Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dmuchawiec wrote:Czesc dziewczynki:)
Jak u was?
Amelka jak wasze starania?
Am gdzieś nam zwiała dzisiaj
U mnie w porządku oprócz tego, że czekam na cud
Byłam dziś na zakupach i kupiłam! Czarne szpilki rozmiar 34 pasują idealnie. Jeszcze tak nie było. Wchodzę do sklepu szukam czarnych, skromnych szpilek i patrzę: są no to proszę rozmiar 35. Zakładam, hmm, niby pasują, ale coś jest nie tak. Z nadzieją idę do ekspedientki i pytam o mniejszy rozmiar. Znalazła przymierzam i leżą idealnie W sklepie spędziłam niecałe 8 minut w takim tempie jeszcze nigdy butów nie kupiłam, zawsze muszę się naszukać mojego rozmiaru
I sobie w nich paraduję po domu, żeby je rozchodzić. Teraz to już mogę jechać na wesele
Sarenko, a może z tym prezentem się jednak uda z drugiej strony jakikolwiek kupisz mężulek na pewno będzie się cieszył -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A mnie tak zemdliło krótko po tym jak pisałam. Rady dać nie mogłam i w pewnym momencie bieg do WC i wymioty na maksa! Tabletka zwrócona w całości bo rzuciła mi się w oczy... Nawet się nie rozpuściła. Myślałam że zejde... Teraz boje się ją brać
Nie dobrze pierwszy raz bierzesz te tabletki? Skutki uboczne potrafią wykończyć. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem. -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Am gdzieś nam zwiała dzisiaj
U mnie w porządku oprócz tego, że czekam na cud
Byłam dziś na zakupach i kupiłam! Czarne szpilki rozmiar 34 pasują idealnie. Jeszcze tak nie było. Wchodzę do sklepu szukam czarnych, skromnych szpilek i patrzę: są no to proszę rozmiar 35. Zakładam, hmm, niby pasują, ale coś jest nie tak. Z nadzieją idę do ekspedientki i pytam o mniejszy rozmiar. Znalazła przymierzam i leżą idealnie W sklepie spędziłam niecałe 8 minut w takim tempie jeszcze nigdy butów nie kupiłam, zawsze muszę się naszukać mojego rozmiaru
I sobie w nich paraduję po domu, żeby je rozchodzić. Teraz to już mogę jechać na wesele
Sarenko, a może z tym prezentem się jednak uda z drugiej strony jakikolwiek kupisz mężulek na pewno będzie się cieszył -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Nie dobrze pierwszy raz bierzesz te tabletki? Skutki uboczne potrafią wykończyć. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem.
Nie biorę ich pierwszy raz. Pierwszą zapisał mi inny lekarz w 3 dniu tego cyklu jak zobaczył jaka wysoka ta prolaktyna. I wtedy brałam je tylko do 12 dnia cyklu i to po pól tabletki dwa razy dziennie i było okWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:03
-
100krotko, Little, nadzieja i szansa zawsze jest. A natura swoja drogą. Poza tym nie zapominam że wciąż mam niezbite tsh, więc chyba szanse znowu takie sobie. Nie mniej jednak nie czekam na NIE WIADOMO jakie wieści.
Little, ja tez się wybieram po szpilki ale jakieś kolorowe A dla męza myślę nad czymś na siłownię lub boks. Kupiłam mu na razie białko 5 kg z tego na pewno się ucieszy Dla mamy mam już kosmetyki i kupuję jej złoty łańcuszek z serduszkiem i małe kolczyki serduszka-zestaw. W końcu dzień Matki za pasemlittleladybird lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Jeju! Jaka mała stópka!
Moje utrapienie
PrimaSort wrote:On mi dziś mówił że takie rzeczy mogą mieć miejsce i wtedy mam zmniejszyć dawkę nawet z dwóch do pół tabletki dziennie.
Nie biorę ich pierwszy raz. Pierwszą zapisał mi inny lekarz w 3 dniu tego cyklu jak zobaczył jaka wysoka ta prolaktyna. I wtedy brałam je tylko do 12 dnia cyklu i to po pól tabletki dwa razy dziennie i było ok
To może zmniejsz dawkę?
Sarenka2015 wrote:100krotko, Little, nadzieja i szansa zawsze jest. A natura swoja drogą. Poza tym nie zapominam że wciąż mam niezbite tsh, więc chyba szanse znowu takie sobie. Nie mniej jednak nie czekam na NIE WIADOMO jakie wieści.
Ja też mam nadzieję, mimo że szanse mam 1:100 000 jeśli nie mniejsze ale czekam jeszcze 10 dni i jak nie przyjdzie @ to i tak zrobię test. I znów będę ryczeć nad jedną kreską
Sarenka2015 wrote:Little, ja tez się wybieram po szpilki ale jakieś kolorowe A dla męza myślę nad czymś na siłownię lub boks. Kupiłam mu na razie białko 5 kg z tego na pewno się ucieszy Dla mamy mam już kosmetyki i kupuję jej złoty łańcuszek z serduszkiem i małe kolczyki serduszka-zestaw. W końcu dzień Matki za pasem
Super prezenty mama też na pewno się ucieszy
Ja mam zawsze problem co kupić mojemu na urodziny, ale w tym roku bardzo mi pomógł i powiedział dokładnie czego chce
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A dawno brałaś? Jaką wysoką miałaś prolaktyne?
W poniedzialek je odstawilam dopiero a bralam je prawie poltora roku albo i dluzej nie pamietam juz ;/ po nich przez pierwszy tydzien bolala mnie glowa ale to tak ze wytrzymac nie moglam i bylam senna a po tygodniu wszystko odeszko o ile dobrze pamietam to ja mnialam cos ok 800przy normie 400jak wroce do domu ro sprawdzedokladnie i Ci napiszePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie dość, że mam małą stopę to do niedawna nosiłam rozmiar XS, żadnych spodni nie mogłam dorwać a teraz jak już uzbierałam kilka par to mi się przytyło i się w nie nie mieszczę ale nie będę się odchudzać, trochę tłuszczu jest wskazane podczas starań
Prima na forum jest wątek o tym leku, poczytaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/bromergon,3443.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:27
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Jak miałaś xs i troszkę przytyłaś to o jakim Ty tłuszczu mówisz? pewnie nic tam nie ma
A ja noszę raz 36 raz 38 W porównaniu do Ciebie jestem maczo
Coś mam szczególnie na brzuchu, czasem tak mi wystaje, że ludzie myślą, że w ciąży jestem mam to po mamie Zrzucę brzuch jak już urodzę 2/3 bachorkiAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:W poniedzialek je odstawilam dopiero a bralam je prawie poltora roku albo i dluzej nie pamietam juz ;/ po nich przez pierwszy tydzien bolala mnie glowa ale to tak ze wytrzymac nie moglam i bylam senna a po tygodniu wszystko odeszko o ile dobrze pamietam to ja mnialam cos ok 800przy normie 400jak wroce do domu ro sprawdzedokladnie i Ci napisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emilia1410 wrote:witam jestem tu nowa staram sie rok czasu o dziecko, maz przebadany i wszystko ok, ja mam podejrzenie pco.
Witaj emilia
Mój mąż wybiera się na badania. Ja też mam podejrzenie PCO i jestem w trakcie badań, żeby potwierdzić/wykluczyć.