albo później...

• Ginka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima musi być dobrze. Wiem, że się boisz ale dzidziuś to czuje więc odpręż się poczytaj książkę, pooglądaj seriale. Fajna jest singielka, W necie obejrz wszystkie zaległe odcinki, albo hiszpański serial El Barco, wciąga!

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, miej takie samo nastawienie przed rozmową z lekarzem. Niech się w końcu określi, żebyś nie musiała się tym martwić i czekać w niewiedzy <3 i oczywiście niech lekarz wybierze najlepsze rozwiązanie dla Ciebie i Lenki <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Teraz siedzę sama w domu, mąż nie wiadomo o której wróci z pracy. Mam nadzieję, że szybko.
    Eh... Nikt nawet kanapki nie zrobim lodówka pusta. A ja mam ochotę na kanapkę z szynką i ogórkiem kiszonym. Aż płakać mi się chce :-/
    W szpitalu wszystko podane do łóżka, obiad o 12... A tu obiad na 17 albo później...

zamów sobie coś na co masz ochotę! Rób sobię jak najwięcej takich przyjemności. A jak lodówka pusta zrób zakupy z dostawą do domku i nie martw się niczym!

PrimaSort, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

Kochana ja Ci zrobie kanapke tylko mow gdzie podeslac kiszonka mam takiego domowego :)

Litelku jak nie bedzie chcial ze mna gadac pojde do kardiologa i dostane skierowanie na cc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Pewnie uznacie mnie za wariatkę, ale przeczytałam calusieńki wątek od samego początku (wszystkie 569 stron:P), więc tak w zasadzie czuję się jak wasza kumpela chociaż wy mnie jeszcze nie znacie. Przeżywałam z wami wszystkie chwile, te dobre i te złe. I nadszedł ten czas, że odważyłam się napisać, aby zasięgnąć waszej porady, bo wiem że tutaj spotkam się ze zrozumieniem i dobrym słowem :)
    Staram się póki co krótko, to raptem 4 cykl. Przed staraniami byłam u lekarza, chciałam się przebadać - stwierdził że to niepotrzebne, zrobił mi cytologię i dał luteinę na wyregulowanie cykli. Po 3 miesiącach cykle niestety się nie wyregulowały, ale miałam nadzieję, że coś zaskoczyło. W 34 dc (poprzednie z luteiną miały 22 i 21 dni) poszłam na kontrolę, zrobił usg, stwierdził, że ciązy nie ma i że owulacji raczej nie było i kazał czekać na @. Ponownie dostałam luteinę i CLO. No i tutaj zaczął się problem. Albo i nie.
    Z jednej strony skoro nie było owulacji to CLO daje mi nadzieję, że coś zacznie się u mnie dziać. Rzeczywiście ostatnio nie czułam moich jajników, czasem jakieś nikłe kłucie. Ale to raptem był jeden cykl, w którym coś zobaczył, więc zastanawiam się czy nie za szybko aby coś takiego stwierdzić. Absolutnie nie narzekam, cieszę się, że coś się dzieje, ale lekarz nie wspomniał mi nic o monitoringu, badaniach (Little pisała o badaniu estradiolu). Co z tego, że wezmę CLO i pójdę na wizytę za 3 miesiące - nadal będę w tym samym miejscu bo nic nie będę wiedziała, jak mój organizm zareagował na lek.

Ale się naprodukowałam:) ale może którejś będzie się chciało przeczytać moje wypociny. I mam nadzieję, że wszystkie jeszcze nie uciekłyście na fb :)

Prima ja też czekam na wieści, trzymam kciuki cały czas za Ciebie!
    Witaj broszka :-)

• Ginka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Jest! :D i to moja pierwsza miłość (i ostatnia) :D nie licząc tych wczesnoszkolnych :P i aktorów, do których wzdychałam pod telewizorem :D

Mój Tomi to też moja pierwsza miłość. Od 6 klasy serce mi szybciej biło na jego widok

Maleficent lubi tę wiadomość

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Prima musi być dobrze. Wiem, że się boisz ale dzidziuś to czuje więc odpręż się poczytaj książkę, pooglądaj seriale. Fajna jest singielka, W necie obejrz wszystkie zaległe odcinki, albo hiszpański serial El Barco, wciąga!
    Oglądam wszystkie od początku i jestem na 28 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Mój Tomi to też moja pierwsza miłość. Od 6 klasy serce mi szybciej biło na jego widok

Ja miałam trochę tych ,,pierwszych miłości,, i przeżyć złych w życiu trochę też.. dały mi się we znaki, dzięki temu wiedziałam czego chcę i nie marnowalam czasu na bzdety i tak pojawił się mój mąż i wiedziałam, że jest moją drugą połową, bach olśnienie i mam nadzieję, że na całe życie ;)

PrimaSort, littleladybird, Ginka, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primus wspaniale stulecie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Ja miałam trochę tych ,,pierwszych miłości,, i przeżyć złych w życiu trochę też.. dały mi się we znaki, dzięki temu wiedziałam czego chcę i nie marnowalam czasu na bzdety i tak pojawił się mój mąż i wiedziałam, że jest moją drugą połową, bach olśnienie i mam nadzieję, że na całe życie ;)
    Podpisuję się pod tym rękoma i nogami.
    Ja jak poznałam mojego męża to po 4 miesiącach od dni poznania zaręczyluśmy się :-)

Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj obecny maz musialstoczyc wielka bitwe o moje serducho...ale jak widac to mu sie udalo :)

PrimaSort, Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    A moj obecny maz musialstoczyc wielka bitwe o moje serducho...ale jak widac to mu sie udalo :)
    Mój też i do dziś ma krzywy palec :-P

Maleficent, 100krotka:), Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