Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Koteczko będzie dobrze. Przecież jeszcze za wcześnie żeby coś zobaczyć do 8. 04 może być widać pęcherzyk ale nie koniecznie. Nie ma co tak biegać po lekarzach.
Angie1985 u mnie w piątek beta była 939 to teraz pecherzyk jest już na 100% a może nawet więcej. chciałam zobaczyć czy na ten moment wszystko jest ok.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Zulugula wrote:tylko jest tez krwiaczek i to mnie martwi tydzien temu na usg nie było i się ucieszylam a tu dzis zonk. w poprzedniej ciazy tez mialam krwiaka wiec mam zle wspomnienia.. plus jest taki, że ten krwiak jest w innym miejscu, bardziej bezpieczniejszym, jest taki podłużny ale cienki. generalnie niby jest "lepszy". dupek 3x dziennie teraz.
Może się wchłonie i nie będzie znaku 😊 -
Zulugula wrote:dziewczyny jest pikające serduszko 💓
Zulugula super wieści 😁 gratulujęZulugula lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Zulu
gratulacje, bardzo się cieszę, że jest serduszko!Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku gratuluję 😁
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Angie1985 u mnie w piątek beta była 939 to teraz pecherzyk jest już na 100% a może nawet więcej. chciałam zobaczyć czy na ten moment wszystko jest ok.
-
Sylwucha wrote:Czemu masz złe wspomnienia?
Może się wchłonie i nie będzie znaku 😊
mialam w poprzedniej ciąży tez. byl dosyć spory juz na początku, zlokalizowany zaraz obok pecherzyka, nie wchlanial się a wręcz przeciwnie się rozrosł. wg mnie to mogla byc główna przyczyna poronienia ale oczywiscie nie wiem tego na pewno. zarodek wolno rósł, caly czas byl do tylu coraz bardziej, możliwe że krwiak ograniczal dotlenienie czy coś.
mam nadzieję że ten się szybko wchlonie no i pocieszajace jest to że jest dalej od dzieciątka, i nie jest taka bulwa okragla tylko taki zygzak cienki. troche się martwie ale jestem dobrej myśli..💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Zulugula wrote:mialam w poprzedniej ciąży tez. byl dosyć spory juz na początku, zlokalizowany zaraz obok pecherzyka, nie wchlanial się a wręcz przeciwnie się rozrosł. wg mnie to mogla byc główna przyczyna poronienia ale oczywiscie nie wiem tego na pewno. zarodek wolno rósł, caly czas byl do tylu coraz bardziej, możliwe że krwiak ograniczal dotlenienie czy coś.
mam nadzieję że ten się szybko wchlonie no i pocieszajace jest to że jest dalej od dzieciątka, i nie jest taka bulwa okragla tylko taki zygzak cienki. troche się martwie ale jestem dobrej myśli..
Teraz na pewno będzie lepiej 😊 Jesteś pod kontrolą i musi być dobrze 😊Oszczędzaj się i odpoczywaj 😊 Kiedy masz ponowną wizytę? Nie dostałaś jakichś leków na tego krwiaka? -
Sylwucha wrote:Przykro mi Kochana, nie wiedziałam 😕
Teraz na pewno będzie lepiej 😊 Jesteś pod kontrolą i musi być dobrze 😊Oszczędzaj się i odpoczywaj 😊 Kiedy masz ponowną wizytę? Nie dostałaś jakichś leków na tego krwiaka?
dzięki:) zwiekszyl dupka z 2 do 3x na dobę. i tyle, nie ma leku na to. odpoczynek, zero stresu.
we wtorek mam wizyte nie u mojego tylko na nfz, ma mi dac skierowanie na badania. a takto za 3tyg kazał mój przyjść , no chyba ze nie wytrzymam to za 2tyg najwcześniej😀
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt oraz bet. ❤️
Zulugula ja po serduszku następną wizytę miałam po 4 tygodniach, ale może doktorek chce tego krwiaczka skontrolować szybciej u Ciebie i dlatego za 2/3 tygodnie.
Nona - zazdroszczę wolnej przestrzeni wokół domu, ja jestem u rodziców i tylko ogród wchodzi w grę bo za płotem ciągle ktoś się kręci.
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zamówiłam na 5-10-15 trochę ubranek, bo była promocja - 70 procent i nie mogłam się powstrzymać. 😂Sylwucha, Mlodamezatka, SzalonaOna, OdpuszczonaNona, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:dzięki:) zwiekszyl dupka z 2 do 3x na dobę. i tyle, nie ma leku na to. odpoczynek, zero stresu.
we wtorek mam wizyte nie u mojego tylko na nfz, ma mi dac skierowanie na badania. a takto za 3tyg kazał mój przyjść , no chyba ze nie wytrzymam to za 2tyg najwcześniej😀