Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Kochana mi lekarz mówił że Duphaston blokuje owulację i tylko można go brac po stwierdzonej owu
Mi dokładnie to samo gin powiedziała.Powiedziała,żeby na usg potwierdzić że owu była i dopiero wtedy zacząć brać.Mówiła,że wcześniej to torbiele mogą się zrobić..
MałaMi,gratki za bete🤗Trzymam kciukasy żeby ładnie przybierała.Zrób jeszcze raz za 2 dni
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Kiteczko, ten gin to buc a nie lekarz 😑 a co do przeciwciał przeciwjadrowych, to ja się nie znam i nie wiem czy są różne rodzaje/typy tego, ale moja koleżanka z pracy z przeciwciałami przeciwjadrowymi zaszła w ciążę bez trudności tylko powiedziała że musi brać jakiś steryd w ciąży, obecnie jest ok 20 tc ze zdrową dziewczynką 🙂
Tak, troszkę czytałam o tym Lalia i jest tak jak piszesz. Bądź co bądź muszę ANA2 zrobić, żeby pogłębić diagnostykę, bo to jakby drugi krok w tej analizie.
Ja chyba zbankrutuje 🤣 -
Iryska wrote:💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Dziewczyny, jestem chyba w ciąży!!!!!!
Zrobiłam przed chwilą test, grubasna krecha wyszła... Jestem w szoku
Ktory to dpo ?
Gratuluję
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Iryska wrote:Nie umiem wstawić zdjęcia, ale są dwie baaardzo wyraźne kreski, druga pojawiła się natychmiast🥰
To jest 16 dpo. ..🙂
Nie wierzyłam że kiedykolwiek ujrzę takie coś.
gratulacje! ! 😄
a zdjęcie przez zapodaj.net , pochwal się koniecznie !💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Pati28 wrote:Dziewczyny mój wzrok chyba szaleje 🤦 aż zdjęłam szkiełko bo nie wierzę że coś widzę 🤷🤦
https://zapodaj.net/bf424a7dfa98c.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow wow Wow sie sypią ciąże za ciążą😍😍😍😍
Aż cieszy oko 😊 Walenty chyba jednak zaklęty 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 18:32
Lalia, Sylwucha, Koteczka82 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Pati28 wrote:Czyli to nie moje zwidy jednak też to widać 😁 wz poczułam ulgę że jednak wy też to widzicie 🙂
Pati napisz cos wiecej o sobie, ile sie staraliscie czy z pomocą czy bez?
może jakieś triki 😀Sylwucha lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyJoan wrote:Ja mam dodatnie ANA typ świecenia homogenny miano 1:320 (najwyższe)
idź z tym do lekarza. Ja dostała acard 150, a z tego co dziewczyny pisały przy dodatnim teście ciążowym encorton.
Ja mam tylko dodatni, bo to ANA1. Teraz muszę zrobić ANA2, żeby wiedzieć jakie miano i jaki typ świecenia.
Zaczęłam teraz sama z siebie brać Acard 75. -
motylek1909 wrote:Bo my mamy urojone 😂
Hahaha najwidoczniej 😂
A jak tam u Ciebie Motylek sytuacja? Małpisko nie dotarło dalej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 18:41
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaramy się 18 cykli
mąż przebadany od a do z wyniki w porządku wyszlo ze ja mam PCOS ale jakoś na początku nie przejęłam się tym
właśnie dałam sobie ostatnie dwa cykle bez wspomagania piłam tylko inofem
od kwietnia miałam zacząć brać clo
niestety u nas to różnie bywało mąż pracuje w delegacjach więc zdarza się że nie ma go miesiąc
mamy córeczkę 4 lata w tym roku
Sylwucha, Lalia, Iryska, boo123, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan wrote:Zawsze to już jakiś punkt zaczepienia.
Ja miałam tylko 2 wyniki (badania zlecone w szpitalu). Pierwszy mówiący o stwierdzonych przeciwciałach, typie świecenia i miano. Drugi (ANA3) z tymi antygenami ale tam wyszły wszystkie negatywne (wg mojej oceny).
A co lekarze na Twoje wyniki? Acard i coś jeszcze masz przepisane?