Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:Dziewczyny mam plan! Jutro dostaje @, a jutro 13ty! To musi być szczęśliwa 13tka jak u Kic i Sylwi ❤️❤️❤️ No musi!!!
To na pewno będzie szczęśliwy cykl 💚kic83, motylek1909, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Dziewczyny mam plan! Jutro dostaje @, a jutro 13ty! To musi być szczęśliwa 13tka jak u Kic i Sylwi ❤️❤️❤️ No musi!!!
Motylku
Dobrze mówisz!!!
Ja wywrożyłam sobie i Sylwii, że skoro cykl zaczyna się 13 (u nas stycznia) to musi z tego być bobo, i proszę!
Życzę Tobie i innym ,które jutro zaczną nowy cykl, żeby to był ten 💪☘️motylek1909, doomi03, bebetka.b, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Mała Mi
Bebetka
powtórzcie betę w piątek, najlepiej razem z progesteronem!
Będzie dobrze.bebetka.b, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyOdstawiam biotynę. Nie jest wskazana w staraniach ani we wczesnej ciąży
szkoda, że wcześniej nie wiedziałam.
Zostawiam: Euthyrox, kwas foliowy, L-karnityne i duphaston 2 dni po owu.
Musi się udać! Czemu nie
Od pon fokguje sobie z bieganiem, ale od jutro mój ma urlop więc wracam do regularbosci! A od 7 do 12 dpo będę w domu robić ćwiczenia dla ciężarnych, żeby nie szaleć z tetnem. Taki plan.
Temp mierze dalej, owulaki mi zostały 2 cyfrowe, więc machne w 10 i 11 dc. Standardowo pewnie owu będzie w 12 dc. Seksy przewiduje na9, 11 i 12 dc. Tak jeszcze nie próbowaliśmy. Mój ma urlop, nie będzie chodził do roboty w moją owu, więc nie ma szans, żeby był wielce zmęczony czy nie w sosie.
Tak mi dopomoz OF! 😂kic83, Koteczka82, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Motylku
Dobrze mówisz!!!
Ja wywrożyłam sobie i Sylwii, że skoro cykl zaczyna się 13 (u nas stycznia) to musi z tego być bobo, i proszę!
Życzę Tobie i innym ,które jutro zaczną nowy cykl, żeby to był ten 💪☘️
To moze i ja jutro dostanę @ i się załapię na tą szczęśliwa 13 😁😂 bo dziś franca jeszcze nie przyszła jednak.motylek1909, kic83 lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Byłam w aptece i kupiłam ceveforte 1500mg rozpuszczalne jest bez aspartamu i vit e w kroplach żeby trochę zwiększyć dawkę (brałam 110mg podniosę do 250mg)
Stwierdziłam że nic więcej w tym cyklu już nie zmieniam.
Ile brać tej vit c? 2x 1500mg wystarczy czy 3x1500mg? Dzisiaj mam 13dc.
Cały dzień ciągnie mnie podbrzusze, boli jajnik i przez chwilę bolało mnie w plecach dawno nic takiego nie czułam 🤔
https://zapodaj.net/2a4fddf6598ad.jpg.html
Na zdjęciu odmierzam tą najzwyklejszą w proszku. Mąż dorzuca ceviforte aby dorzucić trochę "słodkości" i tak tym sposobem polecieliśmy z 4000mg na łebka 😂
Swojego czasu jak nie mieliśmy gramowej wagi to spaliśmy na oko taką trochę większą płaską łyżeczkę (mamy specjalną bo mąż stosuje się zasad i nie miesza Wit C zwykłą łyżeczką - łyżeczka ma być niematalowa). I tam wychodziło nam 8 g wit czyli jak się okazuje 8000mg i wtedy pyłko z córkąKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Buuu a co się dzieje?
Coś u mnie nie halo, bo 2 ostatnie cykle 33 dni a aktualny 27, dostałam dziś okresu. Robiłam progesteron i byl niski. A z wykresu wynika jakby wszystko miało być dobrze, także polecę na badania i się dowiem co się pochrzaniło 😉 -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Coś u mnie nie halo, bo 2 ostatnie cykle 33 dni a aktualny 27, dostałam dziś okresu. Robiłam progesteron i byl niski. A z wykresu wynika jakby wszystko miało być dobrze, także polecę na badania i się dowiem co się pochrzaniło 😉
Może miałaś wczesna owulację w tym cyklu? -
nick nieaktualny
-
Hej
piszecie, że bzykacie się codziennie, a nawet częściej..wg lekarzy zerwie plemniki to 2-3 dniowe. Jak to w końcu jest?
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Hej
piszecie, że bzykacie się codziennie, a nawet częściej..wg lekarzy zerwie plemniki to 2-3 dniowe. Jak to w końcu jest?
Tajka, Koteczka82, kic83 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:W jakim dc robiłaś próg? Ile wynosił?
Może miałaś wczesna owulację w tym cyklu?
Bazując na długości 33 podjęłam 7 dni i robiłam wczoraj, czyli 26 dc. Lekarz powiedział, że wynik próba świadczył o tym, że nie doszło do owulacji. Miałam wynik 5.9 nmol/l co daje w przeliczeniu coś około 2 ng czyli zbyt niski poziom. Muszę się sprawdzić i dam znać 😉🤗 -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Bazując na długości 33 podjęłam 7 dni i robiłam wczoraj, czyli 26 dc. Lekarz powiedział, że wynik próba świadczył o tym, że nie doszło do owulacji. Miałam wynik 5.9 nmol/l co daje w przeliczeniu coś około 2 ng czyli zbyt niski poziom. Muszę się sprawdzić i dam znać 😉🤗
Trzymam kciuki za badania i czekamy na jakieś wieści!