Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Jak to? Tynypic.pl i tam wstawiasz zdjęcie na serwer. A potem kopiujesz adres i tu piszesz:
Dziękuję, już będę umiała
Amelia San wrote:Ale miałaś sen Śniło mi się dzisiaj, że poszłam do kina, a tam na siedzeniach spały bociany małe i duże
Hehe co ta nasza wyobraźnia wymyśla:D Zawsze mnie to nurtowało jak to jest że nam się coś śni...
Niuchajcie niuchajcie, jeszcze trochę i na naszym(o ile mogę tak napisać) wątku będą same ciężarówki!
Znów się ociągacie i spadniemy z pierwszej stronyPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:No wszystko pięknie, ale która ciążę Male wyniucha? ?Chyba w ramach rewanżu musimy wspólnie dla niej nieichac
Och maj lejdis poproszę, poproszę, ależ owszem, nie pogardzę extra niuhem, powiedzmy w styczniu, stoi? ;*ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Jak tam po CLO czujesz się ok?
Czy masz jakieś dolegliwości ?
Ja jak pierwszy raz brałam to miałam udrzenia gorące takie, że współczuje sobie na menopauze
Odpukać, nie zauważam żadnych zmian czuję się normalnie dziękujęMarleni, PrimaSort, Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ginka powodzenia w cyklu z clo
U mnie szał temperaturowy - ale dziwny spadek - tylko mi źle podstawową wyznaczył chyba - mierzyłam mało przed owu i były na początku cyklu, podczas miesiączki takie dziwnie wysokie te temperatury.
Ale u nas wieje Ale ja się dobrze w taką pogodę czuję
Miłego dnia Wam wszystkim życzę -
ewelinka2210 wrote:Cześć
Ginka powodzenia w cyklu z clo
U mnie szał temperaturowy - ale dziwny spadek - tylko mi źle podstawową wyznaczył chyba - mierzyłam mało przed owu i były na początku cyklu, podczas miesiączki takie dziwnie wysokie te temperatury.
Ale u nas wieje Ale ja się dobrze w taką pogodę czuję
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Dzięki Ewelinko ;*
Jutro pierwsza tabletka
Littelku, Marleni bierzesz chwilę przed jedzeniem Clo?Ginka
-
Cześć dziewczyny
U nas też pogoda nieciekawa, ale nie narzekam. Szkoda było mi tylko rano wstawać, tak dobrze mi się spało dzisiaj
Ewelinka, temperaturą się nie przejmujemy za bardzo jest dosyć dokładnym wyznacznikiem, ale też często świruje w ciążowych wykresach, a takiego Ci życzę
Ginka, ja biorę clo rano przed śniadaniem. W ulotce było napisane, że przed posiłkiem, więc łykam tabsa, popijam wodą i wcinam kanapki
Miłego dniaewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny