Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Nie lubię jak Ci smutno
Chciałabym Ci wnieść trochę słońca ale to chyba tylko Male potrafi
Buziaczki dla Ciebie :* Tulę mocno
Ej ej każda potrafi Płatku, żeby Ci było weselej, musisz częściej do nas zaglądać
ewelinka2210 wrote:U mnie szał temperaturowy - ale dziwny spadek - tylko mi źle podstawową wyznaczył chyba - mierzyłam mało przed owu i były na początku cyklu, podczas miesiączki takie dziwnie wysokie te temperatury.
Ale u nas wieje Ale ja się dobrze w taką pogodę czuję
A no szał, ale to nic, już Ci się jeden cycek na wykresie utworzył a to dobry omen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 09:39
Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Tak, czuję się dobrze. Na razie żadnych objawów odbiegających od normy. Zastanawiam się tylko, czy będę czuła pracę jajników.
Prima, witaj wyspałaś się?
Tak czytam o tym Waszym clo i dla mnie to czarna magia. Ja zupełnie nie wiem o co chodzilittleladybird lubi tę wiadomość
-
Prima, jesteśmy na wspomagaczach owulacji po clo mają rosnąć ładne pęcherzyki i maja być zdolne do zapłodnienia.
Marleni, a oprócz tego gorąca czułaś coś jeszcze? Mi na razie jest zimno, ale u mnie to standard. Trochę zaczyna mnie boleć głowa, ale to pewnie dlatego, że coś mnie rano podkusiło i zamiast kawy, zrobiłam herbatę -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Witam wystrzałowe Babaeczki
Dzisiaj rano się obudiłam i pierwsza myśl: ciekawe ile namachały?
Na szczęście nadrobiłam tu i tam
Little super, że czujesz się dobrze po clo
Płatku, Male dobrze radzi Podpisuję się pod tym
Male
Prima jakie dziś zachcianki?
Miłego dnia
-
PrimaSort wrote:Tak wyspałam
Tak czytam o tym Waszym clo i dla mnie to czarna magia. Ja zupełnie nie wiem o co chodzi
Clo to stymulacja jajników
Ciesz się, że nie musisz wiedzieć co to jest Ja bym dużo rzeczy nie chciała wiedzieć o tych sprawach
Amelia San lubi tę wiadomość
Ginka
-
littleladybird wrote:Prima, jesteśmy na wspomagaczach owulacji po clo mają rosnąć ładne pęcherzyki i maja być zdolne do zapłodnienia.
Marleni, a oprócz tego gorąca czułaś coś jeszcze? Mi na razie jest zimno, ale u mnie to standard. Trochę zaczyna mnie boleć głowa, ale to pewnie dlatego, że coś mnie rano podkusiło i zamiast kawy, zrobiłam herbatę
Littelku, mnie boli głowa od wczoraj a ja Clo od jutra biorę
Ginka
-
nick nieaktualny
-
Ginka wrote:Littelku, mnie boli głowa od wczoraj a ja Clo od jutra biorę
Mnie w sumie też pobolewa juz od dwóch dni, ale dzisiaj to ewidentnie z braku kawy
Marleni wrote:Ja ogólnie po CLO chodziłam rozdrażniona, i miałam jeden cykl że tak bolało mnie podbrzurze w czasie owulacji, że w ogóle nie miałam ochoty na sex, po prostu pobudza owulacje i dlatego takie moga być odczucia, ale nie muszą
Littel to nie zmieniaj przyzwyczajeń, bo widzisz jak to się kończy
aaa i cycki bardziej wrażliwe miałam i pełne już mnie zaczynają swędzeć
Mnie cycki trochę bolą, ale bolały mnie już przed @ i teraz to się utrzymuje, więc to też nie od clo. chyba że tak zadziałał mój umysł i świadomość, że będę brać clo wywołała te wszystkie dolegliwości
Prima, a jakieś domowe sposoby na ból zęba? Może goździk? Mój tata zawsze wkładał sobie goździk w zęba, gdy go bolał, a musiał czekać na wizytę u dentysty. -
Ponoć tak, jeśli będzie na odpowiednim poziomie. nie wiem dokładnie jak to będzie, ale nawet w ulotce jest napisane, że albo monitoring usg, albo badanie z krwi. Ciekawe tylko, czy po badaniu estradiolu będzie wiadomo, czy pęcherzyk pęknie...
-
Marleni wrote:Ja ogólnie po CLO chodziłam rozdrażniona, i miałam jeden cykl że tak bolało mnie podbrzurze w czasie owulacji, że w ogóle nie miałam ochoty na sex, po prostu pobudza owulacje i dlatego takie moga być odczucia, ale nie muszą
Littel to nie zmieniaj przyzwyczajeń, bo widzisz jak to się kończy
aaa i cycki bardziej wrażliwe miałam i pełne już mnie zaczynają swędzeć
Nie no jak jest albo monitoring albo krew przy stymulacji to ok, ale bez niczego to serio nie wiem po co się lekami faszerować, jak nie wiadomo co się tam dzieje. No ale lekarze nam każą brać leki i coś radzą i bądź tu człowieku mądry. No ale przecież do końca roku i początkiem następnego wszystkie już w ciąży będziemy, więc nie mamy się czym przejmować
A na moim wykresie to jakby prawie dwa cycki są Także wiecie
Amelia San lubi tę wiadomość