Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesteście takie kochane! Nawet jak mam słabszy dzień to na forum dodajecie mi skrzydeł.
PrimaSort życzę ci żebyś do czerwca zaciążyła. wszystkim nam tego życzę.
a ten twój były pracodawca to naprawdę okropny czlowiek.
Ja pewnie zatestuje jak skończe brac tego dupka, za 3 dni.Amelia San, littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
W tym miesiącu jakoś w ogóle nie wierze w to testowanie.
Może dlatego, że bardzo nastawiłam się już psychicznie na badanie hsg. Obawiam się, że wkrótce mnie to czeka. chciałabym zrobic na NFZ ale w szpitalu maja ten aparat w remoncie.
Prywatnie 1500 zl , za to ze znieczuleniem.
Chciałabym zrobić w najbliższym cyklu.
Czy któraś z was to miała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBolalo trocche bo wiesz ze to na macice zakladasie cewnik czy cos takiego podobnego mnie najbardziej bolalo jak oni wyrownywali cisnienie w tym czyms a pozniej zaprowadzili mnie na rendgen polozyli na stol podali kontrast cykneli kilka zdjec i po wszystkim :)no i po badaniu tez troche pobolewa brzuch i moze pojawic sie krwawienie
-
nick nieaktualny
-
Tak, badanie drożności. Brzmi bardzo niefajne ale podobno niektórym dziewczynom pomaga. O ile oczywiscie jajowody sa drożne albo da sie tą drożność poprawić.
Mi jedna lekarka powiedziała, że zanim zacznie się stymulacje owulacji trzeba sprawdzić, czy plemniki w ogóle sa w stanie dotrzeć do pęcherzyka, tzn. trzeba zrobić badanie nasienia i badanie drożnosci. Inaczej nie ma co narażać zdrowia kobiety lekami. -
nick nieaktualny