Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z reguły też tak długo nie śpię, ale już od dłuższego czasu nie mogę się wyspać i skoro tak długo spałam to znaczy, że potrzebowałam naprawdę odpocząć. A mój mąż skutecznie mi to utrudnia
Zaplanowałam aktywny weekend no i mam: pranie, sprzątanie. I zaczęłam rytuał przywoływania deszczu i na pewno u nas będzie padać zawsze tak jest, gdy umyję okna więc ze spaceru nici, ale wybieramy się do kina wieczorem
Sarenko takie imprezy to fajna odskocznia raz na jakiś czas można zaszaleć ja wyszaleję się za dwa tygodnie: idę na panieński koleżanki
Miałam się tutaj nie pojawiać przez weekend, ale jakoś nie mogę jestem od Was uzależniona chyba ale nie narzekamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:57
Amelia San lubi tę wiadomość
-
No widzę, że prawie każda z nas aktywnie spędza czas, ale z doskoku każda tu zajrzy hehe Nie wiem, jak wyglądacie i jakie jesteście w rzeczywistości, ale bardzo lubię sobie z Wami poplotkować :)W życiu bym nie pomyślała, że takie miłe osoby tu spotkam
Gdybym wiedziała jak tu się wkleja fotki, to pokazałabym wam jakich krzaczków szukamy. Niby w tych szkółkach jest tego pełno- ale jak się czegos konkretnego chce to jest ciężko.littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Ami, tak mąż też w policji, ale inny wydział. Wczoraj właśnie 2 policjantów odchodziło na emeryture i robili pożegnanie. Było 80 osób Niestety ale dopiero do siebie doszłam. Wzięłam prysznic, umyłam włosy i piję herbate z cytryną bo kac Nigdzie nie wyszłam tylko spałam, nie miałam siły A a 22 do roboty. Na szczęście tylko do 6. Wstałam tylko na chwilę, usmażyłam sobie 2 pęta kiełbachy i znowu spać
Am też chciałam kota, ale są dwa psy poza tym kolejny obowiązek i ta sierść w domu...bleee. -
No proszę, nauczyłam się wklejać szukamy podobnych roślinek do tych. Mam właśnie nawet w podobnym kształcie miejsce do zagospodarowania. Kamyszki mamy już z ubiegłorocznej innej inewstycji. Teraz roślinek brakuje. :)Ten na pniu będzie podobny, tylko, że świerk kaukaski, będzie miał zgrabne szyszki i krótsze igłyStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Znalazłam fajną i prostą w obsłudze stronke, gdzie po wklejeniu linku tutaj, od razu wkleja się zdjęcie.
http://pl.tinypic.com/
po wybraniu zdjęcia i wpisaniu kodu, trzeba wybrać pole drugie, tam jest link zAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Śliczny krzaczek!
My wrócilismy z zakupów i nogi mnie bolą. Nakupowałam trochę ciuszkód i stwierdziłam, że musze schudnąć. Odkąd się staramy przestałam chodzić na fitness . W drugiej fazie boję się robić cokolwiek - skakać, biegać, jeździć na rowerze...boję się że wstrząsy spowodują wczesne poronienie. Głupia jestem? Tez tak macie? -
Płatku dałas mi troche do myślenia, bo ja przecież biegam na bieżni na okrągło Ale jakoś pare miesięcy wstecz mój mąż dzwonił do ginekologa i właśnie pytam o to, czy gdyby sie udało to czy sie własnie nie skończy źle przez to i czy nadal mogę być aktywna będąc we wczesnej ciaży. Lekarz powiedział że nie ma obaw i że to wszystko jest tak skonstruowane i że zarodek jest mocno zagnieżdżony w macicy. Gdyby istniały przeciwwskazania to co innego.
W sumie słucham się lekarza ale z drugiej strony sama już nie wiem czy nie szkodzę sobie.
Jaga śliczne drzewka.
Am ja i tak mam co robić więc sierść do sprzątania mi niepotrzebna, ale jestem zakochana w persach -
Sarenka, a z mężem to poznaliście się w pracy czy w zupełnie innych okolicznościach?? Jak to jest gdy oboje pracujecie w tej samej branży? My z mężem zajmujemy się czymś innym, jedyna wspólna rzecz, że mamy codziennie kontakt z różnymi ludźmi.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualny
-
Jaga, tak w pracy i na początku bardzo się nie lubiliśmy Ja wrecz nie mogłam na niego patrzeć, ale to z uwagi na to że zasugerowałam się opinią innych na jego temat a okazało się zupełnie inaczej A jak to jest. Na pewno bardzo fajnie, nie wyobrażam sobie inaczej. Stoi zawsze za mną murem, zawsze pomaga, jest starszy i wiekiem i doświadczeniem (17 lat pracy) i mam z nim dobrze bo wszyscy się go boją Jest wielki dlatego ani jemu ani mi nikt nie podskoczy Ogólnie chwalę sobie wspólna prace, choć bywają sytuacje gdy to troszke przeszkadza.
Amelia San, littleladybird, JaJaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
A u nas jednak nie padało chociaż cały czas się na to zanosi
Miłego dnia
Bieganie we wczesnej ciąży nie powinno zaszkodzić pod warunkiem, że to nie będzie dopiero początek przygody z bieganiem. Tak samo ćwiczenia, jeśli się ćwiczy cały czas, to też nie zaszkodzi. Najgorzej jak się ćwiczy np. raz w tygodniu lub biega po kilka km a nagle zaczyna się ćwiczyć codziennie lub biegać po 20km. Wtedy organizm można łatwo przeforsować no i może dojść do poronienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 09:43
-
A u mnie, w Poznańskim, padało w nocy- padało mało powiedziane, była burza,a teraz się ochłodziło, jest wietrznie...ale może jeszcze się trochę rozpogodzi. Chcieliśmy się po obiedzie rowerami na lody przejechać, ale jak będzie taki wiatr, to wykluczone- mam bardzo wrażliwe zatoki, i wiem, ze dziś po takiej przejażdżce, jutro umierałabym z bólu a do tego pewnie jeszcze i katar by się pojawiłStarania pod okiem lekarza od lipca 2012