Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Płatek szkarłatny wrote:Hej dziewczyny, witam sie i zaraz żegnam bo umówiłam się na ploty z przyjaciółką .
U mnie jutro ostatni dzień dupka.
Little jeden spadek jeszcze nic nie znaczy, jutro może być znów wyżej.
Oby tak było, Płatku staram się być tylko realistką
Przyjemnych plotek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nacieszyłam się mężem wczoraj, że hej Szkoda tylko, że tak szybko padłam zmęczona ale i tak było bosko Nawet tempka mi dziś skoczyła chyba po wczorajszych łóżkowych ekscesach
Miłego dnia dziewczynkiAmelia San, PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Ale wczoraj natłukłyście stron Przypominam że miałyśmy czas do 150 żeby zajść Wczoraj spędziliśmy razem dzień od 14, był zwariowany jak dla mnie w pełnym znaczeniu tego słowa... Gdy się przytulaliśmy to zapytał kiedy beda dni płodne i czy jednak chce by kończył we mnie Jeszcze z nim nie gadałam jak miałam i dalej nie wie że już po owu... I doszłam do wniosku że NIC mu nie powiem choćby nie wiem co! Jak cos bedzie miał niespodziankę, a jak nic to nic, więc nie bedzie czekał i się nastawiał. Boli mnie tylko to i ciaży mi że mu powiedziałam niedawno że już nie chce sie starać. Przeciez wcale tak nie myślę, ale targały mną wątpliwości Czasami już nie mam siły na te starania.
Amciu i co mu kupujesz?? Ja chyba kupie ciuchy mojemu, choć chciałam by miał coś ode mnie tak na dłużej. Nie wiem już co kupić.
100krotko, Little, Płatku co u was? Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenko, mamy czas do 250 strony stwierdziłyśmy z Am, że do 150 się nie wyrobimy z takim tempem pisania
Prima dobrze to wykombinowałaś
100krotko, co się działo w nocy? Nie strasz nas tu. Wszystko musi być w porządku
Dlaczego się boisz? Seks w ciąży nie jest zabroniony.
A ja dziś dostałam ataku kaszlu i pojechałam szybko do lekarza. Dostałam tydzień zwolnienia, bo mam nawrót infekcji + zapalenie zatok
-
nick nieaktualnyTak cos huknelo gdzies niedaleko ze ze strachu az podskoczylam na lozku i tak mnie brzuch rozbolal ze az plakalam ;/ usnelam dopiero po 2 w nocy jak maz wrocil;/
Wiem ze sex niejest zabroniony ale mam tak jakas blokade i po prostu nie moge
oj to teraz musisz sie wygrzewac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:40
-
Też bym się przestraszyła ale już jest dobrze, kochana nie stresuj się
Mi tez łatwo się mówi, ze sex nie zabroniony, a sama nie wiem jak to będzie ze mną, gdy w końcu zaciążę pewnie tez będę miała jakąś blokadę
Mąż mnie wygrzejeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny