Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrima to i jak dorzucę swoje trzy grosze.. Przede wszystkim postaraj się nie denerwować, najważniejsze teraz jest Twoje dziecko, jak Cię małż solidnie wkurzy powiedz mu przez telefon - a olać Cię, noszę Twoje dziecko, więc muszę być teraz w dobrym zdrowiu psychicznym, Ty nie masz czasu rozmawiać, ja nie mam czasu i energii się Tobą przejmować, bo są ważniejsze sprawy na głowie. Bynajmniej ja bym tak zrobiła.
Chłop może trochę oczy roztworzy. Miałabym szczerą nadzieję.
Buziaki dla Ciebie i malucha :*ewelinka2210, Amelia San, Wedmoczka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Oj Primka, dziewczyny już wszystko napisały, przejrzy na oczy, może teraz jest chamski bo mu głupio? Najważniejsze - nie odpuszczaj - niech zrozumie. To nie Ty się czepiasz, to Ty leżysz w szpitalu i po takich przejściach, nawet jak byś foszyła, to masz do tego prawo. A już na pewno fochem i czepianiem się nie jest to że, chcesz z mężem porozmawiać i być, szczególnie jak jesteś w szpitalu.
Pamiętaj, że my tu jesteśmy dla CiebieAmelia San, Wedmoczka, PrimaSort, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marleni Kochana łykam niepokalanka od 21 października W lipcu br. prolaktynę miałam w normie, ale w górnej granicy. Potem 3 miechy brałam castagnusa, ale to była chyba za mała dawka. W październiku (jak byłam w szpitalu) zbadali mi prolaktynę i była w połowie normy. Na forum dziewczyny polecały niepokalanka ze swansona, więc kupiłam i jem, ale albo na mnie nie działa, albo potrzebuje więcej czasu by zadziałać
-
Witam się Kochane Ale mi się nie chciało dziś wstawać... Masakra...
No i jeszcze pralka mi wodę wylewa i całe rano zamiast śnidanie robić to wycierałam podłogę, mąż potem doszedł, bo bym nie zdążyła
Wszystkim z clo życze powodzenia Na mnie nie działał negatywnie , tzn. normalnie się czułam, ale miałam ZERO śluzu, pomimo wiesiołka, siemienia itd. Dlatego zmienilysmy na lamettę. No i endo mi upośledzał, pomimo wspomagaczy naturanych. Ja też stosowałam niepokalanek, ale teraz robię miesiąc przerwy. Zacznę od nastepnego cyklu. Teraz zioła ojca sroki piłam
Miłego dnia Wam życzę
Primka jak tam? Kiedy masz usg? Przytulam -
Ginka wrote:hejka,
A lametta to coś w stylu Clo?
Tak, tylko ni eupośledza endo ani sluzu - inaczej letrozol - jest wątek o stymulacji letrozolem na stanaich z pomoca medyczna. Jak dla mnie spoko ten lek i moja lekarka uważa, że jest lepszy od clo właśnie dlatego że nie ma tylu skutków ubocznych. Ale tez każdy inaczej na lek reaguje - może Ty żadnych skótków ubocznych mieć nie bedziesz i tego Ci życze
Ale tu pustki - pewnie siedzą tam gdzie myślę -
Uff, nie tylko ja gubię się na fb
A co do clo to ja czuję podniecenie wiecie, to będzie dla mnie pierwszy cykl z realną szansą na ciążę (o ile dobrze zareaguję na ten lek). Pierwszy w całej karierze.ewelinka2210, Ginka, elmalia lubią tę wiadomość