Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
boo123 wrote:Hej dziewczyny, wracam po aktywnym weekendzie. Widzę że przybyło nam jedno bobo, gratulacje ♥️
Evelle ja widzę cień, trzymam kciuki.
Nona oby te piersi to był pierwszy objaw ciąży 😁
Ja wcinam ananasa i na spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. We wtorek robię proga i może krzywe.
Też wcinam ananaska skoro już go kupiłam. Nie nastawiam się jednak na nic bo mój organizm zrobił psikusa. I albo byla na tygodniu albo wcale. Do tego temperatura spada zamiast rosnąć 😨😮😑
Ale przynajmniej weekend mocno udany. 😊boo123 lubi tę wiadomość
-
Nona, u mnie dzisiaj wjechała pizza z mężem jako uwieńczenie weekendu walentynkowego 😂 leżę na kanapie jak słoń morski na plaży 🤦♀️
Kic, w lodówce zostało mi jeszcze trochę wina, więc wypiję za pozytywny test za tydzień 🤷♀️😁OdpuszczonaNona, boo123, Kitka_87, kic83, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anamaya wrote:Też wcinam ananaska skoro już go kupiłam. Nie nastawiam się jednak na nic bo mój organizm zrobił psikusa. I albo byla na tygodniu albo wcale. Do tego temperatura spada zamiast rosnąć 😨😮😑
Ale przynajmniej weekend mocno udany. 😊
Na co jecie ananasa ? -
Tajka na zagnieżdżenie.
Lalia u mnie też zostało 3/4 butelki wina i mam zamiar je dzisiaj skonsumować z mężem 😁 Byliśmy u moich rodziców, wróciłam też objedzona na maksa. Dodatkowo całą sobotę spędziliśmy tylko we dwójkę na wycieczkach i w odwiedzinach u znajomych. Fajnie się tak wyrwać 🙂 mam energię na caly tydzień i jakoś tak pozytywnie jestem nastawionaLalia, OdpuszczonaNona, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Dziewczyny ja sikalam na testy czułości 25 i wychodziły mi ciemniejsze niż te o super czułości 10. Więc nie wiem. Na forum dużo dziewczyn pisalo też o tym że te 25 częściej wychodziły.
-
Ulaa wrote:Na zagnieżdżenie zarodka
Po owulacji czy już wcześniej?
Co jeszcze ciekawego jecie, wy i wasi partnerzy ?
Za nami 8 nieudanych cykli i dopiero od zeszłego wzięliśmy się za siebie, nawet odstawilismy Alko:(
U mnie jest niby wszystko ok, owulacje raczej mam, zawsze czuje, progesteron ok. Jutro mąż robi badanie nasienia, może coś tam nie tak.. -
Nona, strasznie bym chciała ✊✊✊
Boo, my też mieliśmy weekend dla siebie : filmy, seriale, kino, pizza, drzemki po obiedzie 😁🤩 brakowało mi takiego luźnego weekendu 😉OdpuszczonaNona, boo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas w piątek sushi na kolację, ale nie jedliśmy obiadu, więc to taka obiadokolacja.
Wczoraj skusiliśmy się na pizzę, ale postanowiłam zjeść tylko 2 kawałki przez co nie rozepchałam brzucha i jestem z siebie dumna 🤣
Dziś zamówiliśmy buregry z wołowiną, ale bez frytek i innych takich dodatków.
Generalnie nie wygląda to super zdrowo, ale jest weekend i dla mnie ważne, że to nie McDonald's i KFC 😉
Jutro będzie czysta micha 💪
Wcinam 🍍, dziś pierwszy dzień. OF wyznaczyło mi owulację na 12 dc czyli 13.02. Były wówczas dwa 💚 więc mam nadzieję, że się uda 😁 Pijemy koktajle kefirowo-owocowe 🥤Zero słodyczy, chipsów i innych takich, mimo weekendu.
