Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich
Dobre magiczne moce nie są złe
Prima jak się czujesz??Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak glaskalyscie ze mala az spokojnie spi od paru godzin
Broszka glowa do gory bedzie dobrze
Primka mdlosci dobry znak ale niech Cie nie mecza juz rosnijcie tam zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:07
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Leciutkie mdłości ale takie delikatne.
Plamienie brązowe tylko na papierze.
Dzisiaj zaczęłam 8 tydzień (7 tygodni 0 dni)
Widzisz jeszcze 32 tyg i będziesz się zbierała na porodówkę
Spokój i odpoczynek a Tobie dużo pozytywnej energiiAmelia San, littleladybird, PrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Witaj
A co się stało moja droga, że źle Ci się dzień zaczął? Niechaj się poprawi Jesteśmy młode, piękne, niedługo z wózkami będziemy latać, nie ma co tracić nerwów na inne sprawy
Już się uspokoiłam. Ale bardzo nie lubię niesłownych ludzi. W skrócie - ktoś kto miał coś dla nas wykonać w poniedziałek od soboty nie odbierał telefonu, miał się odezwać we wtorek, oczywiście nie oddzwonił, a dzisiaj rano okazało się, że owszem - może to zrobić ale za dwa tygodnie. No myślałam że szlag mnie trafi! Mógł od razu powiedzieć a nie zbywał mnie 3 dni. Ehhh. Ale wdech - wydech i jest już ok:) Na szczęście znalazłam kogoś innego.
PrimaSort wrote:Mam nadzieję, że do końca przyszłego roku wszystkie będziemy miały taki widok w domu:
niemowle-ruchomy-obrazek-0121.gif
Hehe oby oby nie ma innej opcji. Przecież wisi kolejna ciąża w powietrzu, ciekawe tylko na kogo trafi
Co mi się dzisiaj śniło! Miałam dziecko, dziewczynkę, taką malutką i tak bardzo bałam się że zrobię jej krzywdę, uważałam na każdy ruch. A jak była głodna to nakarmiłam ją schabowym z ziemniakami i surówką - niemowlaka:P Dopiero potem jakaś kobieta (chyba moja mama) powiedziała, że przecież mogę nakarmić ją piersią Niestety się przebudziłam i nie wiem co było dalejPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka tez strasznie nie lubie takich ludziow a niestety coraz wiecej ich jest;/
Ewelinka mamnadzieje ze blyskawicznie Ci zleci
Primka na jakiej stronie znalazlas takie biedroneczki? Ja jak zobaczylam ta
tez pomyslalam o naszej Littel
a jak to to o Amci
Mal prawie jak Twoj osiel:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:45
ewelinka2210, Amelia San, Maleficent, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny