Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotko czadowe obrazki,mój konioosioł jest pod wrażeniem brata w dodatku zwariowane kociambry i biedronki też przypadły mu do gustu, we areee family
Am powiem, Ci, że jeden mój typ się sprawdził, ale węch dalej wyostrzony, dobrze, że się tych wirusów nałapałaś, bo ja przy tym 29 się zatrzymałam z mym spuchniętym od smarków kinolem100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:
Nie przywiązałam uwagi z jakiej strony to miałamAmelia San lubi tę wiadomość
-
Am nie no wiem, tak sobie narzekam, ale i tak mam super godziny pracy, choc to wstawanie rano wykancza czasem, ale za to potem więcej czasu po południu
Male kiedy u mnie coś wyniuchasz? Prosze - wyniuchaj coś
Kuń piekny 100krotkoAmelia San, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Littleladybird a co u Ciebie?
U mnie w porządku, dziękuję od dziś faszeruję się clo. Nie odnotowałam żadnej zmiany w samopoczuciu (rano czułam się iepsko, ale to przez to, ze wczoraj poszalałam z winem ), więc liczę, że skutki uboczne mnie oszczędzą I mam nadzieję, że zaskoczę w pierwszym cyklu, czyli za jakieś 2 tygodnie będę w ciąży, ale nie będę o tym jeszcze wiedzieć
Prima mam nadzieję, że te plamienia szybko się skończą jak samopoczucie?
Am, miłej pracy, niech czas szybko zleci
100krotko, ciocia little też głaszcze brzuszek
Mal, zwalcz chorobę, bo za ok. 4 tyg. musisz mieć nochala w pełnej gotowości, ktoś musi wyniuchać moją ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:43
PrimaSort, Maleficent, ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matkobosko ja to się naniucham, ale nic, dla Was wszystko, zafunduje mu kuracje ze spryskiwaczem i będzie w pełnej gotowości
Prima, super, że samopoczucie jest dobre, odpoczywaj i jedz tyle pomidorówy, ile tylko dusza zapragnie Nadrobiłaś barwy?ewelinka2210, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:O matkobosko ja to się naniucham, ale nic, dla Was wszystko, zafunduje mu kuracje ze spryskiwaczem i będzie w pełnej gotowości
Prima, super, że samopoczucie jest dobre, odpoczywaj i jedz tyle pomidorówy, ile tylko dusza zapragnie Nadrobiłaś barwy?Maleficent lubi tę wiadomość