Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Co do obiadu ja właśnie ugotowałam rosół i zjadłam cały talerz z dużą ilością natki pietruszki i marchewki
Zainspirowałaś mnie
już wiem co będę miała na obiad
teraz odpoczynek się należy wam z kruszynkąPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Hmm a więc rocznik '88, pracuje w handlu, razem z mężem w jednej firmie, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę. Dzięki Bogu jeszcze się nie pozabijaliśmy:P małżeństwem jesteśmy od lipca, staramy się 4 cykl obecnie.
Mam takie cudne zwierzę jak na avatarze i nie oddałabym za skarby świata:)
To tak po krótce. Jeżeli macie ochotę to pytajcie
Haa już Cię lubięza rocznik i za psa, który patrzy na nas z awatara - jest cudny
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Broszka wrote:Hmm a więc rocznik '88, pracuje w handlu, razem z mężem w jednej firmie, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę. Dzięki Bogu jeszcze się nie pozabijaliśmy:P małżeństwem jesteśmy od lipca, staramy się 4 cykl obecnie.
Mam takie cudne zwierzę jak na avatarze i nie oddałabym za skarby świata:)
To tak po krótce. Jeżeli macie ochotę to pytajcie
Ojej ale nie wychowana jestem zapomniałam powitać Cię na naszym wątku(
mea culpa...
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyGinka
Moj tez oswiadczyl mi sie na wakacjach:) na plazy:)
Ostatniego dnia zabral mnie na spacer po plazy tak sobie chodzilismy marudzilismy ze fajnie ze nie chce nam sie do domu wracac usiedlismy gdzies pod bokiem ja poszlam nozkipo moczyc a tan mnie wola i kaze grzebac w kamykach ja grzebiei grzebie i wygrzebalam pudeleczko otwieram a on zostaniesz moja zona...littleladybird, elmalia, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:A ja dla niego, rzuciłam dotychczasowego partnera, ten związek i tak był na wymarciu, bardzo w nim cierpiałam, z kolei jak zobaczyłam (tak właśnie - zobaczyłam) mojego małża wchodzącego do pubu w którym piłam z koleżanką bro, to mówie - ja cię kręce mój ideał....
no i okazało się, że mamy wspólnych dobrych znajomych i tak się zaczęło
Oficjalnie byłam jeszcze z poprzednim partnerem, gdy się w pubie poznałam, ale nie mieliśmy wspólnych znajomych
Po 4 miesiącach mieszklaiśmy razem, po 8 zaręczyny, po półtorej roku ślubAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Haa już Cię lubię
za rocznik i za psa, który patrzy na nas z awatara - jest cudny
Ten który patrzy wyszukany w internecie, ale mój jest identyczny.
Wedmoczka wrote:Ojej ale nie wychowana jestem zapomniałam powitać Cię na naszym wątku(
mea culpa...
Witaj równieżAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Obejrzałam już wszystkie odcinki Singielki. Teraz jestem na bierząco.
Teraz oglądam Wspaniałe Stulecie, 39 odcinek.
Wieczorem będę nadrabiała z mężem Barwy Szczęścia z całego tygodnia
Uwielbiam singielkę
Co do barw, najnowszych odcinków, pamiętaj oglądamy razem, tradycji musi stać się zadośćPrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Uwielbiam singielkę
Co do barw, najnowszych odcinków, pamiętaj oglądamy razem, tradycji musi stać się zadośćDzisiaj chyba nie nadrobimy wszystkiego bo chcę trochę poleżeć. Ale jutro na pewno będę już na bieżąco
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Broszka jak kiedys sobie wybuduje dom na mojej duzej dzielce to takiego piesia sobie sprezentuje
sliczny
Goldeny są przekochane! Śmiejemy się z mężem że to nasze dziecko
Jak mówię do niego rano żeby obudził pana, to wskakuje na łóżko i gryzie męża po uchu, jest niesamowityPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Dziewczynki moje Kochane spadamy z pierwszej strony!! Nie możemy na to pozwolić
Ja fb nie jestem w stanie już dziś ogarnąć, of łatwiej mi nadrabiać. Jutro na 18;20 wizyta
kolorowych snów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:45
ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ginka