Nie tylko o staraniach – rozmowy o życiu i codzienności
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula-1407 wrote:Dziękuję haha ,ale jeszcze dużo brakuje do perfekcji .
Ostatnio szukałam takiego fajnego biurka z pochłaniaczem to takie moje ciche marzenie ,ale żeby był jakiś naprawdę spoko warty zakupienia to mega dużo kasy , dlatego jak narazie sobie odmawiam 🤣🤣
Moim zdaniem bardzo ładnie 🙂
Łoo ja narazie aż tak daleko nie wybiegam w przyszłość ale chciałabym kiedyś robić to zarobkowo a nie siedzieć na tej zrytej produkcji z toksycznymi ludźmi 🫣
Ale tak jak wspomina J.ss poszukaj sobie jakiejś używki ostatnio babka którą obserwuję na insta sprzedawała wyposażenie z salonu bo zmieniała wystrój 😉M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 1,78 ✅
Ft3: 3,13 ✅
Ft4: 1,05 ✅
Ferrytyna: 19,49 ❗
Prolaktyna: 22,32 ❓
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Estradiol 7-8dpo: 126 ✅
• Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA
➡️ 💁🏼♂️ T
• Suplementacja: Fertistim
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
J.ss wrote:Paula, a nie myslalas o zakupie uzywanego biurka z pochlaniaczem?
Moja kolezanka takie kupila i jest bardzo zadowolona, w idealnym stanie i oczywiscie duzo tansze niz normalnie
Właśnie u nas w tym problem , że w pobliżu nawet 50)100 km nie ma nic ciekawego ,a nie chce jechać 200 km bo wtedy wyjdzie mi tyle samo na paliwo co bym nowe kupiła,dlatego tak odkładam tą myśl, aż będę miała więcej kasy na wyrąbanie 🤣🤣,a narazie wypadają mi takie nieplanowane koszty ,ale chyba zawsze tak jest 🤣Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Maalwii wrote:Moim zdaniem bardzo ładnie 🙂
Łoo ja narazie aż tak daleko nie wybiegam w przyszłość ale chciałabym kiedyś robić to zarobkowo a nie siedzieć na tej zrytej produkcji z toksycznymi ludźmi 🫣
Ale tak jak wspomina J.ss poszukaj sobie jakiejś używki ostatnio babka którą obserwuję na insta sprzedawała wyposażenie z salonu bo zmieniała wystrój 😉
Też bym chciała siedzieć w tym zarobkowo , wcześniej pracowałam w Markecie to tam był wyzysk totalny ,ale jak to mówią wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma😉😄no i w sumie za namową męża zrobiłam te kursy ,bo on wpadł na pomysł że jak będę w ciąży to sobie mogę dorabiać jako stylistka ,w między czasie zrobiłam kurs fryzjerski ,ale narazie obcinałam tylko męża i jego przyjaciela , chociaż twierdzą że super mi to wychodzi jak nie jednemu fryzjerowi ,ale wiadomo żeby się do samej siebie przekonać to ciężko 🤣🤣Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Tez kiedys pracowalam w markecie, wytrzymalam tylko miesiac 😅
Malawi, na jakiej produkcji pracujesz? Jak cos to napisz na priv jak sie boisz ze ktos moglby cie rozpoznać, ja sie czasem tego boje dlatego wole nie pisac gdzie dokladnie 😏👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
J.ss wrote:Tez kiedys pracowalam w markecie, wytrzymalam tylko miesiac 😅
Malawi, na jakiej produkcji pracujesz? Jak cos to napisz na priv jak sie boisz ze ktos moglby cie rozpoznać, ja sie czasem tego boje dlatego wole nie pisac gdzie dokladnie 😏
Noo ja wytrzymałam dwa lata,ale było tragicznie...na produkcji pewnie też nie masz lekkoStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
J.ss wrote:Tez kiedys pracowalam w markecie, wytrzymalam tylko miesiac 😅
Malawi, na jakiej produkcji pracujesz? Jak cos to napisz na priv jak sie boisz ze ktos moglby cie rozpoznać, ja sie czasem tego boje dlatego wole nie pisac gdzie dokladnie 😏
Zaproś mnie do przyjaciółek 😉M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
• Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Paula-1407 wrote:Też bym chciała siedzieć w tym zarobkowo , wcześniej pracowałam w Markecie to tam był wyzysk totalny ,ale jak to mówią wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma😉😄no i w sumie za namową męża zrobiłam te kursy ,bo on wpadł na pomysł że jak będę w ciąży to sobie mogę dorabiać jako stylistka ,w między czasie zrobiłam kurs fryzjerski ,ale narazie obcinałam tylko męża i jego przyjaciela , chociaż twierdzą że super mi to wychodzi jak nie jednemu fryzjerowi ,ale wiadomo żeby się do samej siebie przekonać to ciężko 🤣🤣
Mój mąż dokładnie tak samo stwierdził że jak będę w ciąży to porobie sobie kursy i będę tak dorabiać już mi plan na życie ułożył 🙈🤣🤣 łooo to Ty już wszechstronnie 😃 ja bym chciała robić dobry mani i pedi taki estetyczny i higieniczny bo w niektórych salonach tego brakuje 😅M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Maalwii wrote:Mój mąż dokładnie tak samo stwierdził że jak będę w ciąży to porobie sobie kursy i będę tak dorabiać już mi plan na życie ułożył 🙈🤣🤣 łooo to Ty już wszechstronnie 😃 ja bym chciała robić dobry mani i pedi taki estetyczny i higieniczny bo w niektórych salonach tego brakuje 😅
Jejku noo ja kiedyś chodziłam do babki co nawet pochłaniacza nie miała... I to był salon,ale mówię dobra dam jej szansę ,tak poszarpała mi skórki do krwi, ręce brudne cały czas od tego pyłu i po tamtym stwierdziłam nieee robię sama , wyszłam dosłownie z krwią na paznokciachStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
Paula-1407 wrote:Jejku noo ja kiedyś chodziłam do babki co nawet pochłaniacza nie miała... I to był salon,ale mówię dobra dam jej szansę ,tak poszarpała mi skórki do krwi, ręce brudne cały czas od tego pyłu i po tamtym stwierdziłam nieee robię sama , wyszłam dosłownie z krwią na paznokciach
Na serio zawsze się zastanawiam jak takie pseudo salony funkcjonują jak taką fuszerkę robią 🙉 mi kiedyś koleżanka robiła ale to też zero higieny.. potrafiła jednym pilnikiem kilku osobom robić i jak wyjechałam na tą delegację to wtedy właśnie sytuacja mnie zmusiła bo odrost miałam 3,5 tygodniowy żeby zrobić pazy sama i od tamtej pory robię sama w domuM 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
J.ss wrote:Malawi, jak to sie robi? Ja jestem totalna gapa 🤦🏽♀️
Grzebalam wlasnie i dalej nie moge znalezc jak mam tak zrobic.
