Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Przy 29-tym? Ojej to muszę jeszcze poczekać 13 cykli... Nie martw sie, teraz nie zobaczę dwóch kresek, mój wykres to jedna wielka klapa
Ej
Ej
Ej
29 listopada, bez takich
I wcale bym nie była zmartwiona, byłabym przeszczęśliwa!
A jeszcze bardziej jakby był podwójny dwukreskowy sikacz
Tak czy siak - będzie wspanialeAmelia San lubi tę wiadomość
-
Marleni, dzięki za odp w sprawie clo
El, @ nie przyjdzie (nie może), więc nie ma znaczenia, co powiedział gin. A po drugie po czym stwierdził, że @ będzie za dwa tyg? Kciuki za gwiazdkowy prezent
Am, 29 wysikujesz dwie kreski. Myślę, że to właśnie Mal czuje swoim czułym noskiem
Ginka, ja jestem bardziej wymagająca chcę tu wysyp ciąż i już!Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAh ciezkomi sie ostatno odnalesci polapac wybaczcie:)
Primka mam nadzieje ze sytuacja z mezem sie wyjasnila...uwazaj na siebie Kochana mysl o dzidzi i koniecznie pisz co i jak. Tule mocno
Broszka podziwiam przeczytac caly watek szacun:) ja czasami nie daje rady nadrobic kilku stron ;/
Tez jestemza zmiana lekarza:)
Litelku na Lenke jeszcze troszke ok 54 dni mam nadzieje i wierze w to mocno i bede sie za to modlic zeby do tego czasu u karzdej z was w brzuszku pokazalsie maly lokator
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
Dzisiaj już tylko plamię na brązowo - stara krew.
Strasznie mnie wytrzęsło jak jechaliśmy mimo poduszki pod tyłkiem. I dziś jestem lekko obolała w okolicach podbrzusza.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady. -
Witam sie z Wami Kochane Pracy trochę, ale jeszcze trochę i będzie weekend
Broszka witaj, rozgość się
Male znowu ciąże czuje Czekamy w takim razie na ten wysyp w nowym roku
Primka odezwij się
Miłego dnia Wam życzę Kochane
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
Strasznie mnie wytrzęsło jak jechaliśmy mimo poduszki pod tyłkiem. I dziś jestem lekko obolała w okolicach podbrzusza.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady.
Kochaniutka, ściskam mocno tak bym chciała Ci pomóc i ulżyć trochę nie wyobrażam sobie nawet, przez co teraz przechodziszAmelia San, PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady.
Prima jesteś
teraz dużo odpoczynku kochana...to krwawienie to pewnie po podróży
Będzie dobrze musi być...
Przesyłam moc pozytywnych myśli i energii na poprawę stanu psychicznego :*PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
USG nie robili.
Ten krwiak, jeszcze daje się we znaki, musi się wchłonąć jak najszybciej i ma już być dobrze. Dużo odpoczywaj, może pomyśl już nad zwolnieniem ciążowym.
Buziaki kochana i kciuki wielkie za Was wszystkie trzymamy ;*PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimciu Kochana eh czuje sie taka bezradna a tak bym chciala Ci jakos pomoc...musi byc dobrze nie ma innego wyjscia!!! to w poniedzialek wizytujemy razem<3
Litelku pomimo przeczucia ze pojawi sie wczesniej bede wierzyc w to ze poczeka vhoc do 1 stycznia:)
Moj to Pawel Lukasz to moja pierwsza milosc:DAmelia San, PrimaSort, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Ten krwiak, jeszcze daje się we znaki, musi się wchłonąć jak najszybciej i ma już być dobrze. Dużo odpoczywaj, może pomyśl już nad zwolnieniem ciążowym.
Buziaki kochana i kciuki wielkie za Was wszystkie trzymamy ;*
Z ciążą są za duże komplikacje aby ryzykować pracą tym bardziej, że rokowania są 50/50. Muszę jakoś przetrwać do końca roku. Zostało półtorej miesiąca. No chyba, że wcześniej coś pójdzie nie tak. Ja mam pracę biurową.Maleficent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Primciu Kochana eh czuje sie taka bezradna a tak bym chciala Ci jakos pomoc...musi byc dobrze nie ma innego wyjscia!!! to w poniedzialek wizytujemy razem<3
Litelku pomimo przeczucia ze pojawi sie wczesniej bede wierzyc w to ze poczeka vhoc do 1 stycznia:)
Moj to Pawel Lukasz to moja pierwsza milosc:D
Mam awersję do Łukaszów, wcześniej przed moich mężem miałam praktycznie samych Łukaszów i każdy był .... szkoda gadać Z kolei małż Littlciaka jest pewnie wdechę -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Póki co mam L4 do końca tygodnia.
Z ciążą są za duże komplikacje aby ryzykować pracą tym bardziej, że rokowania są 50/50. Muszę jakoś przetrwać do końca roku. Zostało półtorej miesiąca. No chyba, że wcześniej coś pójdzie nie tak. Ja mam pracę biurową.
Niechcący polubiłam. To nie jest najgorzej, natomiast, oszczędzaj się dużo.Rokowania będą dobre, musi ten krwiak zje...y zniknąć, musi być dobrze i będzie!!!Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość