X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nie tylko o staraniach – rozmowy o życiu i codzienności
Odpowiedz

Nie tylko o staraniach – rozmowy o życiu i codzienności

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reja13 wrote:
    Ja oprócz jutra - mam za tydzień kolejną rozmowę o pracę, właśnie dostałam telefon.
    Coś się ruszyło, a na dodatek mam dodatnie owulaki od 3.11 i ciągle działamy.
    Nie wiadomo co będzie pierwsze II kreski na teście czy nowa praca 🤔
    Jutro masz rozmowę? To trzymam kciuki. My się kochamy jednak bez zabezpieczenia ale nawet nie sprawdzam który mam dc bo nie chcę się starać. Jutro o 8 mam kolejną rozmowę ale przez Teams więc nie muszę nigdzie jechać. Ale byłyby jaja jakbym się dostała w obydwu konkursach i zaszła w ciąże haha Natomiast na ciaze sie raczej nie nastawiam wiec cisne z konkursami.

A poza tym byl stolarz, wycenil nam biblioteke. Niestety zaboli. Mowi ze jutro zleci plyty do ciecia juz wiec miejmy nadzieje szybko zrobi i bede.mogla rozpakowywac szklo i ksiazki.

Nastepna pojdzie zabudowa w biurze wiec musze zaczac robic projekt. Potem jeszcze wiatrolap, spizarnia, garderoba i pralnia. Czuje ze bede sie ze stolarzem do Wielkanocy widywac :P

SYN 2015
    CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
    CP 2025 💔 7tc
    Usunięcie lewego jajowodu
‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