Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje dziewczyny 😘😘 super, ze Wam się udało 😘
Przykro mi jeśli ktoś już ma 🐒 przytulam mocno 😘
Za pozostałe trzymam kciuki 😉
U mnie dalej nic 😁 mam nadzieje ze do niedzieli przyjdzie bo tez chce 🐝 w Walentynki 😁Sylwucha, boo123, dmg111, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evelle28 wrote:A czego to się wstydzisz? U Nas w pracy to normalne zjawisko serio
nie ma co się wstydzić. Właśnie fryzjer może zerknąć na skórę głowy i coś doradzić, zobaczyć stan skóry,czy to podrażnienie a może za mocno szczotkujesz włosy... Albo jakieś uczulenie. A może po prostu trzeba wykonać zabieg oczyszczajacy skórę głowy albo jakis peeling. Więc polecam wizyty u fryzjera. Jeżeli moje klientki maja problem w tym stylu to dzwonią i odrazu mnie informują że mają taki problem i że będą chciały diagnozy skóry głowy oraz jakieś porady
Jakiś czas temu byłam u trychologa, który dał mi peeling i specjalny szampon , stosowałam i czułam, że to się tylko nasila. Zużyłam wszystko i dalej to samo. Już nie wiem co robić. Włosy bardzo szybko mi się przetłuszczają, muszę myć codziennie inaczej z domu nie wyjdęmam bzika na punkcie włosów i paznokci
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
ladySiSi wrote:Ja ostatni raz farbowałam na swój ślub, rok temu, teraz mi się nie chce latać do fryzjera co miesiąc. Poza tym łuszczy mi się skóra głowy i chyba spaliłabym się ze wstydu na fotelu. Któraś miała problemy ze skórą głowy? Co używacie do mycia? Patrzycie na skład?
ladySiSi lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Hej dziewczyny mam pytanie gdzie kupujecie zioła ojca Sroki nr 3 bo u mnie nigdzie nie ma na miejscu ani w zielarni a z netu trochę się boję. Poprzednie miałam od dziewczyny z naszego forum.
Chyba że któraś z was może mi podesłać trochę?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie gdzie kupujecie zioła ojca Sroki nr 3 bo u mnie nigdzie nie ma na miejscu ani w zielarni a z netu trochę się boję. Poprzednie miałam od dziewczyny z naszego forum.
Chyba że któraś z was może mi podesłać trochę?
W zielarni można kupić każdy składnik oddzielnie i zrobić z tego mieszankę jeżeli boisz się zamawiać z neta. Nie wiem czy znajdziesz u siebie wszystkie składniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:ja czekam na cud ciąży przez seks na 3dni przed owu więc łapie się Ciebie z pytaniem 😁 miałaś monit lub testy że wiesz że w 14dc byla owu?
Wtedy mierzyłam temperaturę i sugerowalam się śluzem tak od roku i zawsze miałam regularne cykle na tip top 😉 tylko na tej podstawie z tą owulacjąto był też nasz "sposób" antykoncepcji i przez rok się sprawdzało
Lalia lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Kochane jak któraś nie będzie już potrzebować bo szczęśliwie zaciąży lub ma więcej niż potrzeba to może wysłalaby mi ten czytnik do clearblue? 🙏🙏🙏🙏. Będę bardzo wdzięczna.
Ja go zamówiłam na przyszły cykl. Jakbym jednak zaciążyła to jest twójAngie1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona i inne krakuski, w przedszkolu już wisiały listy przedszkoli i dyżuru wakacyjnego. Wrzucam zdjęcie.
https://zapodaj.net/34b5f5d4dfa7e.jpg.html
Nam się udało. Urlop zaklepany w sierpniu i w sierpniu przedszkole zamknięte.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Na allegro jest tylko jedna osoba która ma te zioła i dostawa dopiero na wtorek środę. Nigdzie indziej nie ma tych ziół a potrzebuje na dzisiaj jutro ☹️ bo wtorek środa to już będzie po domniemanej owulacji ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nona, odpisywałaś mi coś? 😂 Bo jak Ci odpisałam to zasnęłam, a teraz już wszystko usunęłaś 😅