Ją pamietam te czasy jak wlasnie jednym pilniczkiem robilo sie kilka klientek 🥲
Ja jak klikam w wasze profile / zdjęcie .to po prawej stronie mam niebieski napis DODAJ DO PRZYJACIÓŁEK 😃Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
J.ss wrote:Paula, u ciebie tak mam a u Maalwii nie, ale juz ogarnelam przez aplikacje

Zaproszenie wyslane jakby co
Przez Appke nie mogłam przyjąć musiałam się zalogować przez Google 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada, 19:11
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Malwii napisałam do ciebie 🩷
Maalwii lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
J.ss wrote:Rowniez napisalam ale nie wiem czy poszlo, czy o co chodzi i czy dostalas w ogole wiadomosc, byc moze mi cos szwankuje
Mam i odpisałam 😊M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Hej, spoko nawet, ułożyłam sobie cały plan życia bez tego dziecka i altualnie kończy mi się okres, mówię do męża, że musimy wybrać antykoncepcję, a on do mnie że skoro mam L4 to możemy jeszcze spróbować. I w sumie teraz nie wiem co dalej, bo już miałam myśli, że w sumie to i jedno z aut mamy dla 2 dzieci max i z walacjami nie ma problemu bo 2 dostawki w pokojach zwykle nie są problemem ale 3 juz tak i na narty moglabym jechac i aparat na zeby zalozyc. Tak ze zobaczymy co czas przyniesie, choc wydaje mi sie ze bede miec owu po stronie bez jajowodu wiec prawdopodobienstwo ciazy jest niemalze zerowe.Anulinka123 wrote:Qunai, jak się masz?
Sprawdzilam ten odkurzacz, mamy Xiaomi X20+SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Ounai - ja jestem zdziwiona, że są programy z dotacjami 100k! Trzymam kciuki za Twoją firmę - będę Twoją klientką jak wprowadzisz oświetlenie elewacyjne, bo tylko tego nam brakuje 😀
Dziewczyny paznokcie robicie piękne, kiedyś z bratową złożyłyśmy się na zestaw, ale pokonała nas praca frezarką - wróciłam do swojej stylistki 🙄 ciekawostka - mąż jest spostrzegawczy i pamięta moje wszystkie kolory pazów z okresu, gdy się poznawaliśmy po kolei. Jego ulubione to baby boomer.35 😍 38 😎
Starania o pierwsze dziecko - luty 2025 🍓
💊 Suplementy, leki:
Ona: Euthyrox 25, witamina D3, Omega-3, magnez, Pueria czysty folian, selen i cynk
On: Fertisim, magnez
🕐 Długość cyklu - 29 - 32 dni
Progesteron 8dpo - 12,79
Estradiol 8dpo - 128
TSH - 2,72
ATG - 293,54
ATPO - 430,94
Prolaktyna - 14,32
Ferrytyna - 58
Żelazo - 118
D3 - 28,3
AMH - 0,65
FSH - 5,86 -
Reja13 wrote:Ounai - ja jestem zdziwiona, że są programy z dotacjami 100k! Trzymam kciuki za Twoją firmę - będę Twoją klientką jak wprowadzisz oświetlenie elewacyjne, bo tylko tego nam brakuje 😀
Dziewczyny paznokcie robicie piękne, kiedyś z bratową złożyłyśmy się na zestaw, ale pokonała nas praca frezarką - wróciłam do swojej stylistki 🙄 ciekawostka - mąż jest spostrzegawczy i pamięta moje wszystkie kolory pazów z okresu, gdy się poznawaliśmy po kolei. Jego ulubione to baby boomer.
Ooo ja chętnie też jakieś ledy poproszę i również oświetlenie na zewnątrz 😅
Dzięki Reja ❤️ no do frezarki trzeba trochę cierpliwości.. też mi to trochę zajęło chodź mistrzem w tej dziedzinie nie jestem😅 naprawdę pamięta? Wow to mój taki szczegółowy nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada, 18:48
M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
➡️ 💁🏼♂️ T
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️