Nie mogę spać :O
-
WIADOMOŚĆ
-
potforku szkoda, a nie myślał o odczulaniu? Mój się na kurz odczulał, bo to najbardziej przeszkadzająca alergia.
Sandra, mam późny mechanizm kapowania. Jestem już lekko zmęczona, a sypialnia nadal zajęta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 23:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a o tych stworach filmy jakoś za bardzo działają na moją psychikę
kiedyś pamiętam był taki film coś o ludziach na Alasce czy gdzieś byli cos jak zombi + wampiry tak się po tym bałam i akurat też była wtedy zima a ja musiałam roić treningi wieczorami z akażdym razem strach mnie oblatywał jak wychodziłam na dwór..antyfeministka..
-
nick nieaktualnyWszyscy mają pieski, a ja mam kicię
ale też jak członek rodziny, wzięliśmy jeszcze przed ślubem, chociaż też mąż podobno na wszystko uczulony. Jak pokochał to mu przeszło:) Przychodzi do mnie w nocy jak sama jestem i nie śpię wtula się i śpi. Najlepiej z nią zasypiać w zimie, bo robi się taka ciepła jak grzejnik i to w dodatku puchaty:) Jej mama była perska i ma takie futerko dłuższe...pomyśleć że została ostatnia z miotu, bo zdaniem wszystkich była najbrzydsza. Kolega nam oddał z wdzięcznością. A teraz wygląda jak królowa:) Wszyscy znajomi zazdroszczą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny