X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nie tylko o staraniach – rozmowy o życiu i codzienności
Odpowiedz

Nie tylko o staraniach – rozmowy o życiu i codzienności

Oceń ten wątek:
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 1 listopada, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mogę do was dołączyć? 😁 Pogawędzić🥰

Kaaamika lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
    Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
    08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
    09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
    10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
    11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 1 listopada, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Hej dziewczyny mogę do was dołączyć? 😁 Pogawędzić🥰

Jasne zapraszamy! 😊

ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 27 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 1,78 ✅
    Ft3: 3,13 ✅
    Ft4: 1,05 ✅
    Ferrytyna: 19,49 ❗
    Prolaktyna: 22,32 ❓
    Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
    Estradiol 7-8dpo: 126 ✅
    • Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA

➡️ 💁🏼‍♂️ T
    • Suplementacja: Fertistim

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • J.ss Ekspertka

Wysłany: 1 listopada, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Moim marzeniem jest umiejętność robienia pięknych kwadratów z tunelem itd. chciałabym kurs zrobić właśnie 😅

Daj znać czy fajny 😁

A mi właśnie wczoraj przyszła kolejna paczka z perfumami jestem maniakiem perfum 🙈

Te tunele mi sie najbardziej podobaja, sama takie nosze i jak ostatnio bylam u innej stylistki to zrobila mi koszmar, ale musialam je trzymac do kolejnej wizyty u innej bo niestety ja sama nie potrafilam tego naprawic 😂

A z jakiej strony zamawiasz? I jakie? Ja lubie cos w stylu victoria secret, czasem zamawiam z francuskie perfumy bo mi szkoda kasy na oryginalne. Ostatnio przez wakacje psikalam sie mgielkami i tak nadal zostalo, a sa one mega intensywne

Paula, pewnie, zapraszamy!

👦🏼 2018

31 & 34
    2cs
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 1 listopada, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Te tunele mi sie najbardziej podobaja, sama takie nosze i jak ostatnio bylam u innej stylistki to zrobila mi koszmar, ale musialam je trzymac do kolejnej wizyty u innej bo niestety ja sama nie potrafilam tego naprawic 😂

A z jakiej strony zamawiasz? I jakie? Ja lubie cos w stylu victoria secret, czasem zamawiam z francuskie perfumy bo mi szkoda kasy na oryginalne. Ostatnio przez wakacje psikalam sie mgielkami i tak nadal zostalo, a sa one mega intensywne

Paula, pewnie, zapraszamy!

Aż taką tragedię Ci zrobiła? 🤣

A jakie masz mgiełki? Ja ostatnio w Biedzie kupiłam podróbki Sol de Janeiro i są spoko w zapachu ale po dwóch minutach nic nie czuć 🤣
    U mnie to różnie mam parę arabów, jak byłam w DE w delegacji z pracy to kupiłam sobie Libre, a na grupie perfumowanej upolowałam Paradoxe w mega cenie, a ostatnio z niszy zafascynowałam się Cloudy i mam już 3 zapachy 🫣 mąż już nawet nie komentuje kolejnych flakonów 🤣

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    • Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam,że tylko ja jestem takim maniakiem perfum🤣 ,jestem okropna naprawdę ,jeden perfum 50 ml potrafię wypsikac w tydzień 🤣🤣🤣 uzależnienie to mało powiedziane 🤣
    Mój mąż nie mogę wytrzymać jak czuje nowe perfumy hahah
    Ale ja wam powiem,że kiedyś na urodziny właśnie dostałam Euphorie CK , mąż kupił jeszcze na statku bez cła ,bo jest kierowcą zawodowym.To teraz wyczaiłam fajną stronkę z podróbkami,które są tak trwałe że o ludzie kochani ,Zaraz wam podlinkuje😎

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://fabrykazapachu.pl/
    Cenowo mega, trwałość super 🥰

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do paznokci to przeszłam niedawno kursy :
    Przedłużanie na dwa sposoby,
    Zdobienia ,frenche i inne takie🤣🤣 bibeloty
    Ogólnie robiłam kiedyś kiedyś już sama więc kurs to było takie dopełnienie,ale nie mam kasy żeby sobie taki profesjonalny sprzęcik kupić i robić,🤣

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Myślałam,że tylko ja jestem takim maniakiem perfum🤣 ,jestem okropna naprawdę ,jeden perfum 50 ml potrafię wypsikac w tydzień 🤣🤣🤣 uzależnienie to mało powiedziane 🤣
    Mój mąż nie mogę wytrzymać jak czuje nowe perfumy hahah
    Ale ja wam powiem,że kiedyś na urodziny właśnie dostałam Euphorie CK , mąż kupił jeszcze na statku bez cła ,bo jest kierowcą zawodowym.To teraz wyczaiłam fajną stronkę z podróbkami,które są tak trwałe że o ludzie kochani ,Zaraz wam podlinkuje😎

O takkk przecież w każdym miejscu musi być popsikane i każda rzecz 🤣🤣
    Mój mąż też kierowca 🤣 a teraz przywiózł mi Bruno Banani Vanilla Mousse dopiero testuję 😁
    O spoko stronka muszę obczaić 😁
    Jakie zapachy albo nuty zapachowe lubisz najbardziej? Ja przechodzę przez fascynacje gourmand czyli zapachów jedzeniowych 🤣 wanilia, karmel, tofii i jakiś mleczny akord to uwielbiam 🫠

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    A co do paznokci to przeszłam niedawno kursy :
    Przedłużanie na dwa sposoby,
    Zdobienia ,frenche i inne takie🤣🤣 bibeloty
    Ogólnie robiłam kiedyś kiedyś już sama więc kurs to było takie dopełnienie,ale nie mam kasy żeby sobie taki profesjonalny sprzęcik kupić i robić,🤣

Ooo to moje marzenie ciągle odwlekam w czasie ten kurs 😏 frezarkę mam fajną ale chciałbym jeszcze pochłaniacz który faktycznie pochłania 🤣
    Pokaż swoje prace chętnie zobaczę 😉

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • J.ss Ekspertka

Wysłany: 2 listopada, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, dzieki za polecenie strony, na pewno skorzystam, moj narzeczony to rowniez fanatyk perfum tylko na nim trzymaja sie nawet byle jakie perfumy a na mnie niestety nie.

Malawi, straszne lopaty mi zrobila, teraz mam piekne smukle pomimo ze z natury mam szeroka plytke. Mgielka z rossmana „so…?” To tez jakas podroba tego co ty napisalas, ale szczerze to mega mocno trzyma i zawsze mi mowia ze ladnie pachne, akurat ja mam vanilie and floral musk i to taki slodki zapach, ja takie lubie ☺️

Od jutra ide na l4, musze odpoczac i zebrać mysli, czeka mnie jutro wizyta u lekarza i opowiedzenie o wszystkich swoich objawach, nie cierpie tego 😅 Plus tak jak rozmawialysmy juz czuje jak od jutra jestem na jezykach 😂
    Ale wydebie jutro na wyniki badan chociaz na nfz, po piatkowej becie bylam w szoku cenowym ze kosztowalo to 70 zl, zatrzymalam sie na cenie 24 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada, 10:47

👦🏼 2018

31 & 34
    2cs
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Ooo to moje marzenie ciągle odwlekam w czasie ten kurs 😏 frezarkę mam fajną ale chciałbym jeszcze pochłaniacz który faktycznie pochłania 🤣
    Pokaż swoje prace chętnie zobaczę 😉

Tutaj kilka moich prac
    https://zapodaj.net/plik-YJ5BXAYgfE
    https://zapodaj.net/plik-IjylnZcjpj
    https://zapodaj.net/plik-V7m1JNeoOJ

Nie są jakieś mega ładne ,ale się trzymają 🤣 to najważniejsze 🤣

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    O takkk przecież w każdym miejscu musi być popsikane i każda rzecz 🤣🤣
    Mój mąż też kierowca 🤣 a teraz przywiózł mi Bruno Banani Vanilla Mousse dopiero testuję 😁
    O spoko stronka muszę obczaić 😁
    Jakie zapachy albo nuty zapachowe lubisz najbardziej? Ja przechodzę przez fascynacje gourmand czyli zapachów jedzeniowych 🤣 wanilia, karmel, tofii i jakiś mleczny akord to uwielbiam 🫠

Ja zawsze lubiłam słodkie , mocno słodkie nuty zapachowe typu słynnego bucika
    Carolina Herrera Good Girl Blush

A teraz znalazłam fajna podróbkę w biedronce za 49.99
    Made in Lab 100 ml,podróbka YSL Libre 90ml która kosztuje

A z takich zwykłych to ostatnio kupiłam mgiełkę Big stara różową i mega mi podeszła jest taka cytrusowo-kwiatowa🤩
    940,00 zł

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Tutaj kilka moich prac
    https://zapodaj.net/plik-YJ5BXAYgfE
    https://zapodaj.net/plik-IjylnZcjpj
    https://zapodaj.net/plik-V7m1JNeoOJ

Nie są jakieś mega ładne ,ale się trzymają 🤣 to najważniejsze 🤣

Nie bądź taka skromna to mega ładny kwadrat 😍

ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Ja zawsze lubiłam słodkie , mocno słodkie nuty zapachowe typu słynnego bucika
    Carolina Herrera Good Girl Blush

A teraz znalazłam fajna podróbkę w biedronce za 49.99
    Made in Lab 100 ml,podróbka YSL Libre 90ml która kosztuje

A z takich zwykłych to ostatnio kupiłam mgiełkę Big stara różową i mega mi podeszła jest taka cytrusowo-kwiatowa🤩
    940,00 zł

Akurat tego bucika też lubię, spoko też jest Valentino Born on Roma albo Versace Bright Crystal miałam ostatnio też wachalam Givenchy l'interdit rouge ultime też mi mega podeszło ale narazie portfel mówi hamuj kobieto i też Kayali jest fajne jak lubisz słodziaki 😁

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Ooo, dzieki za polecenie strony, na pewno skorzystam, moj narzeczony to rowniez fanatyk perfum tylko na nim trzymaja sie nawet byle jakie perfumy a na mnie niestety nie.

