Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Hej 100krotko
Little no właśnie może sobie pójdzie A jak nie to niech siedzi w gabinecie i nikomu nie przeszkadza CIĘŻKO PRACOWAĆ..
Właśnie lepiej niech nie siedzi w gabinecie, bo gabinet mamy wspólny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Ja byłam dziś na progesteronie i czekam na wyniki. Udało mi się też dostać do ginekologa na wizyte i właśnie wracam. Starszy facet ale chyba dobry lekarz. W recepcji go jedna dziewczyna poleciła.
Jedno jest pewne prolaktyne mam za wysoką i przepisał mi Bromergon 2x1 przez 6 tygodni. Po tym czasie mam do niego przyjść na monitoring.
Endometrium powiedział że mam bardzo ładne i za kilka dni powinnam dostać @. Endometrium 7 mm.
W ciąży nie jestem według usg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ładny wynik progesteronu to znaczy, że owulka była a ciałko żółte działa prawidłowo i wydziela progesteron
Nawet gdybyś zaciążyła w tym cyklu to na USG jeszcze nic nie byłoby widać
Czyli progesteron nie za niski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam podane takie normy:
1,70-27,00 faza lutealna
0,80-3,00 owulacja
0,20-1,50 faza folic
i lekarzem nie jestem, nie znam się na tym dobrze, ale myślę, że Twój progesteron jest w porządku
100krotko ja tez nie mam pomysłu, ale kupiłam wczoraj szparagi i muszę z nich coś zrobić, bo mi zwiędnąPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Całkiem możliwe, że po tabletkach.
Coś tu dzisiaj podejrzanie cicho jest. Dziewczyny, Am, 100krotko, gdzie się podziałyście? Płatek? Sarenka?
100krotka wróciła, a reszta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej, jestem
Ja to byłam wczoraj w pracy od 20-8. Dzis i jutro wolne Zamawiam mężowi i mamie prezenty na allegro, bo to juz blisko. Program wyznaczył mi na podstawie testów owu, która niby była 12 maja, czyli tez 12 dc. No się zobaczy. Dzis test owu totalnie negatyw, nie było nawet widac tej drugiej krechy. Termin okresu przesunął mi sie tez na 25. 22 mąż ma urodziny, ale to by było zbyt piękne by miał prezent o którym ciągle mówi.