Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Co do obiadu ja właśnie ugotowałam rosół i zjadłam cały talerz z dużą ilością natki pietruszki i marchewki
Zainspirowałaś mnie
już wiem co będę miała na obiad
teraz odpoczynek się należy wam z kruszynkąPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Hmm a więc rocznik '88, pracuje w handlu, razem z mężem w jednej firmie, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę. Dzięki Bogu jeszcze się nie pozabijaliśmy:P małżeństwem jesteśmy od lipca, staramy się 4 cykl obecnie.
Mam takie cudne zwierzę jak na avatarze i nie oddałabym za skarby świata:)
To tak po krótce. Jeżeli macie ochotę to pytajcie
Haa już Cię lubię za rocznik i za psa, który patrzy na nas z awatara - jest cudnyPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Broszka wrote:Hmm a więc rocznik '88, pracuje w handlu, razem z mężem w jednej firmie, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę. Dzięki Bogu jeszcze się nie pozabijaliśmy:P małżeństwem jesteśmy od lipca, staramy się 4 cykl obecnie.
Mam takie cudne zwierzę jak na avatarze i nie oddałabym za skarby świata:)
To tak po krótce. Jeżeli macie ochotę to pytajcie
Ojej ale nie wychowana jestem zapomniałam powitać Cię na naszym wątku (
mea culpa...
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyGinka Moj tez oswiadczyl mi sie na wakacjach:) na plazy:)
Ostatniego dnia zabral mnie na spacer po plazy tak sobie chodzilismy marudzilismy ze fajnie ze nie chce nam sie do domu wracac usiedlismy gdzies pod bokiem ja poszlam nozkipo moczyc a tan mnie wola i kaze grzebac w kamykach ja grzebiei grzebie i wygrzebalam pudeleczko otwieram a on zostaniesz moja zona...littleladybird, elmalia, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:A ja dla niego, rzuciłam dotychczasowego partnera, ten związek i tak był na wymarciu, bardzo w nim cierpiałam, z kolei jak zobaczyłam (tak właśnie - zobaczyłam) mojego małża wchodzącego do pubu w którym piłam z koleżanką bro, to mówie - ja cię kręce mój ideał.... no i okazało się, że mamy wspólnych dobrych znajomych i tak się zaczęło
Po 4 miesiącach mieszklaiśmy razem, po 8 zaręczyny, po półtorej roku ślubAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Haa już Cię lubię za rocznik i za psa, który patrzy na nas z awatara - jest cudny
Ten który patrzy wyszukany w internecie, ale mój jest identyczny.
Wedmoczka wrote:Ojej ale nie wychowana jestem zapomniałam powitać Cię na naszym wątku (
mea culpa...
Witaj równieżAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Obejrzałam już wszystkie odcinki Singielki. Teraz jestem na bierząco.
Teraz oglądam Wspaniałe Stulecie, 39 odcinek.
Wieczorem będę nadrabiała z mężem Barwy Szczęścia z całego tygodnia
Uwielbiam singielkę
Co do barw, najnowszych odcinków, pamiętaj oglądamy razem, tradycji musi stać się zadośćPrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Uwielbiam singielkę
Co do barw, najnowszych odcinków, pamiętaj oglądamy razem, tradycji musi stać się zadośćMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Broszka jak kiedys sobie wybuduje dom na mojej duzej dzielce to takiego piesia sobie sprezentuje sliczny
Goldeny są przekochane! Śmiejemy się z mężem że to nasze dziecko
Jak mówię do niego rano żeby obudził pana, to wskakuje na łóżko i gryzie męża po uchu, jest niesamowityPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Dziewczynki moje Kochane spadamy z pierwszej strony!! Nie możemy na to pozwolić
Ja fb nie jestem w stanie już dziś ogarnąć, of łatwiej mi nadrabiać. Jutro na 18;20 wizyta
kolorowych snów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:45
ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ginka