Malawi, straszne lopaty mi zrobila, teraz mam piekne smukle pomimo ze z natury mam szeroka plytke. Mgielka z rossmana „so…?” To tez jakas podroba tego co ty napisalas, ale szczerze to mega mocno trzyma i zawsze mi mowia ze ladnie pachne, akurat ja mam vanilie and floral musk i to taki slodki zapach, ja takie lubie ☺️

Od jutra ide na l4, musze odpoczac i zebrać mysli, czeka mnie jutro wizyta u lekarza i opowiedzenie o wszystkich swoich objawach, nie cierpie tego 😅 Plus tak jak rozmawialysmy juz czuje jak od jutra jestem na jezykach 😂
    Ale wydebie jutro na wyniki badan chociaz na nfz, po piatkowej becie bylam w szoku cenowym ze kosztowalo to 70 zl, zatrzymalam sie na cenie 24 😂😂

To na mnie różnie z trwałością też nie bardzo wszystkie trzymają

Najgorzej 🙈
    O to muszę obczaić w Rossmanie 😁
    Czyli lubisz słodziaki tak jak ja i Paula 😃

Ahh to w pracy na pewno będziesz na językach obstawiam że już będą liczyć dni ile Cię nie ma czy przypadkiem w ciąży nie jesteś (u mnie tak jest), plus jak wrócisz to nikt Ci w oczy nie będzie umiał spojrzeć 🤣
    No ja ostatnio robiłam sama proga i estradiol to kosztowało mnie 89 zł, jutro też idę na badania TSH i ferrytyna ale mam skierowanie więc zobaczymy jaki wynik będzie a w piątek do endo z wynikami 😉

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • J.ss Ekspertka

Wysłany: 2 listopada, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawi, tylko ja kupilam ja w sumie na wakacje za 12 zl, a teraz nie wiem czy w ogole jest jeszcze ta marka, bo ja to w sumie az tak czesto do rossmana nie chodze, nie wiem co teraz tam jest top bo troche pozamawialam sobie z francuskie perfumy 😃

Oczywiscie ze tak, juz jestem na to przygotowana psychicznie, ze na pewno sobie cos wymyslilam i w ogole musze teraz wrecz unikac zatloczonych miejsc bo jak ktos mnie zobaczy to dla nich tylko jakbym jezdzila na wozku byloby adekwatne do tego, by isc na zwolnienie 😂😂

👦🏼 2018

31 & 34
    2cs
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Malawi, tylko ja kupilam ja w sumie na wakacje za 12 zl, a teraz nie wiem czy w ogole jest jeszcze ta marka, bo ja to w sumie az tak czesto do rossmana nie chodze, nie wiem co teraz tam jest top bo troche pozamawialam sobie z francuskie perfumy 😃

Oczywiscie ze tak, juz jestem na to przygotowana psychicznie, ze na pewno sobie cos wymyslilam i w ogole musze teraz wrecz unikac zatloczonych miejsc bo jak ktos mnie zobaczy to dla nich tylko jakbym jezdzila na wozku byloby adekwatne do tego, by isc na zwolnienie 😂😂[/QUOTE

Ja miałam to samo w pracy , póki się nie zwolniłam bo już powiedziałam dość ,ciągle dopytywanie "zachodzisz w końcu w ciążę,nie wiem czy mam szukać pracownika na ciebie" ,pytania o prywatne życie non stop ,tyranie mnie , żebym robiła wszystko za wszystkich bo młoda to się wszystkiego szybko nauczysz bez żadnego awansu,ani dodatkowej kasy..do tego mobbing od strony kierowniczki to masakra.

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Nie bądź taka skromna to mega ładny kwadrat 😍

Dziękuję haha ,ale jeszcze dużo brakuje do perfekcji .
    Ostatnio szukałam takiego fajnego biurka z pochłaniaczem to takie moje ciche marzenie ,ale żeby był jakiś naprawdę spoko warty zakupienia to mega dużo kasy , dlatego jak narazie sobie odmawiam 🤣🤣

Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

• J.ss Ekspertka

Wysłany: 2 listopada, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, a nie myslalas o zakupie uzywanego biurka z pochlaniaczem?
    Moja kolezanka takie kupila i jest bardzo zadowolona, w idealnym stanie i oczywiscie duzo tansze niz normalnie

👦🏼 2018

31 & 34
    2cs
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:

Oczywiscie ze tak, juz jestem na to przygotowana psychicznie, ze na pewno sobie cos wymyslilam i w ogole musze teraz wrecz unikac zatloczonych miejsc bo jak ktos mnie zobaczy to dla nich tylko jakbym jezdzila na wozku byloby adekwatne do tego, by isc na zwolnienie 😂😂

Słyszałam właśnie że są fajne te pachnidła z francuskich perfum 😃

Haha boże u mnie w pracy to jest to samo serio 🙈🤣

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M

➡️ 💁🏼‍♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
‹‹ 15 16 17 18 19
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