W czwartek jadę na odczyt wyników z wycinków - bardzo proszę trzymajcie za moje wyniki kciuki, liczę się ze zmianami, ale równie mocno liczę, że lekarz obierze z uwagi na ich stopień postawę wyczekującą i zmiany się cofną 🙏🙏🙏 Miałabym chociaż w tym zakresie spokojną głowę 💚
W piątek idę zrobić proga (8dpo), ANA2, antyTPO, antyTG. I doradźcie mi - powtórzyć TSH (wynik mam 1,98 z listopada).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 18:53
OdpuszczonaNona, boo123, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:U nas w piątek sushi na kolację, ale nie jedliśmy obiadu, więc to taka obiadokolacja.
Wczoraj skusiliśmy się na pizzę, ale postanowiłam zjeść tylko 2 kawałki przez co nie rozepchałam brzucha i jestem z siebie dumna 🤣
Generalnie nie wygląda to super zdrowo, ale jest weekend i dla mnie ważne, że to nie McDonald's i KFC 😉
Wcinam 🍍, dziś pierwszy dzień. OF wyznaczyło mi owulację na 12 dc czyli 13.02. Były wówczas dwa 💚 więc mam nadzieję, że się uda 😁
W czwartek jadę na odczyt wyników z wycinków - bardzo proszę trzymajcie za moje wyniki kciuki, liczę się ze zmianami, ale równie mocno liczę, że lekarz obierze z uwagi na ich stopień postawę wyczekującą i zmiany się cofną 🙏🙏🙏 Miałabym chociaż w tym zakresie spokojną głowę 💚
W piątek idę zrobić proga (8dpo), ANA2, antyTPO, antyTG. I doradźcie mi - powtórzyć TSH (wynik mam 1,98 z listopada).Kitka_87 lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Kitka_87 wrote:U nas w piątek sushi na kolację, ale nie jedliśmy obiadu, więc to taka obiadokolacja.
Wcinam 🍍, dziś pierwszy dzień. OF wyznaczyło mi owulację na 12 dc czyli 13.02. Były wówczas dwa 💚 więc mam nadzieję, że się uda 😁 Pijemy koktajle kefirowo-owocowe 🥤Zero słodyczy, chipsów i innych takich, mimo weekendu.
W piątek idę zrobić proga (8dpo), ANA2, antyTPO, antyTG. I doradźcie mi - powtórzyć TSH (wynik mam 1,98 z listopada).
U mnie owulacja też była 13 lutego 💪Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Po owulacji czy już wcześniej?
Co jeszcze ciekawego jecie, wy i wasi partnerzy ?
Za nami 8 nieudanych cykli i dopiero od zeszłego wzięliśmy się za siebie, nawet odstawilismy Alko:(
U mnie jest niby wszystko ok, owulacje raczej mam, zawsze czuje, progesteron ok. Jutro mąż robi badanie nasienia, może coś tam nie tak..
Po owulacji. A wcześniej Forumowiczki polecają olej z wiesiołka. Ale może ktoś się wypowie na co dokładnie?
My 5c starań. Ja owulację chyba też mam przynajmniej tak wskazują testy owulacyjne. Zaczynam też mierzyć temperaturę.
W tym tygodniu robimy z mężem badania hormonów, badanie i posiew nasienia oraz badania w kierunku chalamydii, ureoplasmy. W piątek wizyta u lekarza i zobaczymy co dalej.
Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia wrote:Nona, u mnie dzisiaj wjechała pizza z mężem jako uwieńczenie weekendu walentynkowego 😂 leżę na kanapie jak słoń morski na plaży 🤦♀️
Kic, w lodówce zostało mi jeszcze trochę wina, więc wypiję za pozytywny test za tydzień 🤷♀️😁
Koniecznie!
Nona, Lalia pijcie póki możecie
Opijcie Wasze bobasy w brzuchu!OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny
pierwszy raz mam przeczucie, że uda się wielu z Was! Aaaaa jaram się
Ulaa, Kitka_87, luthienn, OdpuszczonaNona, boo123, Lalia, Ata114, StarającaSię, Pszczolka36l, Koteczka82, Anet.kaa, justyna_95 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Dziewczyny
pierwszy raz mam przeczucie, że uda się wielu z Was! Aaaaa jaram się
Takie przeczucia to ja lubię 😍
A ciężarnej się nie odmawia 😂Lalia, Kitka_87, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny